Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Segitségre lenne szükségem mi az istenért fogyszthat

sokat egy astra gsi c20xe

olyan 11-11,5 körül van mikor nem nyomom neki és

a termosztát és a motorhöfok jelado és tökletes ..

mi lehet még a fogyasztas növekedés oka ?????

Az enyém detto... Nekem azt mondta a szerelő ismerősöm, hogy sok dolog összessége okozza. Lambda szonda, befecskendező, vákumcsövek, gyárinál nagyobb gumik ...stb. :)

Megosztás:

• 2 weeks later...

Urak! A kézifék szétfoszlott műbőr takaróját cserélném le (a váltókaron már végrehajtottam a műveletet). Kérdésem, hogy ehhez tényleg le kell bontanom az egész műanyag váltó-kézifék borító konzolt? Egyenlőre nem jöttem rá az egyszerűbb megoldásra... Köszi!

Megosztás:

Urak! A kézifék szétfoszlott műbőr takaróját cserélném le (a váltókaron már végrehajtottam a műveletet). Kérdésem, hogy ehhez tényleg le kell bontanom az egész műanyag váltó-kézifék borító konzolt? Egyenlőre nem jöttem rá az egyszerűbb megoldásra... Köszi!

Nem, ezt is ki lehet pattintani és emlékeim szerint egy csavar fogja a kis dobozka alatt.

Megosztás:

Mikor jössz errefelé?

holnap. Bocsi, kicsit bele flexeltem a szemembe, és a mai napom a szemészeten telt a fémszilánk gyūjtési részlegen... :lol: már látok, csak a fénnyel van bajom. A doki asszondta,holnapra jobb lesz, és egy napszemüveggel már életképes leszek. Cucc már nálam, majd csörgök ha arrafelé vagyunk.
Megosztás:

holnap. Bocsi, kicsit bele flexeltem a szemembe, és a mai napom a szemészeten telt a fémszilánk gyūjtési részlegen... :lol: már látok, csak a fénnyel van bajom. A doki asszondta,holnapra jobb lesz, és egy napszemüveggel már életképes leszek. Cucc már nálam, majd csörgök ha arrafelé vagyunk.

Ezek szerint mégis elzavartak a szemészetre... :)

Megosztás:

Ezek szerint mégis elzavartak a szemészetre... :)

vittek... :D még csütörtök este a kocsiban hazafelé egy szilánkot kipislogtam, meg kivettem kézzel, de tegnap este már olyan sz.r volt, hogy elindultam az ügyeletre, sötétben tudtam volna vezetni, csak ittam egy sört este... úgyhogy maradt a reggel. Viszont ugye fényben semmit nem láttam, úgyhogy vittek. :lol: :D kiszedték a maradékot, meg megmondták, hogy estére sokkal sz.rabb lesz, de holnaptól már vagyok. :D
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.