zotya975 Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Elektronikával igen, de ki mondta, hogy benne kell hagyni? :D Persze megveszem drága pízért oszt szétbarmolom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Persze megveszem drága pízért oszt szétbarmolom... :D Csavarhúzó nem játszik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Csavarhúzó nem játszik? :D Még az is kell hozzá?! :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Gondoltam megosztok veletek egy képet, tanulságos az eset ... http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_18_mbupfgcppz.jpg Ha a szemből érkező autó rádpattintja a szarvast, írass vele betétlapot ! u.i.: nem tudtam kitenni közvetlen képbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Az de csúnya. :S :( Részvétem. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DASTRA Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Én itt vettem:http://www.lednagyker.hu/led_units/optonica_3528_5w_12v_ww_indoor_1459 12Voltról működik és 3-asával darabolható. Sziasztok! Köszönöm mindkettőtöknek! Ha megjön a led szalag már fogok is hozzá.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Gondoltam megosztok veletek egy képet, tanulságos az eset ... http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_18_mbupfgcppz.jpg Ha a szemből érkező autó rádpattintja a szarvast, írass vele betétlapot ! u.i.: nem tudtam kitenni közvetlen képbe. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Gondoltam megosztok veletek egy képet, tanulságos az eset ... http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_18_mbupfgcppz.jpg Ha a szemből érkező autó rádpattintja a szarvast, írass vele betétlapot ! u.i.: nem tudtam kitenni közvetlen képbe. Részvétem. Hol történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Gondoltam megosztok veletek egy képet, tanulságos az eset ... http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_18_mbupfgcppz.jpg Ha a szemből érkező autó rádpattintja a szarvast, írass vele betétlapot ! u.i.: nem tudtam kitenni közvetlen képbe. :unsure: Részvét. Ilyet én is átéltem a télen, csak nekem az ikarus busz hátulja okozta. De hál isten már megszépült a nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Gondoltam megosztok veletek egy képet, tanulságos az eset ... http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_18_mbupfgcppz.jpg Ha a szemből érkező autó rádpattintja a szarvast, írass vele betétlapot ! u.i.: nem tudtam kitenni közvetlen képbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Most ilyet játszunk? Blitzre menet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Részvétem. Hol történt? 61-es út, Böhönye és Nagybajom közt. szerk.: Előtte héten egy hölgy ütött el egy szarvas bikát ugyanitt. Azon kívül hogy totálkáros lett a kocsija,riási mákja volt mert trófeás vadat ütött el, 11 kilós volt a szarva. Még neki kell fizetni 1,8 milliót mert elütötte a szarvast .... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 61-es út, Böhönye és Nagybajom közt. szerk.: Előtte héten egy hölgy ütött el egy szarvas bikát ugyanitt. Azon kívül hogy totálkáros lett a kocsija,riási mákja volt mert trófeás vadat ütött el, 11 kilós volt a szarva. Még neki kell fizetni 1,8 milliót mert elütötte a szarvast .... :blink: Mintha a vadásztársaság (gy.k. alkoholisták szövetsége) fizetett volna azért a szarvasért. Még te fizess ha kisétál eléd. Bravó. Én meg majd gyök2-vel járok külterületen. Ha a bozótból lép eléd biztosan nem állsz meg még 60 km/h-nál sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 61-es út, Böhönye és Nagybajom közt. szerk.: Előtte héten egy hölgy ütött el egy szarvas bikát ugyanitt. Azon kívül hogy totálkáros lett a kocsija,riási mákja volt mert trófeás vadat ütött el, 11 kilós volt a szarva. Még neki kell fizetni 1,8 milliót mert elütötte a szarvast .... :blink: Lehet hülyeséget kérdezek, de nem a KGFB kártalanítja a vadásztársaságot? (Ha a rendőrségi jegyzőkönyv a hölgyet hozza ki hibásnak, akkor elvileg a KGFB fedezi a társaság kárát, kivéve ha a hölgy nem vezethetett volna állapotánál fogva vagy egyéb kizáró ok...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 A kiérkező rendőr azt mondta, hogy senkinek nem fizet semmit a biztosító, mert egyértelmű vadkár. 3 percen belül ott is hagytak volna minket ... Ez az egyik, a másik az, hogy a hölgy akit említettem perelte a valakit, nem biztos hogy a biztosítót, de azért kapta a büntetést mert a bíróság ezt ítélte meg. Legvégül, harmadik pontban pedig a vadásztársaság jogilag nem birtokolja a vadakat, ugyanis azok az állam tulajdonai. A vadásztársaság csak "bérli" az állományt. Ezt pedig a kiérkező vadász mondta el nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 na nesztek lámpa: http://www.ebay.com/itm/Super-Bright-12V-Warm-white-Light-72-LED-Piranha-LED-Panel-Board-lighting-F-CAR-/171122633512?pt=US_Light_Bulbs&hash=item27d7b42b28 jó hát: Power: about 4.68 W mit egy 5W sofita :D de fénye vala Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Ritkaság a tegnapi Opel Családi Napon :) Egy Opel GT További képek: http://opelmuhely.com/galeria-kepek/148 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Sziasztok. Cserélt már valaki otthon házilag komplett vezérlést X16XEL motoron? Mennyire macerás?Neki merjek vágni? Előre is köszi. Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Sziasztok. Cserélt már valaki otthon házilag komplett vezérlést X16XEL motoron? Mennyire macerás?Neki merjek vágni? Előre is köszi. Üdv.:zozo Szerintem a nagykönybe egész jó le van írva. Nekem az nz.-n légkulcs kellett mindenképpen a főtengelyről lelőni a tárcsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Szerintem a nagykönybe egész jó le van írva. Nekem az nz.-n légkulcs kellett mindenképpen a főtengelyről lelőni a tárcsát. UUU tényleg.Azt el is felejtettem.Az meg nekem nincs sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 UUU tényleg.Azt el is felejtettem.Az meg nekem nincs sajnos. Én először gumissal lövettem le. Odamentem, mondtam mit akarok, először levettük a kereket ugye nekem akkor még nem volt generátortakaró burkolatom, meglazította a csavart majd kézzel meghúztam hazáig nem esik le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Én ezt megoldottam légkulcs nélkül, mikor meg nagyon nem akart lejönni, akkor betámasztottam a kulcsot, és megpöccintettem az önindítót. Kilazítja saját magát, Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Én ezt megoldottam légkulcs nélkül, mikor meg nagyon nem akart lejönni, akkor betámasztottam a kulcsot, és megpöccintettem az önindítót. Kilazítja saját magát, Ezt hallottam már, de még nem mertem kipróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Én ezt megoldottam légkulcs nélkül, mikor meg nagyon nem akart lejönni, akkor betámasztottam a kulcsot, és megpöccintettem az önindítót. Kilazítja saját magát, hííí, az nem gyilkol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 hííí, az nem gyilkol? Nem, ha okosan csinálják. Nem úgy kell érteni a pöccintést mintha cölöpöt vernél. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts