Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nah jó reggelt mindenkinek. Egy gyors kèrdès. Tegnap elfagyálósítottam a vasat ès ma azt vettem èszre hogy hamarabb melegszik a moci. Normális ez?

Elküldve

Megnyugodtam! Akkor elvileg sem bactathatnak a jardok, közben találtam egy olyat, ami szerint az oldalsó irányjelzőtől 40 cm-ig túl lóghat oldal irányban. Kérdés hogy érvényes-e még ez....

http://www.kreszabc.hu/para.php?para=51

Dávid;

az ajtót már megszoktam hogy csak óvatosan <_< mert én nem csak kint de van amikor bent is kénytelen vagyok úgy pakolni, hogy amikor nyitom ugrik az elefánt halmaz...

Zotya;

ahogy elnézem, neked se kellett a pálya tempó :goofy:

Már csak az kell hogy ne essen, mert akkor baszhatom az ágyat rögvest a kukába... És még csak ezért valami fólia/ponyvát is venni...

Elküldve

Nah jó reggelt mindenkinek. Egy gyors kèrdès. Tegnap elfagyálósítottam a vasat ès ma azt vettem èszre hogy hamarabb melegszik a moci. Normális ez?

Elméletileg nem befolyásolja mi van benne sima desztvíz vagy fagyálló...nem levegős és azért csal a mérés?

Elküldve

x16xel utólagos diavia klímával. Tudja valaki milyen hosszú a külső szíj? Van benne egy plusz görgő is. Vajon a motortartó bak ebben az esetben milyen? Milyet kérjek? Klímáshoz vagy nem klímáshoz?

Elküldve

Elméletileg nem befolyásolja mi van benne sima desztvíz vagy fagyálló...nem levegős és azért csal a mérés?

Hm nem tudom hogy levegős-e. Elmèletileg lègteleníti magát,nem?

Elküldve

x16xel utólagos diavia klímával. Tudja valaki milyen hosszú a külső szíj? Van benne egy plusz görgő is. Vajon a motortartó bak ebben az esetben milyen? Milyet kérjek? Klímáshoz vagy nem klímáshoz?

Ha van benne szervo akkor 1730, ha nincs akkor 1623. A görgő a kompresszor konzolon van, a bak normál nem-klímáshoz való.

Elküldve

Köszi! S azt a plusz görgőt és a feszítőhöz görgőt lehet külön kapni?

Ha van benne szervo akkor 1730, ha nincs akkor 1623. A görgő a kompresszor konzolon van, a bak normál nem-klímáshoz való.

Elküldve

Köszi! S azt a plusz görgőt és a feszítőhöz görgőt lehet külön kapni?

Egy feszítőgörgő van hozzá pluszban, és így néz ki:

foto_001k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Azt nem tudom, hogy lehet-e külön szerezni ilyet egyáltalán, de nem lesz könnyű az biztos...

Elküldve

Igen ez az. De van maga a szíjfeszítő, azon is van egy görgő. Na az a görgő és feszítő úgymond standard vagy az is Diavia-s cucc? Illetve a szíj feszítőn lévő görgőt lehet-e külön kapni.

Elküldve

Most nem igazán tudlak követni, megmondom őszintén. Az utólagos Diavia klímához (a digitálishoz!) csak ez az egy görgő van pluszban. A kompresszorkonzol és a feszítőgörgő egyben van, ahogy a képen is látod. Nincs másik. Ha neked még van valami ott, akkor vagy valami tök másik klímád van (lehet, de nem valószínű), vagy az nem Diavia cucc...

Elküldve

Na helló. :D Rég voltam. :D

A héten egyik reggelre valami aljas ember reggelre kicserélte a kipufogórendszerem sport rendszerre és most nagyon hangos. :D Középső dob és hátsó dob találkozásánál szétrohadt. :) Úgyhogy új középdob 19k + új hátsó dob (megint) 12k. Lambda szondát is cserélni kéne már. A 22 ezer forintos Bosch a megfelelő, ugye?

Elküldve

A héten egyik reggelre valami aljas ember reggelre kicserélte a kipufogórendszerem sport rendszerre és most nagyon hangos. :D Középső dob és hátsó dob találkozásánál szétrohadt. :) Úgyhogy új középdob 19k + új hátsó dob (megint) 12k. Lambda szondát is cserélni kéne már. A 22 ezer forintos Bosch a megfelelő, ugye?

Ott nekem is kifúj, de én csak hegeszteni fogom majd hétvégén.

Elküldve

:hiya:

Nekem ez van, ez az 50e.km-es: http://www.opelforum.hu/index.php?app=gallery&image=3277

Egyelőre nincs vele gond, 22e.km-t ment. (igaz a gyári 290e-t bírt)

Ami érdekes, hogy a Lángnál a 22eFt-os-ra 80e km-t ír (az kedvezménnyel 14.e) és a képen linkelt utódjára az F00HL00311

számút írja, ami 100e.km-es és kedvezménnyel 7,4eFt.

Elküldve

Má' mé' kéne annyi pízt kidobni érte? Szerintem 19600-ból a kettő együtt kijön, sőt ha van kártyád erre még minimum 10% kedvezmény is jár az Unixnál.

http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx

Elküldve

Má' mé' kéne annyi pízt kidobni érte? Szerintem 19600-ból a kettő együtt kijön, sőt ha van kártyád erre még minimum 10% kedvezmény is jár az Unixnál.

http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.