epk947 Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 5 év alatt, asszem 4-et fogyasztottam el. Semmi sem tart örökké, ha meg utángyártott akkor főleg nem :D Az előző C14Nz Astrámban 9 év alatt 5 elakadásjelző fogyott el. (Szentgotthárdi kocsi volt) A mostani Astrám rüsselheimi és már 22 éves, amiből az utolsó 8 évet nálam töltötte és még tökéletesen működik a kütyü... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Az előző C14Nz Astrámban 9 év alatt 5 elakadásjelző fogyott el. (Szentgotthárdi kocsi volt) A mostani Astrám rüsselheimi és már 22 éves, amiből az utolsó 8 évet nálam töltötte és még tökéletesen működik a kütyü... :icon1: lehet a gotthárdinál sokkal többet kellet használni :D egyébként az enyén is "magyar" asztra eccer már volt cserélve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Az előző C14Nz Astrámban 9 év alatt 5 elakadásjelző fogyott el. (Szentgotthárdi kocsi volt) A mostani Astrám rüsselheimi és már 22 éves, amiből az utolsó 8 évet nálam töltötte és még tökéletesen működik a kütyü... :icon1: Én is nyomkodtam német darabot, amiben még a gyári volt, és komolyan megnyomni is más érzés, mint az enyémet :D Az itthoniaknak viszont forintban mérhető az állapota :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Én is nyomkodtam német darabot, amiben még a gyári volt, és komolyan megnyomni is más érzés, mint az enyémet :D Az itthoniaknak viszont forintban mérhető az állapota :D :lol:De nem mindegy, hogy 2x100 vagy 200. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 De nem mindegy, hogy 2x100 vagy 200. :D :D 200-ast nem használunk, az túl új. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Hali. Lehet venni valahol opelforumos matricát? Tapasztanèk egyet a szekèrre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Hali. Lehet venni valahol opelforumos matricát? Tapasztanèk egyet a szekèrre! Régen a klubtagsággal járt, most már passz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Régen a klubtagsággal járt, most már passz.... :( akkor asszem nem lesz forumos a vas...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Talikon lehet szerezni. Mindig van Gelko csomagtartójában, csak kérni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Talikon lehet szerezni. Mindig van Gelko csomagtartójában, csak kérni kell. Ááá az èn szekerem nem talira való. Nincs olyan formában. Szegènyem csak egy családi verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Attól, hogy full gyári kinézetű, még nagyon is talira való! ;) Sőt, ha meg egy lepukkant, porladó rozsdakupac akkor meg pláne! :D Amúgy a profilképed csináld már meg normálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Ááá az èn szekerem nem talira való. Nincs olyan formában. Szegènyem csak egy családi verda. Nem kiállítást mondtam, hanem talit ;) sok-sok elvetemült emberkével, aki szereti csinálni az autóját. Meg mellesleg ott vannak az autók is, hogy legyen min megmutatni, hogy miről is van a beszélgetés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Nah a kèpet megcsináltam :) Igazából annyira nem roncs a szekèr. Valami szèp felni kellene rá ( amire most nincs keret :( ) Meg festeni kellene a gèpháztetőt mert az sajna más szinű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Október13, 2013 Megoszt Elküldve Október13, 2013 Érdemes lenne beszerezni a Haynes féle(1991-1998) javítási kézikönyvet a 2001-es classicom-hoz? Valamelyik másik motorhoz tudnám hasonlítani az én x14nz-met? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2013 Megoszt Elküldve Október13, 2013 Érdemes lenne beszerezni a Haynes féle(1991-1998) javítási kézikönyvet a 2001-es classicom-hoz? Valamelyik másik motorhoz tudnám hasonlítani az én x14nz-met? A C14NZ-hez. