wookie Elküldve Október30, 2013 Elküldve Október30, 2013 Nem kb, hanem motorféknél 1500 fölött konkrétan nincs befecskendezés a multecnél/motronicnál.
zotya975 Elküldve Október30, 2013 Elküldve Október30, 2013 Nem kb, hanem motorféknél 1500 fölött konkrétan nincs befecskendezés a multecnél/motronicnál. Na hát ennyi...
petiww Elküldve Október30, 2013 Elküldve Október30, 2013 "Fontos tudnunk, hogy a katalizátoros járművek közül több motorvezérlő rendszerét úgy alakítják ki, hogy az nem rendelkezik tolóüzemi töltéslekapcsolással. Ennek elsősorban a katalizátor védelme az oka, hiszen töltéslekapcsoláskor a motor tiszta levegőt szív be és pufog ki, ami az égés hiánya miatt alacsony hőmérsékletű marad. Ez igen gyorsan csökkenti a katalizátor hőmérsékletét, majd a befecskendezés visszatérése igen gyorsan emeli azt. A gyors hőmérsékletváltozások erősen igénybe veszik a katalizátort, csökkentik annak élettartamát és akár úgynevezett „hősokkot” is okozhatnak. Elsősorban emiatt a gyártók egy része kerüli ezt az egyébként több szempontokból előnyös klasszikus „befecskendezési” üzemmódot." 5. oldal https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwebshop.langauto.hu%2Fkepek%2Fmuszaki%2F5.4.pdf Attól még lehet hogy a Motronic-nál van rendes motorfék üzem, ki kéne mérni. Bár a board computer csak nem csal. :icon1: Mondjuk én mindig úgy szoktam motorfékezni, hogy harmadikban lassulgatok, és amikor a kocsi elér egy bizonyos sebességet, akkor tehermentesítődik a hajtáslánc, és kuplung nélkül kitudom venni üresbe. Ha jól rémlik olyan 20-30 körül van ez a sebesség. Kettesbe már nem erőltetem vissza, mert túlságosan nagy a fordulatszám különbség, aminek se a szinkrongyűrűk se a kuplungszerkezet nem örül.
zotya975 Elküldve Október31, 2013 Elküldve Október31, 2013 "Fontos tudnunk, hogy a katalizátoros járművek közül több motorvezérlő rendszerét úgy alakítják ki, hogy az nem rendelkezik tolóüzemi töltéslekapcsolással. Ennek elsősorban a katalizátor védelme az oka, hiszen töltéslekapcsoláskor a motor tiszta levegőt szív be és pufog ki, ami az égés hiánya miatt alacsony hőmérsékletű marad. Ez igen gyorsan csökkenti a katalizátor hőmérsékletét, majd a befecskendezés visszatérése igen gyorsan emeli azt. A gyors hőmérsékletváltozások erősen igénybe veszik a katalizátort, csökkentik annak élettartamát és akár úgynevezett „hősokkot” is okozhatnak. Elsősorban emiatt a gyártók egy része kerüli ezt az egyébként több szempontokból előnyös klasszikus „befecskendezési” üzemmódot." 5. oldal https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwebshop.langauto.hu%2Fkepek%2Fmuszaki%2F5.4.pdf Attól még lehet hogy a Motronic-nál van rendes motorfék üzem, ki kéne mérni. Bár a board computer csak nem csal. :icon1: Mondjuk én mindig úgy szoktam motorfékezni, hogy harmadikban lassulgatok, és amikor a kocsi elér egy bizonyos sebességet, akkor tehermentesítődik a hajtáslánc, és kuplung nélkül kitudom venni üresbe. Ha jól rémlik olyan 20-30 körül van ez a sebesség. Kettesbe már nem erőltetem vissza, mert túlságosan nagy a fordulatszám különbség, aminek se a szinkrongyűrűk se a kuplungszerkezet nem örül. Igazából én meg úgy motorfékezem hogy szép hangja legyen neki...HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D .........aztán amikor 1500-nál "megjön a hajtás" akkor veszem ki üresbe.
pszilaj Elküldve Október31, 2013 Elküldve Október31, 2013 Igazából én meg úgy motorfékezem hogy szép hangja legyen neki...HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D .........aztán amikor 1500-nál "megjön a hajtás" akkor veszem ki üresbe. Ismerem azt a jó hangot, amikor vasúti átjáró előtt 100nál vissza harmadikba és ÖÖÖÖÖÖÖ... aztán az átjáró után taplógáz GRRRRRRRRR!!! :evilgrin: Aztán meg csodálkozok a 10 lityis fogyasztáson... :D
wookie Elküldve Október31, 2013 Elküldve Október31, 2013 "Fontos tudnunk, hogy a katalizátoros járművek közül több motorvezérlő rendszerét úgy alakítják ki, hogy az nem rendelkezik tolóüzemi töltéslekapcsolással. Ennek elsősorban a katalizátor védelme az oka, hiszen töltéslekapcsoláskor a motor tiszta levegőt szív be és pufog ki, ami az égés hiánya miatt alacsony hőmérsékletű marad. Ez igen gyorsan csökkenti a katalizátor hőmérsékletét, majd a befecskendezés visszatérése igen gyorsan emeli azt. A gyors hőmérsékletváltozások erősen igénybe veszik a katalizátort, csökkentik annak élettartamát és akár úgynevezett „hősokkot” is okozhatnak. Elsősorban emiatt a gyártók egy része kerüli ezt az egyébként több szempontokból előnyös klasszikus „befecskendezési” üzemmódot." 5. oldal https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwebshop.langauto.hu%2Fkepek%2Fmuszaki%2F5.4.pdf Attól még lehet hogy a Motronic-nál van rendes motorfék üzem, ki kéne mérni. Bár a board computer csak nem csal. :icon1: Mondjuk én mindig úgy szoktam motorfékezni, hogy harmadikban lassulgatok, és amikor a kocsi elér egy bizonyos sebességet, akkor tehermentesítődik a hajtáslánc, és kuplung nélkül kitudom venni üresbe. Ha jól rémlik olyan 20-30 körül van ez a sebesség. Kettesbe már nem erőltetem vissza, mert túlságosan nagy a fordulatszám különbség, aminek se a szinkrongyűrűk se a kuplungszerkezet nem örül. Ez mind szép meg jó, csak hogy a bibliában meg konkrétan le van írva, hogy ezek a motorok, amik itt az astrákban vannak (ecotecet nem t'om) az 1500 fölött motorféknél nem ad kaját.
opelnils Elküldve Október31, 2013 Elküldve Október31, 2013 Sziasztok. Astra H kormány jó lehet Vectra A-ba? Melyik opel kormányok rakhatók be A vekibe? Nekem ez a nagy AIRBAG-es nem nagyon jön be!
Hjoe Elküldve Október31, 2013 Elküldve Október31, 2013 Igazából én meg úgy motorfékezem hogy szép hangja legyen neki...HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D .........aztán amikor 1500-nál "megjön a hajtás" akkor veszem ki üresbe. És a szábályzással hogy állsz...?
zotya975 Elküldve November1, 2013 Elküldve November1, 2013 És a szábályzással hogy állsz...? Mostanában sehogy...a sok pörgetés meghozta gyümölcsét kopottabb már a motor mint ahogy kéne neki. :D
epk947 Elküldve November1, 2013 Elküldve November1, 2013 Mostanában sehogy...a sok pörgetés meghozta gyümölcsét kopottabb már a motor mint ahogy kéne neki. :D Ha mindig rendesen cseréltél olajat, akkor a pörgetéstől (főleg egy C14NZ-nek) semmi baja nem lesz. Az én volt céges -most 19 éves- kocsim ma is készségesen szolgálja a kolléganőmet vastagon túl a 300 ezren motorbontás nélkül. ( 1 hf. tömítés csere volt 2 éve) 1 liter rátöltéssel még most is elmegy 10 ezret. Pedig én aztán kinyomtam még a szömit is! :D ( Pl: Hamburgtól Passauig vagy Nijmegentől Passauig végig padlógáz)
Dáwid Elküldve November1, 2013 Elküldve November1, 2013 Ha mindig rendesen cseréltél olajat, akkor a pörgetéstől (főleg egy C14NZ-nek) semmi baja nem lesz. Az én volt céges -most 19 éves- kocsim ma is készségesen szolgálja a kolléganőmet vastagon túl a 300 ezren motorbontás nélkül. ( 1 hf. tömítés csere volt 2 éve) 1 liter rátöltéssel még most is elmegy 10 ezret. Pedig én aztán kinyomtam még a szömit is! :D ( Pl: Hamburgtól Passauig vagy Nijmegentől Passauig végig padlógáz) 2 téli hidegindítás többet koptat rajta mint 500 km nyelezve. :D
zotya975 Elküldve November2, 2013 Elküldve November2, 2013 Ha mindig rendesen cseréltél olajat, akkor a pörgetéstől (főleg egy C14NZ-nek) semmi baja nem lesz. Az én volt céges -most 19 éves- kocsim ma is készségesen szolgálja a kolléganőmet vastagon túl a 300 ezren motorbontás nélkül. ( 1 hf. tömítés csere volt 2 éve) 1 liter rátöltéssel még most is elmegy 10 ezret. Pedig én aztán kinyomtam még a szömit is! :D ( Pl: Hamburgtól Passauig vagy Nijmegentől Passauig végig padlógáz) 2 téli hidegindítás többet koptat rajta mint 500 km nyelezve. :D Vannak azért motorkínzó szituációk amikor legutóbb Gráz közelében dolgoztam reggelente -10-15-fok volt 3 kilóméterre mentünk melózni és elég rendes emelkedők voltak a faluban. Szóval megvolt a hidegen is meg a pörgetés is. Pakolva 4-5 személlyel 2-ben 4000-alatt nem ment fel.
Tóth Balázs Elküldve November2, 2013 Elküldve November2, 2013 Kész az őszi nagytakarítás! Felkerült az új Polaris 3 szett is. De hogy legyen egy kis üröm is az örömben beázott a jobb első lábtér. Megnéztem a pollenszűrőt csurom víz de körülötte egy csepp sem. Eddig pedig soha nem csinált ilyet. Lehet, hogy pár hete mikor megnéztem a pollenszűrőt, hogy jó-e még akkor rosszul raktam vissza a műanyag biz-baszt. Olvastam itt valahol, hogy többeknek is van/volt ilyen problémájuk és akkor valaki írta(talán Zotya), hogy szilóval megoldotta. Nem tudjátok, hogy hol lenne érdemes szilóval körülnyomni?
Laliiii Elküldve November2, 2013 Elküldve November2, 2013 Nekem is ez van, amire rájöttem az, hogy Én is rosszul raktam vissza a műanyagot, s igen nekem is vizes volt a pollenszűrő. Én ma raktam rá próba képpen egy alu lapot, hogy megnézzem tényleg oda rá, ott folyik-e be a víz, de 99%, hogy igen. Amit Zotya írt az az, hogy arra a műanyag alá nyomott szilot ami a szélvédőre megy rá. De majd Ő megerősít vagy megcáfol, kijavít. :)
Tóth Balázs Elküldve November2, 2013 Elküldve November2, 2013 Nekem is ez van, amire rájöttem az, hogy Én is rosszul raktam vissza a műanyagot, s igen nekem is vizes volt a pollenszűrő. Én ma raktam rá próba képpen egy alu lapot, hogy megnézzem tényleg oda rá, ott folyik-e be a víz, de 99%, hogy igen. Amit Zotya írt az az, hogy arra a műanyag alá nyomott szilot ami a szélvédőre megy rá. De majd Ő megerősít vagy megcáfol, kijavít. :) Tényleg, így, hogy írtad már beugrott. Köszi a választ.
epk947 Elküldve November2, 2013 Elküldve November2, 2013 Vannak azért motorkínzó szituációk amikor legutóbb Gráz közelében dolgoztam reggelente -10-15-fok volt 3 kilóméterre mentünk melózni és elég rendes emelkedők voltak a faluban. Szóval megvolt a hidegen is meg a pörgetés is. Pakolva 4-5 személlyel 2-ben 4000-alatt nem ment fel. Ilyen esetben sokat segít a Metabond C adalék. Nekem mindig van benne.
Maxyy Elküldve November2, 2013 Elküldve November2, 2013 Működnek jól ezek a metabond adalékok ? Néztem az árát a motorolajba valónak (pl Metabond C ) , a 2.5 dl-es kerül 10.400-ba. és 4 liter olajhoz az előírás szerint kell 2 dl, tehát majdnem egyből elfogy egy flakonnal olajcserénél. Innentől bárhogy is számolom, nem éri meg vacakolni vele, bontott motorral olcsóbban kijövök. Nemde ?
Laliiii Elküldve November3, 2013 Elküldve November3, 2013 Van valakinek ötlete, hogy hol lehetne ilyen görgőt venni? Vagy kiváltani? cool4u-nál a 11000 + áfa rengeteg. Köszi. Egy feszítőgörgő van hozzá pluszban, és így néz ki: Azt nem tudom, hogy lehet-e külön szerezni ilyet egyáltalán, de nem lesz könnyű az biztos...
zotya975 Elküldve November3, 2013 Elküldve November3, 2013 Ilyen esetben sokat segít a Metabond C adalék. Nekem mindig van benne. Valahogy nem hiszek benne. :rolleyes: De majd egyszer kipróbálom.
epk947 Elküldve November3, 2013 Elküldve November3, 2013 Működnek jól ezek a metabond adalékok ? Néztem az árát a motorolajba valónak (pl Metabond C ) , a 2.5 dl-es kerül 10.400-ba. és 4 liter olajhoz az előírás szerint kell 2 dl, tehát majdnem egyből elfogy egy flakonnal olajcserénél. Innentől bárhogy is számolom, nem éri meg vacakolni vele, bontott motorral olcsóbban kijövök. Nemde ? Aki csak rövid távra tervez az autóval annak nem éri meg. A 2,5 dl csak az első olajcserénél megy bele, utána a fele is elég a szinten tartáshoz. Nekem egy 5 literes Metabond 10W40 9 ezerbe kerül. Ebből 4 liter elmegy a cserére, a maradék 1 liter meg a 10 ezer kilométer alatt a rátöltésre. Ehhez jön a Metabond C, ami durván 10 ezer Ft, de csak a felét öntöm bele. Tehát durván 14 ezer forintot költök 10 ezer km alatt olajra. DE, vettem egy 13 éves autót 8 évvel ezelőtt a piacon egy neppertől óra szerint 155 ezer kilométerrel azzal, hogy mivel éppen nyugdíjba mentem és kilátásom sincs új autó vételére, ezért ezt életem utolsó autójának szántam. A kocsi motorja 99%-os biztonsággal bontatlannak volt mondható. Azóta én 140 ezret nyomtam bele és nyoma sincs a gyengülésnek vagy az olajfogyasztás emelkedésének, nem füstöl, nem zörög. Én ezt a gondos karbantartásnak és a Metabond olaj + Metabond C-nek a számlájára is írom.
Gabibácsi Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 sztem a határoló kevésbé zörgös dolog, csapseggel meg az a baj hogy hiába cseréled, ha a likja kikopott Na, rángattam minden, de nem sokra jutottam. Az ajtóhatároló az ajtóban magában tud zörögni?
Gabibácsi Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 Aki csak rövid távra tervez az autóval annak nem éri meg. A 2,5 dl csak az első olajcserénél megy bele, utána a fele is elég a szinten tartáshoz. Nekem egy 5 literes Metabond 10W40 9 ezerbe kerül. Ebből 4 liter elmegy a cserére, a maradék 1 liter meg a 10 ezer kilométer alatt a rátöltésre. Ehhez jön a Metabond C, ami durván 10 ezer Ft, de csak a felét öntöm bele. Tehát durván 14 ezer forintot költök 10 ezer km alatt olajra. DE, vettem egy 13 éves autót 8 évvel ezelőtt a piacon egy neppertől óra szerint 155 ezer kilométerrel azzal, hogy mivel éppen nyugdíjba mentem és kilátásom sincs új autó vételére, ezért ezt életem utolsó autójának szántam. A kocsi motorja 99%-os biztonsággal bontatlannak volt mondható. Azóta én 140 ezret nyomtam bele és nyoma sincs a gyengülésnek vagy az olajfogyasztás emelkedésének, nem füstöl, nem zörög. Én ezt a gondos karbantartásnak és a Metabond olaj + Metabond C-nek a számlájára is írom. Én meg nem használok semmi ilyesmit, mert a gépkönyvben sincs semmi ilyesmi :) És 50%-ban padlógázazok, motornak semmi baja, beletettem vagy 150-et már, olyan 250 felett vagyok.
Dáwid Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 Aki csak rövid távra tervez az autóval annak nem éri meg. A 2,5 dl csak az első olajcserénél megy bele, utána a fele is elég a szinten tartáshoz. Nekem egy 5 literes Metabond 10W40 9 ezerbe kerül. Ebből 4 liter elmegy a cserére, a maradék 1 liter meg a 10 ezer kilométer alatt a rátöltésre. Ehhez jön a Metabond C, ami durván 10 ezer Ft, de csak a felét öntöm bele. Tehát durván 14 ezer forintot költök 10 ezer km alatt olajra. DE, vettem egy 13 éves autót 8 évvel ezelőtt a piacon egy neppertől óra szerint 155 ezer kilométerrel azzal, hogy mivel éppen nyugdíjba mentem és kilátásom sincs új autó vételére, ezért ezt életem utolsó autójának szántam. A kocsi motorja 99%-os biztonsággal bontatlannak volt mondható. Azóta én 140 ezret nyomtam bele és nyoma sincs a gyengülésnek vagy az olajfogyasztás emelkedésének, nem füstöl, nem zörög. Én ezt a gondos karbantartásnak és a Metabond olaj + Metabond C-nek a számlájára is írom. Meg a C20NE motorkódnak :D Ismerek darabot, ami egy félig összetekert, erdei csapatásra "használt" vectrából lett kimentve, elrakott vezérléssel volt használva, a kartergáz visszavezető csöve konkrétan egy hajlított rúd volt, úgy állt benne a retek, hogy egy csavarhúzót nem sikerült beletolni... Átköltözött egy astrába, kapott egy szokásos vezérléscserét, olajcserét, és azóta is hibátlan. :D Az NE gyakorlatilag megölhetetlen. Ha meg valahogy mégis sikerül, akkor 40-ért van másik.
Hjoe Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 Meg a C20NE motorkódnak :D Ismerek darabot, ami egy félig összetekert, erdei csapatásra "használt" vectrából lett kimentve, elrakott vezérléssel volt használva, a kartergáz visszavezető csöve konkrétan egy hajlított rúd volt, úgy állt benne a retek, hogy egy csavarhúzót nem sikerült beletolni... Átköltözött egy astrába, kapott egy szokásos vezérléscserét, olajcserét, és azóta is hibátlan. :D Az NE gyakorlatilag megölhetetlen. Ha meg valahogy mégis sikerül, akkor 40-ért van másik. És az XE ?
Recommended Posts