wookie Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 hííí, az nem gyilkol? Nem jobban mint mikor egyesek leugranak a kupplungról. Egyébként meg kb ugyanazt az erőt kapja mint a légkulccsal. Az is üti a csavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Nem jobban mint mikor egyesek leugranak a kupplungról. Egyébként meg kb ugyanazt az erőt kapja mint a légkulccsal. Az is üti a csavart. ja én a önindítóra gondoltam, hogy azt eszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Szvsz egy véletlen ráindítást jobban megérez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Üdv! Érdeklödni szeretnék hogy nekem van egy 1.8 16v f astram motor cserés volt computeral együtt és azota a sebesség jeladót irja ki hibanak ez miert lehet?de csak akkor ha 110nél többet megyek akkor gyullad ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember24, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2013 nem reklámozni akarom, de hátha vkinek érdekes/hasznos: http://veddvelem.hu/ajanlatok/2561-szezonvalto_gumicsere_futomu_beallitassal_bosch_diagnosztikaval_kedvezmenyesen?utm_source=users-subscribers&utm_medium=email&utm_content=c28a68633a87f1e45c67b13686e72d89b2a53714&utm_campaign=newsletter-972-deal_newsletter_1_column-date_20130923 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 Többeket érdekelt mostanában az SE motor, ma voltam megnézni egy caravant Bcsabán: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_caravan_1.6_16v_gl_club_benzin_gaz-6641734 Meghallgattuk, valami pici kótogása van, sztem valamelyik csapágy. Durva alkuval donornak jó lehet. Ez meg végképp donornak való: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.6_si_gl-7260570 ezt nem tom milyen, csak kidobta a kereső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 Többeket érdekelt mostanában az SE motor, ma voltam megnézni egy caravant Bcsabán: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_caravan_1.6_16v_gl_club_benzin_gaz-6641734 Meghallgattuk, valami pici kótogása van, sztem valamelyik csapágy. Durva alkuval donornak jó lehet. Ez meg végképp donornak való: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.6_si_gl-7260570 ezt nem tom milyen, csak kidobta a kereső. köszi, kár hogy karaván Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 Többeket érdekelt mostanában az SE motor, ma voltam megnézni egy caravant Bcsabán: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_caravan_1.6_16v_gl_club_benzin_gaz-6641734 Meghallgattuk, valami pici kótogása van, sztem valamelyik csapágy. Durva alkuval donornak jó lehet. Ez meg végképp donornak való: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.6_si_gl-7260570 ezt nem tom milyen, csak kidobta a kereső. Oké, de az első nem SE-ha 16 szelepes. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 Oké, de az első nem SE-ha 16 szelepes. :icon1: most volt megnézni, mé gondolod h 16V—s? a másik meg elég ramaty, mondjuk motor szép, végleg kivonni pénzes nem? meg azt csak bontó csinálhatja, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 Oké, de az első nem SE-ha 16 szelepes. :icon1: Megnézted te azt a hirdetést? :) Amúgy se. csal el van írva. A hozzáértésüket tükrözi, hogy mikor ki kértük a kulcsát, ideadtak egy G csomót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 Megnézted te azt a hirdetést? :) Amúgy se. csal el van írva. A hozzáértésüket tükrözi, hogy mikor ki kértük a kulcsát, ideadtak egy G csomót. Nekem is G kulcsom van. Akkor most rossz autót használok vele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 Nekem is G kulcsom van. Akkor most rossz autót használok vele? :D A Tiéd kulcs nélkül is megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember25, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2013 A Tiéd kulcs nélkül is megy :DKulcs kell hozzá, de hogy az egy villa, vagy egy kés az mind1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 :D nem iiis. Már dolgoztam rajta, és mostmár kulcs kell hozzá. Sőt, opel kulcs, és már abból sem akármelyik. 5 forintossal, söröskupakkal, kábelkötegelővel, meg amikkel régen játszottam, már nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 most volt megnézni, mé gondolod h 16V—s? a másik meg elég ramaty, mondjuk motor szép, végleg kivonni pénzes nem? meg azt csak bontó csinálhatja, nem? Megnézted te azt a hirdetést? :) Amúgy se. csal el van írva. A hozzáértésüket tükrözi, hogy mikor ki kértük a kulcsát, ideadtak egy G csomót. Hát abból gondoltam hogy így kezdi a hirdetést OPEL ASTRA F Caravan 1.6 16V GL Club Benzin/Gáz a motortér meg nincs a képek között. