Dáwid Elküldve Október19, 2013 Megoszt Elküldve Október19, 2013 Ennyi? És nem mászik el semmi? Ölég papisan veheted a kanyarokat... :D Persze, azért került be a 22-es első stab, a plusz hátsó, a csüccs, a futóműkeményítés, a 205-ös gumik mert nem szoktam kanyarodni, csak szigorúan kinyomott kuplunggal, 25-el gurulva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október19, 2013 Megoszt Elküldve Október19, 2013 Persze, azért került be a 22-es első stab, a plusz hátsó, a csüccs, a futóműkeményítés, a 205-ös gumik mert nem szoktam kanyarodni, csak szigorúan kinyomott kuplunggal, 25-el gurulva :D Ezeket mind a csomiba tetted? :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 Jó, persze igazad van, én nem feküdtem a kocsi alá, de a kocsi a földön van, tehát végső soron a "földön lehet összedugni" :D Egyébként nem egy ügy két csövet összedugni és a bilincset meghúzni, elől a katalizátornál nekem meg 2 átmenő csavar van. Hátul meg egy akasztó a dobon és kész. Má' kezdek én is fejben szerelővé válni... :icon10: A katinál nálam is átmenő csavar van, de azt szerintem úgyis flexelni kell már 1 év mulva úgyis berohad. Most amikor összeraktam a parkolóban a kocsi felé menve láttam hogy eléggé lent van az ív a katalizátor után. otthon fordítani kellett rajta aztán jó lett. Ezeket mind a csomiba tetted? :rolleyes: :P :D KO.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 Persze, azért került be a 22-es első stab, a plusz hátsó, a csüccs, a futóműkeményítés, a 205-ös gumik mert nem szoktam kanyarodni, csak szigorúan kinyomott kuplunggal, 25-el gurulva :D tényleg ez mind bele fért az aldis tatyóba? jo kis tépözárak lehetnek rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 Azért megnézném mennyire izzad a homlokod, mikor leflexelted a középső dob csavarjait a katalizátor felől és 2 lyuk fúrása + menetfúrás 2x5 perc menne-e, mint a normában. ;) Nem kötekedés, csak nagyon le van ez így egyszerűsítve. :icon1: Ez nekem úgy egy órámba telt, hogy kifúrjam az a két berohadt csavart, eközben 4-szer éleztem a fúrót, mert nem rossz anyagból voltak a csavarok, aztán a menetfúró beletört természetesen, azt ki kellett piszkálni, aztán megint fúrni átmenőcsavarnak, és mindezt a kocsi alatt fekve... jó móka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 Ez nekem úgy egy órámba telt, hogy kifúrjam az a két berohadt csavart, eközben 4-szer éleztem a fúrót, mert nem rossz anyagból voltak a csavarok, aztán a menetfúró beletört természetesen, azt ki kellett piszkálni, aztán megint fúrni átmenőcsavarnak, és mindezt a kocsi alatt fekve... jó móka.Ilyenkor szoktam kifizetni azt a 3e ftot a kipuffosnak.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 Ilyenkor szoktam kifizetni azt a 3e ftot a kipuffosnak.. :) Legközelebb én is ezt teszem :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 Am az egy óra még nem is olyan sok. Mikor az egyhatot raktam vissza, akkor másfél órát csak fúrkáltam úgy, hogy szerelni nem kellett...és persze szar is lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 Ilyenkor szoktam kifizetni azt a 3e ftot a kipuffosnak.. :) Legközelebb én is ezt teszem :icon1: Én meg ilyenkor szoktam levenni az egész rendszert és szép kényelmesen a műhely asztalán furkálok... :D mert ugye onnan már csak a leömlő két rugós csavarja fogja amit kitekerni fél perc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Október21, 2013 Megoszt Elküldve Október21, 2013 A kombi F-esek hátsó ülésén mi az a tetején? Valami műanyag franc van rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Október21, 2013 Megoszt Elküldve Október21, 2013 A kombi F-esek hátsó ülésén mi az a tetején? Valami műanyag franc van rajta... Az azt a célt szolgálja, mikor lehajtód a támlát vizszintesbe, az ülölap alján van egy kampószerüség, abba kell beleakasztani. Az tartja meg . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Október21, 2013 Megoszt Elküldve Október21, 2013 Az azt a célt szolgálja, mikor lehajtód a támlát vizszintesbe, az ülölap alján van egy kampószerüség, abba kell beleakasztani. Az tartja meg . Jaaaaaa... Akkor annak nálam nem lesz szerepe. Met az ülő az maradt a ferdehátújé, a támla lett csak kombiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Tök jó idő van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ugyanitt készülök hegeszteni. A dob oldalán a lapolás engedett el... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ugyanitt készülök hegeszteni. A dob oldalán a lapolás engedett el... :-) Ott szokott általában vagy kirohad a cső...most megfúrtam a hátsó dob sarkát kapásból kifolyt vagy 2 deci víz. A középdobot nem kellett foltozni csak végigvarrtam ahol kirohadt a telet kihúzza. Aztán csak úgy hogy szebb legyen a kocsi alatt ,rozsdamaróztam drótkeféztem hőálló ezüstel lefújtam a csövet-dobot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ma nekiduráltam magam a műszerfal újraledezésének. Hát reggel 10 óra óta csináltam és most hagytam abba. DE! Még nincs kész... :icon11: Elfogyott az egyik led... Nem tudja valaki, hogy a fényerőszabályzó mekkora ellenállású tekercset rejt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ma nekiduráltam magam a műszerfal újraledezésének. Hát reggel 10 óra óta csináltam és most hagytam abba. DE! Még nincs kész... :icon11: Elfogyott az egyik led... Nem tudja valaki, hogy a fényerőszabályzó mekkora ellenállású tekercset rejt? ott ellenállás skála van, szerintem ki tudod mérni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 ott ellenállás skála van, szerintem ki tudod mérni... Ezt akartam elkerülni... :D (lustaság forever...) Ugyanis a parkolóban nem akartam azt is kiszedni. Elég volt a műszeregységet. Na de majd akkor holnap kirántom a kapcsolót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ezt akartam elkerülni... :D (lustaság forever...) Ugyanis a parkolóban nem akartam azt is kiszedni. Elég volt a műszeregységet. Na de majd akkor holnap kirántom a kapcsolót... Akkor szedd ki a középkijelzőt és mérj feszültséget aztán számold ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ugyanitt készülök hegeszteni. A dob oldalán a lapolás engedett el... :-) Zotyánál? :blink: :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCY Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ma nekiduráltam magam a műszerfal újraledezésének. Hát reggel 10 óra óta csináltam és most hagytam abba. DE! Még nincs kész... :icon11: Elfogyott az egyik led... Nem tudja valaki, hogy a fényerőszabályzó mekkora ellenállású tekercset rejt? 16 ohm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Hali! Valaki le tudná mérni nekem hogy mekkora az F Astra sedán csomagtér fedelének a szélessége? B Vectrára akarok F Astra szárnyat csak nem tudom hogy felmegy e rá átalakítás nélkül. Előre is köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 B Vectra ülés bemegy átalakítás nélkül az F Astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Sziasztok. Kèrdèsem az lenne hogy ausztria büszke rendőrei mennyire nèzegetik szegèny magyar ember gumiabroncsát? Azt tudom hogy november 15-től kötelező a tèligumi.Mennyire büntetnek ha koptt a gumi? Kopott alatt azt èrtem hogy jövőre már nem rakom fel őket. Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts