Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Te beteg vagy. :) :) :)

Most nem ez volt a kérdés... :D

2 éve... :) Én vettem fehér fényű ledes szofitát... olyan csíkot láttak mögöttem, hogy a rendőrök azt hitték, hogy neonos a kocsi... :D talán még fotóm is van valahol miután beépítettem... Egy volt a gond! Be kellett forgatni irányba, hogy rá világítson.

Hmmm...éjjel még nem néztem, ez sima led szallag 3-as led egysége.

Megosztás:

Most nem ez volt a kérdés... :D

Hmmm...éjjel még nem néztem, ez sima led szallag 3-as led egysége.

A csomagtár világítást csináltam meg 2x3 egységnyi led szalaggal. A sofőr lámpát meg sok led szalaggal! :D Meg kellene számolni, de nincsen kedvem. Lényeg, hogy eddig mindenkinek tetszett.

Megosztás:

A csomagtár világítást csináltam meg 2x3 egységnyi led szalaggal. A sofőr lámpát meg sok led szalaggal! :D Meg kellene számolni, de nincsen kedvem. Lényeg, hogy eddig mindenkinek tetszett.

A csomagtérben majd az a tervem hogy a rolósín aljára végig ragasztok led szallagot, valakinél már láttam kész fényár volt.

Megosztás:

Amúgy anyuék corsáját végülis megcsinálták, de a belepottyant porcelán úgy összekaristolta a hengerfalat hogy csak feketén kapott zöld kártyát mert eszi az olajat. A megoldás motorgenerál vagy bontott motor lenne de mivel évi 1-2 ezer kilómétert mennek csak vele marad így. Pedig már képzeletben beleraktam az enyémbe az 1.4-re felfúrt X12Xe-t. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.