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve Október13, 2013 Megoszt Elküldve Október13, 2013 Nem kell semmit. Szétszeded és kész. Persze kint kell rá venni egy ideiglenes rendszámot, ha lábon akarod hozni, ha trélerrel mész érte, akkor az sem kell. Vagy rá rakod a te rendszámod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2013 Megoszt Elküldve Október13, 2013 Buncselekmenyre ne buzditsuk a nepet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2013 Megoszt Elküldve Október13, 2013 Mint már tudjuk, olcsóbb rendszám nélkül vinni, mint másik rendszámmal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2013 Megoszt Elküldve Október14, 2013 Mint már tudjuk, olcsóbb rendszám nélkül vinni, mint másik rendszámmal :D Amikor húztam be a céges trakit szerelőhöz szakadt az eső a trakiban nem volt akku , nem volt rajta rendszám , műszaki és egy jogsi nélküli muksó kormányzott. Piros lámpánál hátramentem letörölni az ablakot hogy lásson is valamit amikor visszaültem akkor láttam hogy mellettünk rendörautó állt a yardok meg így néztek: :icon11: :icon11:, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október14, 2013 Megoszt Elküldve Október14, 2013 Kérdésem az volna, hogy caravan tetőn 160*200-as francia ágyat egybe mennyire illik vinni (~100km kellene megtenni vele)? Most mértem, hosszra simán elfér a 200 cm, de szélesség már kicsit húzós, mivel a tetősín csak ~92 cm-re van egymástól így legalább 34 cm a kilógás oldal irányban. Ez kicsit soknak tűnik :blink: Valaki tapasztalat? (Rögzítést spaniferrel gondoltam, hasonlót még sose vittem tetőn, de sztem a 70-80 lenne a max biztonságos tempó) Ez azért csak nem akkora elvetemültség mint a zotya kollega mutatványa :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2013 Megoszt Elküldve Október14, 2013 Kérdésem az volna, hogy caravan tetőn 160*200-as francia ágyat egybe mennyire illik vinni (~100km kellene megtenni vele)? Most mértem, hosszra simán elfér a 200 cm, de szélesség már kicsit húzós, mivel a tetősín csak ~92 cm-re van egymástól így legalább 34 cm a kilógás oldal irányban. Ez kicsit soknak tűnik :blink: Valaki tapasztalat? (Rögzítést spaniferrel gondoltam, hasonlót még sose vittem tetőn, de sztem a 70-80 lenne a max biztonságos tempó) Ez azért csak nem akkora elvetemültség mint a zotya kollega mutatványa :S Szerintem oldalirányban nem nyúlhat túl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2013 Megoszt Elküldve Október14, 2013 Szerintem oldalirányban nem nyúlhat túl. Az autó síkjából valóban nem, de mivel a kocsi 172-centi széles pont beleér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október14, 2013 Megoszt Elküldve Október14, 2013 Amikor húztam be a céges trakit szerelőhöz szakadt az eső a trakiban nem volt akku , nem volt rajta rendszám , műszaki és egy jogsi nélküli muksó kormányzott. Piros lámpánál hátramentem letörölni az ablakot hogy lásson is valamit amikor visszaültem akkor láttam hogy mellettünk rendörautó állt a yardok meg így néztek: :icon11: :icon11:, :D LOL :lol: :lol: Elképzeltem a szitut. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Október14, 2013 Megoszt Elküldve Október14, 2013 Kérdésem az volna, hogy caravan tetőn 160*200-as francia ágyat egybe mennyire illik vinni (~100km kellene megtenni vele)? Most mértem, hosszra simán elfér a 200 cm, de szélesség már kicsit húzós, mivel a tetősín csak ~92 cm-re van egymástól így legalább 34 cm a kilógás oldal irányban. Ez kicsit soknak tűnik :blink: Valaki tapasztalat? (Rögzítést spaniferrel gondoltam, hasonlót még sose vittem tetőn, de sztem a 70-80 lenne a max biztonságos tempó) Ez azért csak nem akkora elvetemültség mint a zotya kollega mutatványa :S Akkor erre varrjál gombot: https://www.dropbox.com/s/sfc9kwlj2ap9vkg/DSC07641.jpg :smartass: 150km-ről hoztuk haza, olyan 70-80-as tempóval, de nem volt vele gond egyáltalán, masszívan lerögzítettük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2013 Megoszt Elküldve Október15, 2013 Kérdésem az volna, hogy caravan tetőn 160*200-as francia ágyat egybe mennyire illik vinni (~100km kellene megtenni vele)? Most mértem, hosszra simán elfér a 200 cm, de szélesség már kicsit húzós, mivel a tetősín csak ~92 cm-re van egymástól így legalább 34 cm a kilógás oldal irányban. Ez kicsit soknak tűnik :blink: Valaki tapasztalat? (Rögzítést spaniferrel gondoltam, hasonlót még sose vittem tetőn, de sztem a 70-80 lenne a max biztonságos tempó) Ez azért csak nem akkora elvetemültség mint a zotya kollega mutatványa :S 180x220-asat hoztam már vele haza, paramentes. Csak te majd ne akard fölnyitni a csomiajtót reflexből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts