Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Van esetleg valaki aki csinált már 5 ajtós csomagtartójába mélyládát az oldalsó beugró helyek valamelyikébe? Úton a trónörökös és kell a hely a csomagtartóba, így a mostani ládát száműznöm kell, de szeretnék azért jó zenét hallgatni a kocsiba mikor dolgozni megyek.

Szerezz egy Omegából Bose mélynyomót, az gyárilag az oldalkárpitba való.

Megosztás:

Kevés vagyok hozzá lehet.

Mert úgy van, hogy amikor bekapcsolom, akkor ugye "túlmegy" a kapcsoló, és visszaugrik kicsit, ugyanígy kikapcsolásnál is. Tehát nem tudom a síkjába rakni, mert alapból tovább menne...

Segítenék neked, ha közel laknál...

Megosztás:

Sziasztok!

Remèlem nem gond,hogy ide ìrom a kèrdèsem de nem találtem ennèl.megfelelőbb topikot.

Valaki találkozott már a kpm-el?! Mit vizsgálnak? Nèmi átalakìtást tervezek de nem tudom,hogy belevágjak-e mert egyre többet piszkálják az autòsokat ... :/ Èn konkrètan morcosìtani szeretnèk illetve a hátsò ajtòt szeretnèm lefalazni...

Vèlemèny?

Megosztás:

műszaki nem gond mert addigra megoldom,hogy legyen gyári... egyèbkènt szerintem is szolnak manapság már mièrt nem?! :/ csak kìváncsi vagyok a vèlemènyetekre,h mik a tapasztalatok stb...

Leírtam, azok a tapasztalatok, hogy a morciért rojtosra b.sznak elöl-hátul, ha olyanjuk van. Ha kerék kilóg a sárvédő alól, szintén. Ültetés olyan 60-80 körülig nem nagyon érdeklős, de ha mégis belenéz, és gewindét talál, akkor is készítheted a vazelint. Fix annyira nem világít föntről, be kell kamuzni, hogy "gyári gsi rugók bittosúr" és a legtöbbjük ott le is akad a témáról. Falazásokkal nem foglalkoznak, kivéve oldalajtó kilincsek mert az "baleseti mentés akadályozása" Fóliázni b oszloptól hátrafelé bármennyire, csak legyen róla műbizi. Első ablakokat is tudod, egy 25% körülivel, ha még a fehér ablakosod van, de onnantól már csak azért is kiszednek, hogy megnézzék, milyen sötét.

Megosztás:

Ja hogy lefalazás alatt a csomiajtóról van szó? Azért nem szólnak/hatnak. Én azt hittem a két hátsó ajtót akarja behegeszteni a kollega. :)

A morcosítást meg már leírták.

dehogynem szólhatnak. Ha a hátsó ablaktörlö is leugrik, már kötekedési alap. Ettöl függetlenül nem nagyon szoktak, nekem se golt még soha cseszegetés belöle, de megtehetnék. Csak gondolom, hogy a csomiajtóra gondolt, de sose biztos, ezért írtam le, az oldalajtó kilincstelenítést is.
Megosztás:

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Mégpedig az, hogy szeretnék fényszórómosót építeni az autóba. Ha jól tudom, F Astrában "nem túl gyakori" azaz nincs fényszórómosó gyárilag, így szereztem amit tudtam, ami pedig egy Corsa B fényszórómosó tartály, motor, nyomásszabályozó, és csövek együtt. Viszont a tartály ugye nem fér el sehol, így készítettem egy kisebb tartályt, de az sem fér el a motortérben.... Nagyon nagy gáz lenne az működés szempontjából, ha a csomagtartóban lenne a tartály, és onnan csövezném előre? Vagy van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne, milyen tartállyal megoldani a motortérben való elhelyezést? Elég zsúfolt a motorterem..... :D

Köszi a válaszokat!

Megosztás:

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Mégpedig az, hogy szeretnék fényszórómosót építeni az autóba. Ha jól tudom, F Astrában "nem túl gyakori" azaz nincs fényszórómosó gyárilag, így szereztem amit tudtam, ami pedig egy Corsa B fényszórómosó tartály, motor, nyomásszabályozó, és csövek együtt. Viszont a tartály ugye nem fér el sehol, így készítettem egy kisebb tartályt, de az sem fér el a motortérben.... Nagyon nagy gáz lenne az működés szempontjából, ha a csomagtartóban lenne a tartály, és onnan csövezném előre? Vagy van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne, milyen tartállyal megoldani a motortérben való elhelyezést? Elég zsúfolt a motorterem..... :D

Köszi a válaszokat!

Nem fér el a sárvédő alatt a kerékdobban?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.