spzoli Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Am az ontveny kipuval osszedolgozza magat az uj tuzkarika idovel? Mert most meg elegge ciripelunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Am az ontveny kipuval osszedolgozza magat az uj tuzkarika idovel? Mert most meg elegge ciripelunk. :D Idővel talán, most mi van kifúj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Igen hallani h kicsit kifuj. Anno vettem uj karikat, de kikerult a motor es nem lett berakva. Most viszont mar az ujat raktam be, mert a regi fosch volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Igen hallani h kicsit kifuj. Anno vettem uj karikat, de kikerult a motor es nem lett berakva. Most viszont mar az ujat raktam be, mert a regi fosch volt. Nem tom az miből van próbálj néha kicsit ráhúzni a csavarra hátha idomul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Hat ilyen mar nem lesz...de van ket SE-m :D Beszari :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Nem tom az miből van próbálj néha kicsit ráhúzni a csavarra hátha idomul. Csavar koppig van. :) remelem mozog kicsit aztan szetpasszirozza magat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Beszari :) Mondja a masik. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Csavar koppig van. :) remelem mozog kicsit aztan szetpasszirozza magat :) Persze, mert a két rugó szorítja oda az öntvényhez. ;) (tudom, hogy tudod :D ) Meg kell mozgatni kicsit hátha elhallgat, de ha nem akkor érdemes levenni és újra visszatenni. Előfordul, hogy feszül. ;) A legjobb megoldás a 4leömlő. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Sziasztok! Egy színezett,felül kék csíkos szélvédő cseréért a 18eHUF jó ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Sziasztok! Egy színezett,felül kék csíkos szélvédő cseréért a 18eHUF jó ár? Ha a szélvédő ára is benne van, akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2013 Ha a szélvédő ára is benne van, akkor igen. Nem, csak a csíkot adják ennyiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember11, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2013 Sziasztok! Egy színezett,felül kék csíkos szélvédő cseréért a 18eHUF jó ár? Nekem 16 volt 3 éve, kínai, de jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 Nekem 16 volt 3 éve, kínai, de jó. Az sárga csíkos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 Az sárga csíkos? :D az alján van a csík :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 láttot már vki C16SE-t, 5 ajtósban? (gyárilag) vhogy csak karavánokat találok, vagy volt csak elfogyott? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 láttot már vki C16SE-t, 5 ajtósban? (gyárilag) vhogy csak karavánokat találok, vagy volt csak elfogyott? :icon1: Az SE-k szerintem alapból ritkábbak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 láttot már vki C16SE-t, 5 ajtósban? (gyárilag) vhogy csak karavánokat találok, vagy volt csak elfogyott? :icon1: Itt van egy a szembe levő házban, de nagyon simogatják, szerintem nem akarják elbontani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 Itt van egy a szembe levő házban, de nagyon simogatják, szerintem nem akarják elbontani :D Segítsél nekik megkezdeni... :D Régen amikor panelben laktunk csórtunk egy flakon olajat és azzal szórakoztunk hogy beöntötünk egy keveset valamelyik Trabi, Skoda, Dácia alá aztán azon röhögtünk az erkélyről ahogy csórikám anyázik meg fetreng a kocsi alatt. Próbáld ki lehet még most is beválik...aztán átmész hogy nem érdemes javítani , de alkatrésznek még jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 láttot már vki C16SE-t, 5 ajtósban? (gyárilag) vhogy csak karavánokat találok, vagy volt csak elfogyott? :icon1: Az enyém is az volt. Németben érdemes nézegetni, Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 A tetőkárpit alaplemeze miből van? Leszedem róla a "kárpitot" hogy kicseréljem mit találok alatta! Nálam már szétporlik a hátsószélvédőnél,olyan mint egy vékony szivacs egy vastag papíron,bár nem tudom,még nem láttam ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 A tetőkárpit alaplemeze miből van? Leszedem róla a "kárpitot" hogy kicseréljem mit találok alatta! Nálam már szétporlik a hátsószélvédőnél,olyan mint egy vékony szivacs egy vastag papíron,bár nem tudom,még nem láttam ilyet! Karton meg üvegszövet a hordozó, rajta van a szivacs ami általában már elporladt aztán mag a kárpit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 Az enyém is az volt. Németben érdemes nézegetni, hátja, így online ott is csak 1-2találtam, konkrét tipped esetleg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 Nincs sajna. Nézelődni kell. Én két évig keresgéltem alkalomszerűen, mígnem egyszer kidobott egyet véletlenül, pedig nem is akartam komplett autót venni, csak hengerfejet meg a többit, aztán kiderült hogy más benne a dugó is, meg a vezérműtengely, így meg egyszerűbb volt a komplett motort áttenni. (csak így meg a motorszám, ugye) Nézegettem motort is, de az itthon nincs, kint meg drága, mert ott sokat kell kicsengetni hogy leadd a bontóba az autót, főleg az ilyen régit, meg ott azért nem olyan a bontós kultúra mint nálunk, így aztán a komplett autó olcsóbb mint az alkatrész, mert otthon nem bonthatod szét. (itthon se, csak a kutyát nem érdekli, és senki nem ellenőrzi, a német az meg egy tüchtig nép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 A tetőkárpit alaplemeze miből van? Leszedem róla a "kárpitot" hogy kicseréljem mit találok alatta! Nálam már szétporlik a hátsószélvédőnél,olyan mint egy vékony szivacs egy vastag papíron,bár nem tudom,még nem láttam ilyet! Karton meg üvegszövet a hordozó, rajta van a szivacs ami általában már elporladt aztán mag a kárpit. nekem is van képem! :D http://taylor.hu/astra/tetokarpit/IMG_0003.JPG egyébként itt van pár kép a felujításrol: http://taylor.hu/astra/tetokarpit/ egyébként addig szedd szét amíg van belöle vmi, egy kis üvegszálas szallag + 2komp epoxi csodákra képes utánna meg persze újrahúzás Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 Az sárga csíkos? :D Aki csinálta az biztosan, csak az nem, hogy csíkos is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts