wookie Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Csak facelift előtt volt. Nem sokáig készült sajna, nem véletlen elég ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 hm az nekem pont jó, most mán csak találnom kéne egy bordó 5ajtóst...kevés km-el, nem dohányzó orvos hölgytöl :—) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Csak facelift előtt volt. Nem sokáig készült sajna, nem véletlen elég ritka. Ritka bizony. Ezért alig találni hozzá kiegészítőket. Szívó oldali szettet például csak a dBilastól találtam, és csak online tyúningbótokban lehet rendelni aranyért. Más cégektől még katalógusban sem találtam. Használtban meg természetesen nincs. Most meg 4-2-1 leömlőt keresek, de hiába. Bár állítólag Valakinek volt egyszer egy Mattig leömlője, de ez úgyis csak urban legend... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Volt Neki Mattig-ja persze, csak 35-ért árulta. ;) Bár a c20xe-t átfaragni sem sokkal olcsóbb. Mondjuk a fele. :D Ha magadnak csinálod, kicsit kevesebb. :) Rajz átment? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Ritka bizony. Ezért alig találni hozzá kiegészítőket. Szívó oldali szettet például csak a dBilastól találtam, és csak online tyúningbótokban lehet rendelni aranyért. Más cégektől még katalógusban sem találtam. Használtban meg természetesen nincs. Most meg 4-2-1 leömlőt keresek, de hiába. Bár állítólag Valakinek volt egyszer egy Mattig leömlője, de ez úgyis csak urban legend... :D Volt, de a rohadék aljas módon nem 5000-ért adta, és mivel "a haver úgyis taknyol olcsóbban" ezért túlárazott volt, és különben is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 35-ér vettem a komplett donor autót,ami lábon jött haza münchenből. :) Annyiért tényleg inkább ráfaragom magam a c20xe-ét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Nincs is ezzel gond, ha jól emlékszem nem is itthon vették meg és szerintem jól is tette a gazdája, hogy nem adta el 5-ért. ;) Tuning cuccok csak akkor olcsók, ha nem tudja a gazdája, hogy mi is az. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Volt Neki Mattig-ja persze, csak 35-ért árulta. ;) Bár a c20xe-t átfaragni sem sokkal olcsóbb. Mondjuk a fele. :D Ha magadnak csinálod, kicsit kevesebb. :) Rajz átment? :rolleyes: Át, köszi! :icon13: Marad ez a átfaragós dolog, asszem. Bár magamnak csinálni nem tudom, max csináltatni valakivel. Mindegy, megoldom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Asszem az a leomlo klimashoz nem volt jo. Am meg a ki mi mennyiert dolgot hagyjuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 nemtudom mi lehet igaz a dumából, de azé morcos lehet benne ez amotor: http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-gsi-caravan-mv6-os-motorral-IDzRe5.html#9f22c1e07f Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 nemtudom mi lehet igaz a dumából, de azé morcos lehet benne ez amotor: http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-gsi-caravan-mv6-os-motorral-IDzRe5.html#9f22c1e07f Hááát a hozzáértők szerint a cali fékje 5 csavaros... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember9, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2013 Ezt már kb egy éve is láttam. Ezek szerint nem nagyon kapkodnak érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Ezt már kb egy éve is láttam. Ezek szerint nem nagyon kapkodnak érte. Nem csoda, hiszen nincs lepapírozva, ami a mai körülmények között még fájóbb. Ráadásul senkinek nem kell nagymotoros autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Nem csoda, hiszen nincs lepapírozva, ami a mai körülmények között még fájóbb. Ráadásul senkinek nem kell nagymotoros autó. Nekem kéne, csak nincs lepapirozva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Egyrészt, mint autó le van rúgva. Nagy motor, meg húha, de ha maga a gép, úgy néz ki, mint egy általánosságban szemétszállításra használt hulladék, a kutyát nem érdekli. Másrészt, az MV6 nem motor, hanem egy omega felszereltségi szint :D Harmadrészt, ha egy 5csavaros futóművet nem tudott alátolni, hanem a turbocali fékjeit fúrta át, 4x100-ra, akkor megint csak az virít róla, hogy nem sikerült túl sok energiát fordítani rá. Negyedrészt, úgy árulni egy autót, hogy a motortérről készült fényképen helyből alig van lötty a kiegyenlítő tartályban, sokat elárul :lol: Akinek ilyen autó kell, inkább épít magának... Ez majdnem akkora boltnak tűnik, mint a Babarczitól LET-et venni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Egyrészt, mint autó le van rúgva. Nagy motor, meg húha, de ha maga a gép, úgy néz ki, mint egy általánosságban szemétszállításra használt hulladék, a kutyát nem érdekli. Másrészt, az MV6 nem motor, hanem egy omega felszereltségi szint :D Harmadrészt, ha egy 5csavaros futóművet nem tudott alátolni, hanem a turbocali fékjeit fúrta át, 4x100-ra, akkor megint csak az virít róla, hogy nem sikerült túl sok energiát fordítani rá. Negyedrészt, úgy árulni egy autót, hogy a motortérről készült fényképen helyből alig van lötty a kiegyenlítő tartályban, sokat elárul :lol: Akinek ilyen autó kell, inkább épít magának... Ez majdnem akkora boltnak tűnik, mint a Babarczitól LET-et venni :lol: Ne dumálj simán csak irigykedsz.... :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Ne dumálj simán csak irigykedsz.... :smartass: Jah, nem láttam még véhatot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Jah, nem láttam még véhatot. :D Szóval nem láttál még olyat ami húz is meg nem is kormol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Szóval nem láttál még olyat ami húz is meg nem is kormol? :D De, de C25XE-t is láttam már kormolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 De, de C25XE-t is láttam már kormolni :lol: De azt is csak a gyerekulesbol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 De azt is csak a gyerekulesbol :D Amíg bőrből van, és XE húzza, nekem mindegy, hogy jobb1 vagy bal2 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Amíg bőrből van, és XE húzza, nekem mindegy, hogy jobb1 vagy bal2 :lol: Hat ilyen mar nem lesz...de van ket SE-m :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Hat ilyen mar nem lesz...de van ket SE-m :D És melyikkel tervezel fölmenni a ringre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Az ujabbik lehet ellatogat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Melyik ringre és mikor? :D (Igen, ez most egy hülye kérdés volt.) :ninja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts