riki Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Nem fér el a sárvédő alatt a kerékdobban? Hát az a baj, hogy bal oldalon kerék előtt ott a szekunder levegő kompresszor, jobb elől a levegőszűrő doboz alja, jobb oldalon a kerék mögött meg az aktívszén szűrő. A bal oldalon a kerék mögött van valami? Nehéz levenni az sárvédőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Sziasztok! Lenne egy problémám. Mégpedig az, hogy szeretnék fényszórómosót építeni az autóba. Ha jól tudom, F Astrában "nem túl gyakori" azaz nincs fényszórómosó gyárilag... Köszi a válaszokat! van. Nem a leggyakrabban bontott dolgok közé tartozik, de van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 van. Nem a leggyakrabban bontott dolgok közé tartozik, de van ;) Most már mindegy, mert már megvan a Corsa, csak valahova be kellene faragni....:D A gyári tartály hova való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Hát az a baj, hogy bal oldalon kerék előtt ott a szekunder levegő kompresszor, jobb elől a levegőszűrő doboz alja, jobb oldalon a kerék mögött meg az aktívszén szűrő. A bal oldalon a kerék mögött van valami? Nehéz levenni az sárvédőt? Ott nincs semmi, és láttam már ott astrán ablakmosó tartályt. Sárvédő..csavarok fent , az ajtó mögött és lent az lámpa alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Én a fényszórómosót (univerzális tartály, szivattyú, plusz egy land rover freelander spricnipár) , vagyis a tartályát a másik mellé tettem, a jobb oldalára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Hát, megpróbálom levenni a sárvédőt, és kitalálni oda egy tartályt, csak oda necces megoldani a betöltö nyílást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Hát, megpróbálom levenni a sárvédőt, és kitalálni oda egy tartályt, csak oda necces megoldani a betöltö nyílást.... Végülis akár rakhatod a csomitartóba is előrejön a folyadék , csak és sajnálnám az elfoglalt teret. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Hát, megpróbálom levenni a sárvédőt, és kitalálni oda egy tartályt, csak oda necces megoldani a betöltö nyílást.... Pont azért nem oda raktam, mert hegeszthettem volna hozzá csövet, vagy akármi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Zotya.Nekem is letört. :(De a kézifék, csak hármat kattan. :)Mi a megoldás? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Átmenő csavar. ;) :D :lol: Nekem nem tört le mikor cseréltem a bowdent, bár egy hónappal előtte is befújtam csavarlazítóval. :) Az a jó, ha nem kell nyakig behúzni. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Sziasztok! Keresek F Astra színtáblázatot színkódokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 http://www.opel-infos.de/farbcode_alt.html http://www.opel-infos.de/farbcode.html Szerk: Van még itt egy táblázat az oldal alján, ott évjárat szerint lehet választani. Igaz ezek GM kódok, de ott vannak mellette színminták is: http://www.uniquecarsandparts.com.au/colour_codes_general_motors_usa_M-Z.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy idei blitz-es nagy matrica van már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy idei blitz-es nagy matrica van már? Még csak kicsi van, amit a legendák napon osztottak ki, a végleges még várós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Még csak kicsi van, amit a legendák napon osztottak ki, a végleges még várós. Mekkora az a kicsit?Nekem olyan szokott lenni amit a hátsó szélvédőre szoktunk ragasztani.de akkor az még nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Mekkora az a kicsit?Nekem olyan szokott lenni amit a hátsó szélvédőre szoktunk ragasztani.de akkor az még nincs. Szerintem az a nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Végülis így talált helyet magának a leendő fényszórómosó tartály. Köszi a válaszokat. Még kis műanyagos munka van rajta, de jó lesz neki ott..... :D https://picasaweb.google.com/115069056308703110962/OpelAstraF?noredirect=1#5884942051895178546 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Végülis így talált helyet magának a leendő fényszórómosó tartály. Köszi a válaszokat. Még kis műanyagos munka van rajta, de jó lesz neki ott..... :D https://picasaweb.google.com/115069056308703110962/OpelAstraF?noredirect=1#5884942051895178546 Legalább viszonylag könnyen hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Legalább viszonylag könnyen hozzáférni. Hát igen. Annyira nem szép, de annyira nem is csúnya.... :D Wartburg ablakmosó tartály és a Corsa tartály házasításából készült, és két műanyaghegesztés kell rá. A motor belemegy szépen, el is fér, könnyű becsövezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Hát igen. Annyira nem szép, de annyira nem is csúnya.... :D Wartburg ablakmosó tartály és a Corsa tartály házasításából készült, és két műanyaghegesztés kell rá. A motor belemegy szépen, el is fér, könnyű becsövezni. Hogyan van kapcsolva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Én nem ragaszkodom ahhoz, hogy megcsináljam automatára, tehát hogy ha ablakot mosok, akkor minden 5. vagy 10.-ik mosásra jut egy lámpamosás. A BC-s ablaktörlőkarom ugye GSi-ből van, ami hátul is törlős-mosós, így van egy felesleges funkcióm, mivel sedanom van. Megnéztem, hogy ugye ha magam felé húzom a kart, akkor megy a motor egyik irányba, ha pedig lefelé tolom, akkor hátul törölne, ill. másik irányba forgatja a mosómotort, így tolná hátra a vizet. Ezt a funkciót úgy fogom használni, hogy az eddigi mosómotor vezetékébe teszek két diódát, hogy csak akkor menjen, ha magam felé húzom a kart, ha pedig tolom, akkor egy csapolt vezetéken eljut a fényszórómosó motorhoz a power, itt szintén két dióda, hogy a kar hátra húzásakor ne induljon el a másik irányba. Ennyi. Így akkor mosok mindent, amikor akarok és kevesebb víz fogy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Mennyivel egyszerubb lett volna ha szerzel egy ket csocsos motort es a hatra meno csocsre teszed a mosot. Bar a gyari motor ugysem nyom.eleg erosen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Mennyivel egyszerubb lett volna ha szerzel egy ket csocsos motort es a hatra meno csocsre teszed a mosot. Bar a gyari motor ugysem nyom.eleg erosen. :) Így sem bonyolult, legalábbis megvalósítani nem, csak leírni rossz.... Egyébként még régebben kérdeztem a gyári kétirányú motort, hogy nem-e lehetne-e ..... :D És pontosan Te írtad hogy gyenge volna, hanyagoljam.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Így sem bonyolult, legalábbis megvalósítani nem, csak leírni rossz.... Egyébként még régebben kérdeztem a gyári kétirányú motort, hogy nem-e lehetne-e ..... :D És pontosan Te írtad hogy gyenge volna, hanyagoljam.... :D Az lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Hát igen. Annyira nem szép, de annyira nem is csúnya.... :D Wartburg ablakmosó tartály és a Corsa tartály házasításából készült, és két műanyaghegesztés kell rá. A motor belemegy szépen, el is fér, könnyű becsövezni. Suzuki, és Fabia ablakmosó tartálynál nem kellene hegesztgetni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts