Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Te beteg vagy. :) :) :)

Most nem ez volt a kérdés... :D

2 éve... :) Én vettem fehér fényű ledes szofitát... olyan csíkot láttak mögöttem, hogy a rendőrök azt hitték, hogy neonos a kocsi... :D talán még fotóm is van valahol miután beépítettem... Egy volt a gond! Be kellett forgatni irányba, hogy rá világítson.

Hmmm...éjjel még nem néztem, ez sima led szallag 3-as led egysége.

Elküldve

alul az ajtókon mi az a fekete csík? ennyire rohad? :D

nem rohad, csak levettem egy bármelyik bót polcáról egy 4 ajtós GSi küszöböt, és oda támasztottam.
Elküldve

Ma este 8- tól Győr obi parkolóban Opelos tali!

Ha valakit érdekelne jöjjön!!!!

Érdekel, csak üzemképtelen a gép....majd a jövő héten ha nem dolgozom.

Elküldve

Egy kis polír ráférne! :blush:

Sajnos az enyémről megindult a 21 éves lakk lefelé... :icon4:

sajnos nem vagyok beljebb vele, úgyhogy vár a telifényre. (Még egy jódarabig... :lol:)
Elküldve

Most nem ez volt a kérdés... :D

Hmmm...éjjel még nem néztem, ez sima led szallag 3-as led egysége.

A csomagtár világítást csináltam meg 2x3 egységnyi led szalaggal. A sofőr lámpát meg sok led szalaggal! :D Meg kellene számolni, de nincsen kedvem. Lényeg, hogy eddig mindenkinek tetszett.

Elküldve

A csomagtár világítást csináltam meg 2x3 egységnyi led szalaggal. A sofőr lámpát meg sok led szalaggal! :D Meg kellene számolni, de nincsen kedvem. Lényeg, hogy eddig mindenkinek tetszett.

A csomagtérben majd az a tervem hogy a rolósín aljára végig ragasztok led szallagot, valakinél már láttam kész fényár volt.

Elküldve

A csomagtérben majd az a tervem hogy a rolósín aljára végig ragasztok led szallagot, valakinél már láttam kész fényár volt.

Ez nem rossz ötlet! :)

Elküldve

Ha már gondolkozni kell azon mit mókolj...akkor nem kell mókolni. :)

Türelem, csak pillanatnyi megtorpanás hamar túlleszek rajta. ;) :D Ám a váltóból még folyik az olaj, szóval féltengely szimering csere adott, meg lehet a nyelestengelynél is a motor felől.

Elküldve

Most szereztem egy led panelt...ezt kéne valahová behekkelni, összesen 6 színt tud.

De hova? :D

Tetőkárpit, első ülések vonalában, elrejtve, csak a ledek látszódnak :) Adam Style :D

Elküldve

Amúgy anyuék corsáját végülis megcsinálták, de a belepottyant porcelán úgy összekaristolta a hengerfalat hogy csak feketén kapott zöld kártyát mert eszi az olajat. A megoldás motorgenerál vagy bontott motor lenne de mivel évi 1-2 ezer kilómétert mennek csak vele marad így. Pedig már képzeletben beleraktam az enyémbe az 1.4-re felfúrt X12Xe-t. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.