zotya975 Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 Nah jó reggelt mindenkinek. Egy gyors kèrdès. Tegnap elfagyálósítottam a vasat ès ma azt vettem èszre hogy hamarabb melegszik a moci. Normális ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 Megnyugodtam! Akkor elvileg sem bactathatnak a jardok, közben találtam egy olyat, ami szerint az oldalsó irányjelzőtől 40 cm-ig túl lóghat oldal irányban. Kérdés hogy érvényes-e még ez.... http://www.kreszabc.hu/para.php?para=51 Dávid; az ajtót már megszoktam hogy csak óvatosan <_< mert én nem csak kint de van amikor bent is kénytelen vagyok úgy pakolni, hogy amikor nyitom ugrik az elefánt halmaz... Zotya; ahogy elnézem, neked se kellett a pálya tempó :goofy: Már csak az kell hogy ne essen, mert akkor baszhatom az ágyat rögvest a kukába... És még csak ezért valami fólia/ponyvát is venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 Nah jó reggelt mindenkinek. Egy gyors kèrdès. Tegnap elfagyálósítottam a vasat ès ma azt vettem èszre hogy hamarabb melegszik a moci. Normális ez? Elméletileg nem befolyásolja mi van benne sima desztvíz vagy fagyálló...nem levegős és azért csal a mérés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 x16xel utólagos diavia klímával. Tudja valaki milyen hosszú a külső szíj? Van benne egy plusz görgő is. Vajon a motortartó bak ebben az esetben milyen? Milyet kérjek? Klímáshoz vagy nem klímáshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 Elméletileg nem befolyásolja mi van benne sima desztvíz vagy fagyálló...nem levegős és azért csal a mérés? Hm nem tudom hogy levegős-e. Elmèletileg lègteleníti magát,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 x16xel utólagos diavia klímával. Tudja valaki milyen hosszú a külső szíj? Van benne egy plusz görgő is. Vajon a motortartó bak ebben az esetben milyen? Milyet kérjek? Klímáshoz vagy nem klímáshoz? Ha van benne szervo akkor 1730, ha nincs akkor 1623. A görgő a kompresszor konzolon van, a bak normál nem-klímáshoz való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Hm nem tudom hogy levegős-e. Elmèletileg lègteleníti magát,nem? Elméletileg igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Elméletileg igen. Normálisan viselkedik a szekèr úgyhogy nem fogkalkozom már vele, így legalább hamarabb van meleg bent. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 GSI-ből melyik motorost érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Köszi! S azt a plusz görgőt és a feszítőhöz görgőt lehet külön kapni? Ha van benne szervo akkor 1730, ha nincs akkor 1623. A görgő a kompresszor konzolon van, a bak normál nem-klímáshoz való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Köszi! S azt a plusz görgőt és a feszítőhöz görgőt lehet külön kapni? Egy feszítőgörgő van hozzá pluszban, és így néz ki: Azt nem tudom, hogy lehet-e külön szerezni ilyet egyáltalán, de nem lesz könnyű az biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Igen ez az. De van maga a szíjfeszítő, azon is van egy görgő. Na az a görgő és feszítő úgymond standard vagy az is Diavia-s cucc? Illetve a szíj feszítőn lévő görgőt lehet-e külön kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Most nem igazán tudlak követni, megmondom őszintén. Az utólagos Diavia klímához (a digitálishoz!) csak ez az egy görgő van pluszban. A kompresszorkonzol és a feszítőgörgő egyben van, ahogy a képen is látod. Nincs másik. Ha neked még van valami ott, akkor vagy valami tök másik klímád van (lehet, de nem valószínű), vagy az nem Diavia cucc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Na helló. :D Rég voltam. :D A héten egyik reggelre valami aljas ember reggelre kicserélte a kipufogórendszerem sport rendszerre és most nagyon hangos. :D Középső dob és hátsó dob találkozásánál szétrohadt. :) Úgyhogy új középdob 19k + új hátsó dob (megint) 12k. Lambda szondát is cserélni kéne már. A 22 ezer forintos Bosch a megfelelő, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Na helló. :D Rég voltam. :D A héten egyik reggelre valami aljas ember reggelre kicserélte a kipufogórendszerem sport rendszerre és most nagyon hangos. :D Középső dob és hátsó dob találkozásánál szétrohadt. :) Úgyhogy új középdob 19k + új hátsó dob (megint) 12k. Lambda szondát is cserélni kéne már. A 22 ezer forintos Bosch a megfelelő, ugye? Ott nekem is kifúj, de én csak hegeszteni fogom majd hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Ott nekem is kifúj, de én csak hegeszteni fogom majd hétvégén. Fénykép lesz róla...? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Fénykép lesz róla...? :devlish: Videón gondolkodom hogyan szól csak leömlővel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Videón gondolkodom hogyan szól csak leömlővel... :D Azt bármikor megtudhatod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Videón gondolkodom hogyan szól csak leömlővel... :D Hétfőre fennt lesz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Itt a minta: :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Na helló. :D Rég voltam. :D A héten egyik reggelre valami aljas ember reggelre kicserélte a kipufogórendszerem sport rendszerre és most nagyon hangos. :D Középső dob és hátsó dob találkozásánál szétrohadt. :) Úgyhogy új középdob 19k + új hátsó dob (megint) 12k. Lambda szondát is cserélni kéne már. A 22 ezer forintos Bosch a megfelelő, ugye? :hiya: Nekem ez van, ez az 50e.km-es: http://www.opelforum.hu/index.php?app=gallery&image=3277 Egyelőre nincs vele gond, 22e.km-t ment. (igaz a gyári 290e-t bírt) Ami érdekes, hogy a Lángnál a 22eFt-os-ra 80e km-t ír (az kedvezménnyel 14.e) és a képen linkelt utódjára az F00HL00311 számút írja, ami 100e.km-es és kedvezménnyel 7,4eFt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Na helló. :D Rég voltam. :D A héten egyik reggelre valami aljas ember reggelre kicserélte a kipufogórendszerem sport rendszerre és most nagyon hangos. :D Középső dob és hátsó dob találkozásánál szétrohadt. :) Úgyhogy új középdob 19k + új hátsó dob (megint) 12k. Lambda szondát is cserélni kéne már. A 22 ezer forintos Bosch a megfelelő, ugye? Má' mé' kéne annyi pízt kidobni érte? Szerintem 19600-ból a kettő együtt kijön, sőt ha van kártyád erre még minimum 10% kedvezmény is jár az Unixnál. http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Na helló. :D Rég voltam. :D A héten egyik reggelre valami aljas ember reggelre kicserélte a kipufogórendszerem sport rendszerre és most nagyon hangos. :D Középső dob és hátsó dob találkozásánál szétrohadt. :) Úgyhogy új középdob 19k + új hátsó dob (megint) 12k. Lambda szondát is cserélni kéne már. A 22 ezer forintos Bosch a megfelelő, ugye? Má' mé' kéne annyi pízt kidobni érte? Szerintem 19600-ból a kettő együtt kijön, sőt ha van kártyád erre még minimum 10% kedvezmény is jár az Unixnál. http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Má' mé' kéne annyi pízt kidobni érte? Szerintem 19600-ból a kettő együtt kijön, sőt ha van kártyád erre még minimum 10% kedvezmény is jár az Unixnál. http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx Vagy akár 40%.... :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts