zozo astra1.6 16v Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Most szereztem egy led panelt...ezt kéne valahová behekkelni, összesen 6 színt tud. De hova? :D Lábtérhez is el tudnám képzelni ha nem ilyen kocka lenne. De amugy a tetőkárpit nem lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Lábtérhez is el tudnám képzelni ha nem ilyen kocka lenne. De amugy a tetőkárpit nem lenne rossz. Pont oda gondoltam én is, ahogy nézem talán szétt lehet vágni 3db 3-as csíkra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Pont oda gondoltam én is, ahogy nézem talán szétt lehet vágni 3db 3-as csíkra. 3-asával szét tudod vágni őket, a lényeg, hogy 3 led és 1 smd ellenállás maradjon, másképp elfüstöl 12v-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 3-asával szét tudod vágni őket, a lényeg, hogy 3 led és 1 smd ellenállás maradjon, másképp elfüstöl 12v-on. Ez nem led szallag hanem led panel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Ez nem led szallag hanem led panel... Tudom, de ha ránézel látszik, hogy a kivitel ugyan az. Legalábbis a képen úgy látom. Annyi, hogy ezt hivatalosan nem lehet vágni, de ha megfordítod és megnézed, valószínűleg úgy lesz az áramkör, hogy 3 led sorba, vagy párhuzamosa és az ellenállás a végén, illetve a következő az előzőhöz biztos, hogy párhuzamosan van kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Tudom, de ha ránézel látszik, hogy a kivitel ugyan az. Legalábbis a képen úgy látom. Annyi, hogy ezt hivatalosan nem lehet vágni, de ha megfordítod és megnézed, valószínűleg úgy lesz az áramkör, hogy 3 led sorba, vagy párhuzamosa és az ellenállás a végén, illetve a következő az előzőhöz biztos, hogy párhuzamosan van kötve. Kissé bonyolítja a dolgot hogy 4 szál megy minden ledhez látszik fény felé fordítva hol van az áramvezető réz fólia, de még nem bírtam kibogozni hol vághatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Kissé bonyolítja a dolgot hogy 4 szál megy minden ledhez látszik fény felé fordítva hol van az áramvezető réz fólia, de még nem bírtam kibogozni hol vághatom. ne küzdjél, inkább küldök neked 2 méter smd-t xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 ne küzdjél, inkább küldök neked 2 méter smd-t xD Jó de ezzel mit csináljak? :D Azok is szinváltósak? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Jó de ezzel mit csináljak? :D Azok is szinváltósak? :icon1: Persze, rendes RGB csík. Gyere le Blitzre, oszt' adok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Egy olyan kérdésem lenne a társasághoz, hogy a 3-ajtós tetőkárpit jó-e egy 5-ajtós autóba? Van-e különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Egy olyan kérdésem lenne a társasághoz, hogy a 3-ajtós tetőkárpit jó-e egy 5-ajtós autóba? Van-e különbség? Úgy rémlik, hogy belemegy, csak a b oszlop belső burkolata nyomot hagy rajta és a másikba áttéve nagyon látszik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Úgy rémlik, hogy belemegy, csak a b oszlop belső burkolata nyomot hagy rajta és a másikba áttéve nagyon látszik. :rolleyes: Köszi! Most néztem EPC-ben, az se tesz különbséget a kettő között. Akkor, ha vizuálisan nem nagyon látszik a nyom, lehet elhozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Persze, rendes RGB csík. Gyere le Blitzre, oszt' adok :D Még nem tudom lemegyek-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Kissé bonyolítja a dolgot hogy 4 szál megy minden ledhez látszik fény felé fordítva hol van az áramvezető réz fólia, de még nem bírtam kibogozni hol vághatom. Ja, hogy ez RGB ledpanel :) Miért nem ezzel kezdted, de a lényeg ugyan az, csak a 4 vezetéknek meg kell lennie. Ha adsz egy hátlapi fényképet akkor meg tudom mondani hogyan kellene. Már persze ha még érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Még nem tudom lemegyek-e... Sajnos csak ket valasztasi lehetoseg van!!! Jossz, vagy jossz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Most nezem.... Kepet kene cserelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Ja, hogy ez RGB ledpanel :) Miért nem ezzel kezdted, de a lényeg ugyan az, csak a 4 vezetéknek meg kell lennie. Ha adsz egy hátlapi fényképet akkor meg tudom mondani hogyan kellene. Már persze ha még érdekel :D Csak fény felé tartva látbni a hátulján a rész áramvezetőket, egyszer leülök és kibogozom. :icon1: Most nezem.... Kepet kene cserelni! Már ideje lenne.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Most nezem.... Kepet kene cserelni! én már megtettem :D meg frissítettem a galériámon is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 én már megtettem :D meg frissítettem a galériámon is :D Meg jo h az enyem mindig aktualis.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Meg jo h az enyem mindig aktualis.. :D Az, pedig egy képet fölcsaphatnál a diszkófelnirōl, összeült hátsó rugókkal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július13, 2013 Megoszt Elküldve Július13, 2013 SKacok! Valaki tudja hogy ennek az alkatrésznek mi a szerepe? Ezt az astrából műtöttem ki, övfeszítős sportülések övcsatja mellől, ugyanaz a csavar fogja, mint ami a csatot. De nem nagyon tudtam rájönni a funkciójára. Vectránál ilyennel még nem találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2013 Megoszt Elküldve Július13, 2013 SKacok! Valaki tudja hogy ennek az alkatrésznek mi a szerepe? Ezt az astrából műtöttem ki, övfeszítős sportülések övcsatja mellől, ugyanaz a csavar fogja, mint ami a csatot. De nem nagyon tudtam rájönni a funkciójára. Vectránál ilyennel még nem találkoztam. Nem ezzel lehet "kiékelni" az övfeszítő patront amig-ki és beszereled az ülést hogy ne durranjon el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2013 Megoszt Elküldve Július13, 2013 Nem ezzel lehet "kiékelni" az övfeszítő patront amig-ki és beszereled az ülést hogy ne durranjon el?Nem.Am én még nem láttam ilyen alkatrészt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2013 Megoszt Elküldve Július13, 2013 Nem. Am én még nem láttam ilyen alkatrészt. :) Alapból ugye az a piros pöcök van de nem tudom a sportülés milyen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július13, 2013 Megoszt Elküldve Július13, 2013 A kiékelés ugyanazzal a piros pöcökkel megy itt is. Eddig én is csak ennél az egy ülésnél láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts