Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

El sem hiszem, de sikerült szereznem szín azonos caravan csomagtér ajtót. Nem teljesen makulátlan, de minimális hiba van csak rajta. Komplett, hibátlan ablaktörlő motor, hibátlan fűtőszálak, és ujszerű zárszerkezet. Az enyémen ezek mind halottak voltak. Így szinte ingyen volt 12 ezerért. És még segitett is az eladó felszerelni, bevezetékezni. :)

Megosztás:

El sem hiszem, de sikerült szereznem szín azonos caravan csomagtér ajtót. Nem teljesen makulátlan, de minimális hiba van csak rajta. Komplett, hibátlan ablaktörlő motor, hibátlan fűtőszálak, és ujszerű zárszerkezet. Az enyémen ezek mind halottak voltak. Így szinte ingyen volt 12 ezerért. És még segitett is az eladó felszerelni, bevezetékezni. :)

Az tenyleg dijmentes volt.
Megosztás:

A tetőkárpitozáshoz mindenképpen szivacsosat használjak vagy jó a sima textil anyag is? Mert a szivacsosból egy 180x120as darab kb 5500 lenne + még a ragasztó :huh:

Én sima műbőrt raktam fel, nem is inkább az anyag a lényeg hanem az hogy megfelelő ragasztót használj.

Megosztás:

A tetőkárpitozáshoz mindenképpen szivacsosat használjak vagy jó a sima textil anyag is? Mert a szivacsosból egy 180x120as darab kb 5500 lenne + még a ragasztó :huh:

sztem igen mert az a ragacs ami fent fogja tartani, az megeszi az alját is

amit én vettem az 3 rétegű volt kivűl szép, aztán szivacs, meg vmi kasirozott cucc, így is "belemart" a palma a külső felületbe

http://taylor.hu/astra/tetokarpit/

Megosztás:

Sziasztok.

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy 5ajtós f astránál a csomagtartóban a pótkeréknél a szőnyeg alatt milyen merevítés található?Mert nekem egy falap van bevágva ami nem gyári.Esetleg tud valaki képet küldeni,hogy gyárilag hogy is van?

Remélem jól írtam.

Előre is köszi.

hát pont ez az, hogy nincs ott semmi, azért van neked falapod

Megosztás:

aha.köszi.akkor marad így.

Akkor csak simán az a vékony fekete szőnyeg van bent gyárilag?Semmi merevítés alatt?

Érdekes.Én azt hittem van ott valami kemény valami.

Rémlik mintha lenne odavaló fekete hungiszerű akármi amibe bele lehet tenni az emelőt, így nem lesz akkora a bessüpedő szőnyegrész. Ez megvan?

Megosztás:

Arra gondolsz ami elöl az övfeszítő rugóval van összekötve vagy a feltekercselőre?

Arra, ami az övfeszítővel van összekötve. Gondolom kicsit elfáradt benne vmi rugó, csak kérdés, hogy szét lehet-e szedni (úgy, hogy utána még jó is legyen :) ).

Megosztás:

Arra, ami az övfeszítővel van összekötve. Gondolom kicsit elfáradt benne vmi rugó, csak kérdés, hogy szét lehet-e szedni (úgy, hogy utána még jó is legyen :) ).

Hát.... valahogy összerakták...még nem szedtem szétt, de a feltekercselőre is az van írva hogy nem lehet bontani aztán mégiscsak.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.