zotya975 Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Nekem mán 4 hete áll. :D 4 hét után már környezetvédelmi bírságot kapnék.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 4 hét után már környezetvédelmi bírságot kapnék.... :D Hááát, én a helyedben kezdeném félretenni a pénzt! :icon10: Mennyi van benne? Az enyém nemrég fordult át a 290 ezren... Nekem se pörög az órám mert inkább motorozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2013 Hááát, én a helyedben kezdeném félretenni a pénzt! :icon10: Mennyi van benne? Az enyém nemrég fordult át a 290 ezren... Nekem se pörög az órám mert inkább motorozok. 297-ezer ha jól emlékszem. A műszakin is nehezen kapta meg a zöld kártyát, de mivel csak egy hetes állás után produkál ilyen füstöt szelepszár szimeringre gyanakszom az meg pont van egy zacskóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Ha valaki tud egy jó állapotú klímás F astrát, szóljon. Benzines, ötajtós kéne (kollégának), és valami erősebb fajta. Az enyémre gondoltál? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Az enyémre gondoltál? :blink: De eladó kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 De eladó kéne :D Mindennek megvan az ára. :D 3-4 év múlva Eladó lesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Mindennek megvan az ára. :D 3-4 év múlva Eladó lesz. :unsure: Türelem astrát terem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaDRoL Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne. Nem találtam megfelelő topic-ot, ezért itt tenném fel :) Ne skarpoljatok meg, ha van, még új vagyok errefelé :) https://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=01.06.02.04&cikk=11837 ezek a hangszórók jók az első ajtóba? (Astra F) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne. Nem találtam megfelelő topic-ot, ezért itt tenném fel :) Ne skarpoljatok meg, ha van, még új vagyok errefelé :) https://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=01.06.02.04&cikk=11837 ezek a hangszórók jók az első ajtóba? (Astra F) a mélységét kell megtalálni, talán max 60-65mm-es fér bele, nekem 65ös ippen elfér...pár alátéttel... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaDRoL Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 a mélységét kell megtalálni, talán max 60-65mm-es fér bele, nekem 65ös ippen elfér...pár alátéttel... csak arról adatot sajnos nem találok sehol, hogy ez hány mm mély :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Hi. Heves megyében nem tudtok jó kárpitost? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Sziasztok! Kérdésem lenne. Nem találtam megfelelő topic-ot, ezért itt tenném fel :) Ne skarpoljatok meg, ha van, még új vagyok errefelé :) https://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=01.06.02.04&cikk=11837 ezek a hangszórók jók az első ajtóba? (Astra F) Én autohifi-meleg cimborám javaslatai után mondom, hogy ne foglalkozz SAL hangszórókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Én autohifi-meleg cimborám javaslatai után mondom, hogy ne foglalkozz SAL hangszórókkal. Ez így van. A három betűs márkák kínai gagyik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Ez így van. A három betűs márkák kínai gagyik... azért ebbe bele tudnék kötni, de a somogyi tényleg buta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Nálatok is volt eső hajnalban? Erre ébredtem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 csak arról adatot sajnos nem találok sehol, hogy ez hány mm mély :S anyit tok, hogy nekem a blaupöty gtx662 -es fért bele ippen 3 alátéttel, DE fülre nem lett sokkal jobb mint az eredeti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 anyit tok, hogy nekem a blaupöty gtx662 -es fért bele ippen 3 alátéttel, DE fülre nem lett sokkal jobb mint az eredeti Ennek 56mm beépítési mélységet adnak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Nálatok is volt eső hajnalban? Erre ébredtem. :( úúúbazz... ehhez nem lesz elég egy flakon hűtőtömítő :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zaza86 Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Sziasztok. Új vagyok a fórumon is és az autók világában is! (K..vára nem is értek hozzá ez tény.) Nemrégiben vettem egy Astra F 93-as évjáratú autót. (1.7TD Isuzu) ha ez számít.) A kérdésem az lenne és előre is elnézést ha butát kérdezek hogy van egy kislányom 1éves most szeretnénk megvenni a gyerekülést isofix-es rendszer , be lehet kötni a 3pontossal is de nem lehet valahogy megoldani hogy egy isofix rendszer kerüljön bele? Nem tudom hogy működik a rendszer mihez van hozzákötve mi tart stb... én arra gondolnék hogy a hátsó ülés másabb de a fene se tudja. Szóval esetleg valahonnan szerezni egy hátsó ülést bele ami isofixes vagy ilyesmi. Elég butának érzem magam nem vagyok jártas az autók világában. :) Valahogy jobban esne a szívemnek a "tuti bekötés" csak az egy szem kislányom. Na meg a jogsi is még igen friss. :( A probléma oda vezethető vissza hogy amit mi venni szeretnénk gyerekülést elég nagy és több fórumon olvastam hogy nem minden típusba fér be mert nem éri át a biztonsági öv azaz nem elég hosszú. Esetleg erre megoldást tudna valaki? Előre is köszönöm és elnézést a kisregényért. További szép napot / estét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Na voltam vizsgán a kocsival és jól pofáraestem a piros matricámat, szépen lecserélték FEKETÉre, szóval most tiszteletbeli dizel lettem. Azt monták kb 1 hónapja jött 1 körlevél, hogy a piros matrica szünik lekell cserélni kékre vagy FEKETÉre, ha a kocsi régebbi mint 1993........szopás...... más meg katalizátor nélkül, lefalazott egérrel kék matricázik, ennek meg annyi baját találták (rendes vizsgán), hogy a jobb külső féltenegely gumiharang likas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Na voltam vizsgán a kocsival és jól pofáraestem a piros matricámat, szépen lecserélték FEKETÉre, szóval most tiszteletbeli dizel lettem.Azt monták kb 1 hónapja jött 1 körlevél, hogy a piros matrica szünik lekell cserélni kékre vagy FEKETÉre, ha a kocsi régebbi mint 1993........szopás......más meg katalizátor nélkül, lefalazott egérrel kék matricázik, ennek meg annyi baját találták (rendes vizsgán), hogy a jobb külső féltenegely gumiharang likas...Naaaaa. Nekem kék van, és ezután is az lesz. Pedig dizel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Naaaaa. Nekem kék van, és ezután is az lesz. Pedig dizel. :) jó nem olyan dizelre gondoltam, hanem egy sima "korombéli" dizelre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Ezt kb fél éve lehetett tudni, hogy megszűnik a piros matrica. Szvsz felháborító hogy az autóm, ami reálértékekben tudja az euro kettőt, a legrosszabb minősítést kapja... Mert hogy a 30 éves karbis rekord feketét kap, az nyilvánvaló. De azért a vectra lambdaszondával meg katalizátorral már egy nagyon más dimenzió. És mégis egy alá esnek... röhej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 Ezt kb fél éve lehetett tudni, hogy megszűnik a piros matrica. Szvsz felháborító hogy az autóm, ami reálértékekben tudja az euro kettőt, a legrosszabb minősítést kapja... Mert hogy a 30 éves karbis rekord feketét kap, az nyilvánvaló. De azért a vectra lambdaszondával meg katalizátorral már egy nagyon más dimenzió. És mégis egy alá esnek... röhej. Nyugi nekem is piros van, és feketét fogok kapni, majd jövőre. Tudok vele mit csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2013 Ugyan abba a sávba voltak eddig is, a piros és a fekete együtt volt kitiltva eddig is mindenhonnan. Gyakorlati különbség nem volt közöttük, akkor nem mindegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts