Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez nem led szallag hanem led panel...

Tudom, de ha ránézel látszik, hogy a kivitel ugyan az. Legalábbis a képen úgy látom.

Annyi, hogy ezt hivatalosan nem lehet vágni, de ha megfordítod és megnézed, valószínűleg úgy lesz az áramkör, hogy 3 led sorba, vagy párhuzamosa és az ellenállás a végén, illetve a következő az előzőhöz biztos, hogy párhuzamosan van kötve.

Megosztás:

Tudom, de ha ránézel látszik, hogy a kivitel ugyan az. Legalábbis a képen úgy látom.

Annyi, hogy ezt hivatalosan nem lehet vágni, de ha megfordítod és megnézed, valószínűleg úgy lesz az áramkör, hogy 3 led sorba, vagy párhuzamosa és az ellenállás a végén, illetve a következő az előzőhöz biztos, hogy párhuzamosan van kötve.

Kissé bonyolítja a dolgot hogy 4 szál megy minden ledhez látszik fény felé fordítva hol van az áramvezető réz fólia, de még nem bírtam kibogozni hol vághatom.

Megosztás:

Úgy rémlik, hogy belemegy, csak a b oszlop belső burkolata nyomot hagy rajta és a másikba áttéve nagyon látszik. :rolleyes:

Köszi! Most néztem EPC-ben, az se tesz különbséget a kettő között. Akkor, ha vizuálisan nem nagyon látszik a nyom, lehet elhozom.

Megosztás:

Kissé bonyolítja a dolgot hogy 4 szál megy minden ledhez látszik fény felé fordítva hol van az áramvezető réz fólia, de még nem bírtam kibogozni hol vághatom.

Ja, hogy ez RGB ledpanel :) Miért nem ezzel kezdted, de a lényeg ugyan az, csak a 4 vezetéknek meg kell lennie.

Ha adsz egy hátlapi fényképet akkor meg tudom mondani hogyan kellene.

Már persze ha még érdekel :D

Megosztás:

Ja, hogy ez RGB ledpanel :) Miért nem ezzel kezdted, de a lényeg ugyan az, csak a 4 vezetéknek meg kell lennie.

Ha adsz egy hátlapi fényképet akkor meg tudom mondani hogyan kellene.

Már persze ha még érdekel :D

Csak fény felé tartva látbni a hátulján a rész áramvezetőket, egyszer leülök és kibogozom. :icon1:

Most nezem....

Kepet kene cserelni!

Már ideje lenne.... :D

Megosztás:

SKacok!

Valaki tudja hogy ennek az alkatrésznek mi a szerepe?

a1_2013_7_13_ijiy896d33.jpg

Ezt az astrából műtöttem ki, övfeszítős sportülések övcsatja mellől, ugyanaz a csavar fogja, mint ami a csatot. De nem nagyon tudtam rájönni a funkciójára. Vectránál ilyennel még nem találkoztam.

Megosztás:

SKacok!

Valaki tudja hogy ennek az alkatrésznek mi a szerepe?

Ezt az astrából műtöttem ki, övfeszítős sportülések övcsatja mellől, ugyanaz a csavar fogja, mint ami a csatot. De nem nagyon tudtam rájönni a funkciójára. Vectránál ilyennel még nem találkoztam.

Nem ezzel lehet "kiékelni" az övfeszítő patront amig-ki és beszereled az ülést hogy ne durranjon el?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.