Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Csavar koppig van. :) remelem mozog kicsit aztan szetpasszirozza magat :)

Persze, mert a két rugó szorítja oda az öntvényhez. ;) (tudom, hogy tudod :D )

Meg kell mozgatni kicsit hátha elhallgat, de ha nem akkor érdemes levenni és újra visszatenni. Előfordul, hogy feszül. ;)

A legjobb megoldás a 4leömlő. ;) :D

Megosztás:

Itt van egy a szembe levő házban, de nagyon simogatják, szerintem nem akarják elbontani :D

Segítsél nekik megkezdeni... :D Régen amikor panelben laktunk csórtunk egy flakon olajat és azzal szórakoztunk hogy beöntötünk egy keveset valamelyik Trabi, Skoda, Dácia alá aztán azon röhögtünk az erkélyről ahogy csórikám anyázik meg fetreng a kocsi alatt. Próbáld ki lehet még most is beválik...aztán átmész hogy nem érdemes javítani , de alkatrésznek még jó. :D

Megosztás:

A tetőkárpit alaplemeze miből van?

Leszedem róla a "kárpitot" hogy kicseréljem mit találok alatta!

Nálam már szétporlik a hátsószélvédőnél,olyan mint egy vékony szivacs egy vastag papíron,bár nem tudom,még nem láttam ilyet!

Karton meg üvegszövet a hordozó, rajta van a szivacs ami általában már elporladt aztán mag a kárpit.

1184301-20130912-iXhaaT.jpg

Megosztás:

Nincs sajna. Nézelődni kell. Én két évig keresgéltem alkalomszerűen, mígnem egyszer kidobott egyet véletlenül, pedig nem is akartam komplett autót venni, csak hengerfejet meg a többit, aztán kiderült hogy más benne a dugó is, meg a vezérműtengely, így meg egyszerűbb volt a komplett motort áttenni. (csak így meg a motorszám, ugye)

Nézegettem motort is, de az itthon nincs, kint meg drága, mert ott sokat kell kicsengetni hogy leadd a bontóba az autót, főleg az ilyen régit, meg ott azért nem olyan a bontós kultúra mint nálunk, így aztán a komplett autó olcsóbb mint az alkatrész, mert otthon nem bonthatod szét. (itthon se, csak a kutyát nem érdekli, és senki nem ellenőrzi, a német az meg egy tüchtig nép)

Megosztás:

A tetőkárpit alaplemeze miből van?

Leszedem róla a "kárpitot" hogy kicseréljem mit találok alatta!

Nálam már szétporlik a hátsószélvédőnél,olyan mint egy vékony szivacs egy vastag papíron,bár nem tudom,még nem láttam ilyet!

Karton meg üvegszövet a hordozó, rajta van a szivacs ami általában már elporladt aztán mag a kárpit.

nekem is van képem! :D

http://taylor.hu/astra/tetokarpit/IMG_0003.JPG

egyébként itt van pár kép a felujításrol:

http://taylor.hu/astra/tetokarpit/

egyébként addig szedd szét amíg van belöle vmi, egy kis üvegszálas szallag + 2komp epoxi csodákra képes

utánna meg persze újrahúzás

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.