FPepe Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Sziasztok! Van esetleg valaki aki csinált már 5 ajtós csomagtartójába mélyládát az oldalsó beugró helyek valamelyikébe? Úton a trónörökös és kell a hely a csomagtartóba, így a mostani ládát száműznöm kell, de szeretnék azért jó zenét hallgatni a kocsiba mikor dolgozni megyek. Szerezz egy Omegából Bose mélynyomót, az gyárilag az oldalkárpitba való.
csizi_JR Elküldve Május29, 2013 Elküldve Május29, 2013 Köszi a tanácsokat! utánajárok mindegyik ötletnek
hetyke Elküldve Május29, 2013 Elküldve Május29, 2013 Kevés vagyok hozzá lehet. Mert úgy van, hogy amikor bekapcsolom, akkor ugye "túlmegy" a kapcsoló, és visszaugrik kicsit, ugyanígy kikapcsolásnál is. Tehát nem tudom a síkjába rakni, mert alapból tovább menne... Segítenék neked, ha közel laknál...
Gabibácsi Elküldve Május29, 2013 Elküldve Május29, 2013 Segítenék neked, ha közel laknál... Köszi. Esetleg elküldöm és kifizetem a melót :)
hetyke Elküldve Május29, 2013 Elküldve Május29, 2013 Köszi. Esetleg elküldöm és kifizetem a melót :) Fizetni csak a felhasznált anyagokat! :)
dodi91 Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Sziasztok! Remèlem nem gond,hogy ide ìrom a kèrdèsem de nem találtem ennèl.megfelelőbb topikot. Valaki találkozott már a kpm-el?! Mit vizsgálnak? Nèmi átalakìtást tervezek de nem tudom,hogy belevágjak-e mert egyre többet piszkálják az autòsokat ... :/ Èn konkrètan morcosìtani szeretnèk illetve a hátsò ajtòt szeretnèm lefalazni... Vèlemèny?
Gabibácsi Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Szerintem egyik sem olyan dolog amiért csesztetnének.
wookie Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Nem a jó francokat nem. De egyébként a kpm nem nagyon szokta kiszedegetni a személyautókat, nagyon ritkán hallani olyat hogy valakit megállítottak. De mondjuk a műszakin is probléma lesz.
zotya975 Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Meg amúgy sem szabad káromkodni a fórumon.... :rolleyes:
Gabibácsi Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Nem a jó francokat nem. De egyébként a kpm nem nagyon szokta kiszedegetni a személyautókat, nagyon ritkán hallani olyat hogy valakit megállítottak. De mondjuk a műszakin is probléma lesz. Szemöldökért? Falazásért? Na ne már:)
Dáwid Elküldve Május30, 2013 Elküldve Május30, 2013 Csomi ajtó falazás kb lesz.rós, de a morci csesztetés alap, mert ugye beletakar a lámpába. Amúgy a f.szt nem. Mozdulnak mindenre ami gurul, és egy kicsit is különbözik aa többitöl, az öntapis króm-beömlön kívül...
dodi91 Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 műszaki nem gond mert addigra megoldom,hogy legyen gyári... egyèbkènt szerintem is szolnak manapság már mièrt nem?! :/ csak kìváncsi vagyok a vèlemènyetekre,h mik a tapasztalatok stb...
Dáwid Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 műszaki nem gond mert addigra megoldom,hogy legyen gyári... egyèbkènt szerintem is szolnak manapság már mièrt nem?! :/ csak kìváncsi vagyok a vèlemènyetekre,h mik a tapasztalatok stb... Leírtam, azok a tapasztalatok, hogy a morciért rojtosra b.sznak elöl-hátul, ha olyanjuk van. Ha kerék kilóg a sárvédő alól, szintén. Ültetés olyan 60-80 körülig nem nagyon érdeklős, de ha mégis belenéz, és gewindét talál, akkor is készítheted a vazelint. Fix annyira nem világít föntről, be kell kamuzni, hogy "gyári gsi rugók bittosúr" és a legtöbbjük ott le is akad a témáról. Falazásokkal nem foglalkoznak, kivéve oldalajtó kilincsek mert az "baleseti mentés akadályozása" Fóliázni b oszloptól hátrafelé bármennyire, csak legyen róla műbizi. Első ablakokat is tudod, egy 25% körülivel, ha még a fehér ablakosod van, de onnantól már csak azért is kiszednek, hogy megnézzék, milyen sötét.
wookie Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Ja hogy lefalazás alatt a csomiajtóról van szó? Azért nem szólnak/hatnak. Én azt hittem a két hátsó ajtót akarja behegeszteni a kollega. :) A morcosítást meg már leírták.
Gabibácsi Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 A morcosítás amúgy is randa, szépet még nem láttam:)
Dáwid Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 A morcosítás amúgy is randa, szépet még nem láttam:) majd este küüüdök :D
Dáwid Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Ja hogy lefalazás alatt a csomiajtóról van szó? Azért nem szólnak/hatnak. Én azt hittem a két hátsó ajtót akarja behegeszteni a kollega. :) A morcosítást meg már leírták. dehogynem szólhatnak. Ha a hátsó ablaktörlö is leugrik, már kötekedési alap. Ettöl függetlenül nem nagyon szoktak, nekem se golt még soha cseszegetés belöle, de megtehetnék. Csak gondolom, hogy a csomiajtóra gondolt, de sose biztos, ezért írtam le, az oldalajtó kilincstelenítést is.
riki Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Sziasztok! Lenne egy problémám. Mégpedig az, hogy szeretnék fényszórómosót építeni az autóba. Ha jól tudom, F Astrában "nem túl gyakori" azaz nincs fényszórómosó gyárilag, így szereztem amit tudtam, ami pedig egy Corsa B fényszórómosó tartály, motor, nyomásszabályozó, és csövek együtt. Viszont a tartály ugye nem fér el sehol, így készítettem egy kisebb tartályt, de az sem fér el a motortérben.... Nagyon nagy gáz lenne az működés szempontjából, ha a csomagtartóban lenne a tartály, és onnan csövezném előre? Vagy van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne, milyen tartállyal megoldani a motortérben való elhelyezést? Elég zsúfolt a motorterem..... :D Köszi a válaszokat!
zotya975 Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Sziasztok! Lenne egy problémám. Mégpedig az, hogy szeretnék fényszórómosót építeni az autóba. Ha jól tudom, F Astrában "nem túl gyakori" azaz nincs fényszórómosó gyárilag, így szereztem amit tudtam, ami pedig egy Corsa B fényszórómosó tartály, motor, nyomásszabályozó, és csövek együtt. Viszont a tartály ugye nem fér el sehol, így készítettem egy kisebb tartályt, de az sem fér el a motortérben.... Nagyon nagy gáz lenne az működés szempontjából, ha a csomagtartóban lenne a tartály, és onnan csövezném előre? Vagy van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne, milyen tartállyal megoldani a motortérben való elhelyezést? Elég zsúfolt a motorterem..... :D Köszi a válaszokat! Nem fér el a sárvédő alatt a kerékdobban?
Recommended Posts