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 Nekem is G kulcsom van. Akkor most rossz autót használok vele? :D A Te autódban mi az ami érintetlen? :D Kulcs kell hozzá, de hogy az egy villa, vagy egy kés az mind1 :D Ismerős, én úgy hívom hogy állófűtés. :) Hát abból gondoltam hogy így kezdi a hirdetést OPEL ASTRA F Caravan 1.6 16V GL Club Benzin/Gáz a motortér meg nincs a képek között. :icon1: Aznincs, de ez egy facelift előtti, abból még nem volt 16v, ráadásul a hátulján ott az Si felirat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 A Te autódban mi az ami érintetlen? :D Ismerős, én úgy hívom hogy állófűtés. :) Aznincs, de ez egy facelift előtti, abból még nem volt 16v, ráadásul a hátulján ott az Si felirat. ;) A tetőlemez, (a Kölyök lenyomatától eltekintve) meg talán az ablakmosó tartály. Bár már érik, mert randa is, meg a kupakja is leszakadt :lol: Facelift közbeni inkább. :D Oldalindex is van rajta, és nem az olasz-verziós. :D Bár az autó oldalán is ott virít mind a két oldalon, hogy GLS a szerencsétlen, de csak sikerült meghirdetni GL-nek. Mindegy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 mégeccer megkérdem, de nem leharapni a fejem Jól tudom, hogy a kivonás a pénzes meló ugye? bontási átvételi igazolás azt lehet szerezni vagy hogy kell ezt megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 mégeccer megkérdem, de nem leharapni a fejem Jól tudom, hogy a kivonás a pénzes meló ugye? mennyi lehet? Igen ha jól tudom már csak erre hivatott bontóban-vastelepen lehet leadni a kocsit akik általában a kocsi fejében elrendezik a papírmunkát leadják a rendszámot stb.. Ismerőstől úgy tudom hogy viszont motornak nem kell bent lennie az alvázszámot nézik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 (edited) me most ott van az a fehér 60ért ugye az akkor el kell hozni kivenni a belét aztán elvinni bontóba, ott meg megint kell érte fizetni, me ingyé nem adnak igazolást (meg cucc sincs mán a kocsiban amit kiárulhatnának belőle) szóval az akkor mondjuk 100 lesz, nem? vagy vmit rosszul gondolok nem eccerűbb kintről berángatni egyet? azzal nincs ilyen macera nem? jó messzebbről kel hozni... mondjuk találtam egy iylet: A gépkocsik leadásáért jelenleg fizetni nem kell. A xxxx Kft. magára vállalja a "Bontási átvételi igazolás" 2950 Ft-os költségét, plusz 20 Forintot fizet a gépkocsi kilogrammjáért. Módosítva Szeptember26, 2013 : stirlitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 me most ott van az a fehér 60ért ugye az akkor el kell hozni kivenni a belét aztán elvinni bontóba, ott meg megint kell érte fizetni, me ingyé nem adnak igazolást (meg cucc sincs mán a kocsiban amit kiárulhatnának belőle) szóval az akkor mondjuk 100 lesz, nem? vagy vmit rosszul gondolok nem eccerűbb kintről berángatni egyet? azzal nincs ilyen macera nem? jó messzebbről kel hozni... mondjuk találtam egy iylet: A gépkocsik leadásáért jelenleg fizetni nem kell. A xxxx Kft. magára vállalja a "Bontási átvételi igazolás" 2950 Ft-os költségét, plusz 20 Forintot fizet a gépkocsi kilogrammjáért. A nagyobb költség talán az autó hozzád majd a bontóba szállítása ugye csak trélerrel utánfutóval lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember27, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2013 szoktátok hallgatni: http://totalcar.hu/egester/ jó most lehet ezzel-azzal nem egyetérteni, de vannak netto okosságok sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember27, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2013 Üdv.! Van itt valakinek bödönje? Ha igen, miből készítettétek? Én is akarok egyet csinálni, de olyat ami olyan mint ha gyári lenne. :) Szóval a befőttes üveg kilőve. :) Meg persze a könnyű üríthetőség is szempont, meg hogy lássam mikor kezd megtelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember27, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2013 Üdv.! Van itt valakinek bödönje? Ha igen, miből készítettétek? Én is akarok egyet csinálni, de olyat ami olyan mint ha gyári lenne. :) Szóval a befőttes üveg kilőve. :) Meg persze a könnyű üríthetőség is szempont, meg hogy lássam mikor kezd megtelni. Én itt találtam egy jó leírást: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/154/fogyasztas_csokkentes_egyik_lehetseges_modja_ Igaz, hogy csak regisztráció után olvasható el Leírások menüpontban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2013 Üdv.! Van itt valakinek bödönje? Ha igen, miből készítettétek? Én is akarok egyet csinálni, de olyat ami olyan mint ha gyári lenne. :) Szóval a befőttes üveg kilőve. :) Meg persze a könnyű üríthetőség is szempont, meg hogy lássam mikor kezd megtelni. Ne csodálkozz ha most nem lesz benne semmi télen szokott hamar tele lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts