Purpika Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Segitségre lenne szükségem mi az istenért fogyszthat sokat egy astra gsi c20xe olyan 11-11,5 körül van mikor nem nyomom neki és a termosztát és a motorhöfok jelado és tökletes .. mi lehet még a fogyasztas növekedés oka ????? Az enyém detto... Nekem azt mondta a szerelő ismerősöm, hogy sok dolog összessége okozza. Lambda szonda, befecskendező, vákumcsövek, gyárinál nagyobb gumik ...stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Udvozollek 2013ban....10eves kommentre reagaltal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Zotya975 ! Sokszor használod a "pölö"t, de az mi az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Zotya975 ! Sokszor használod a "pölö"t, de az mi az? Hát pölö a például :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Udvozollek 2013ban....10eves kommentre reagaltal... Így jár az aki belepiszkál a tér-idő kontíniumba... :D Hát pölö a például :D Így van. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Zotya975 ! Sokszor használod a "pölö"t, de az mi az? ő izé a világ melyik felén laksz (úgy kb)? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2013 Megoszt Elküldve Július15, 2013 ő izé a világ melyik felén laksz (úgy kb)? Győr. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július15, 2013 Megoszt Elküldve Július15, 2013 Győr. :icon1: Neeem Teee...... "nagyonkezdő"-től kérdeztem vóna, me hogy nem érti "pölö"-t...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2013 Megoszt Elküldve Július15, 2013 Neeem Teee...... "nagyonkezdő"-től kérdeztem vóna, me hogy nem érti "pölö"-t...... :D Amúgy az adatlapja szerint: Sajószöged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpika Elküldve Július15, 2013 Megoszt Elküldve Július15, 2013 Udvozollek 2013ban....10eves kommentre reagaltal... És akkor 2013-ban nem lehet senkinek ilyen problémája?? Elő sem fordulhat,hogy valaki pont erre a kérdésre keresi a választ?? Bocs h élek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2013 Megoszt Elküldve Július15, 2013 És akkor 2013-ban nem lehet senkinek ilyen problémája?? Elő sem fordulhat,hogy valaki pont erre a kérdésre keresi a választ?? Bocs h élek..... Semmi gond... :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Érdekes: http://www.myvideo.at/watch/7563199 leglábbis sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Érdekes: http://www.myvideo.at/watch/7563199 leglábbis sztem Minek a stabkar, ha nincs bekötve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július17, 2013 Megoszt Elküldve Július17, 2013 Minek a stabkar, ha nincs bekötve? Dísznek :D Elmondhatja, hogy van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július17, 2013 Megoszt Elküldve Július17, 2013 Fölfelé áll a lefele :D lehet hogy végállás érzékelō. Ha hozzáért a lengōkar, akkor már nem sok van hátra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július17, 2013 Megoszt Elküldve Július17, 2013 gondolom, azé van fölfelé hogy nem akadjon bele a lengőkarba, még megsérti a szép festését mondjuk nemtudom milyen lehet így menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
maxx Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Urak! A kézifék szétfoszlott műbőr takaróját cserélném le (a váltókaron már végrehajtottam a műveletet). Kérdésem, hogy ehhez tényleg le kell bontanom az egész műanyag váltó-kézifék borító konzolt? Egyenlőre nem jöttem rá az egyszerűbb megoldásra... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Urak! A kézifék szétfoszlott műbőr takaróját cserélném le (a váltókaron már végrehajtottam a műveletet). Kérdésem, hogy ehhez tényleg le kell bontanom az egész műanyag váltó-kézifék borító konzolt? Egyenlőre nem jöttem rá az egyszerűbb megoldásra... Köszi! Nem, ezt is ki lehet pattintani és emlékeim szerint egy csavar fogja a kis dobozka alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Üdv. Ez a felni nem lógna ki a sárvédő alól? Felni átmérő: 15" Felni szélesség: 6,5" Felni mélysége (ET szám): 42 mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Üdv. Ez a felni nem lógna ki a sárvédő alól? Felni átmérő: 15" Felni szélesség: 6,5" Felni mélysége (ET szám): 42 mm nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 nem. Mikor jössz errefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Mikor jössz errefelé? holnap. Bocsi, kicsit bele flexeltem a szemembe, és a mai napom a szemészeten telt a fémszilánk gyūjtési részlegen... :lol: már látok, csak a fénnyel van bajom. A doki asszondta,holnapra jobb lesz, és egy napszemüveggel már életképes leszek. Cucc már nálam, majd csörgök ha arrafelé vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 holnap. Bocsi, kicsit bele flexeltem a szemembe, és a mai napom a szemészeten telt a fémszilánk gyūjtési részlegen... :lol: már látok, csak a fénnyel van bajom. A doki asszondta,holnapra jobb lesz, és egy napszemüveggel már életképes leszek. Cucc már nálam, majd csörgök ha arrafelé vagyunk. Ezek szerint mégis elzavartak a szemészetre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Ezek szerint mégis elzavartak a szemészetre... :) vittek... :D még csütörtök este a kocsiban hazafelé egy szilánkot kipislogtam, meg kivettem kézzel, de tegnap este már olyan sz.r volt, hogy elindultam az ügyeletre, sötétben tudtam volna vezetni, csak ittam egy sört este... úgyhogy maradt a reggel. Viszont ugye fényben semmit nem láttam, úgyhogy vittek. :lol: :D kiszedték a maradékot, meg megmondták, hogy estére sokkal sz.rabb lesz, de holnaptól már vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2013 Megoszt Elküldve Július27, 2013 Tulok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts