zozo astra1.6 16v Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Nemcsak. Nekem eleve horpadt volt a zárhíd, azzal is kellett játszani. Meg a nyitón állítani, mert ha jól állt, nem nyílt:) most jól áll, és rendesen nyílik nekem a két sárvédőnél eltérő a hézag. azt gondolom a 4csavarral kéne beállitani.nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 nekem a két sárvédőnél eltérő a hézag. azt gondolom a 4csavarral kéne beállitani.nem? Ha rendesen nyílik/záródik akkor ne nyúlj hozzá ,inkább a sárvédő csavarokat lazítsd fel. Azzal könnyebb a rést beállítani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 nekem a két sárvédőnél eltérő a hézag. azt gondolom a 4csavarral kéne beállitani.nem? A sárvédő csavarjaival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Üdv mindenkinek! Eladtam az egyik gépemet :blush: Gabibácsi boldog tulajdonosa lett a tetőcsomagtartóknak. Maradt még egy garnitúra rendőrfelnim, a gumik ajándék. ' páros még használható, de a másik kettő elvérzett. Van még egy kesztyűtartó alá való alsó pakolósom fekete színben, valamint egy benzines fordulatmérős óraegységem w=1111 kóddal. Érdeklődők ne kíméljenek, korrekt ajánlatért vihető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 Ha rendesen nyílik/záródik akkor ne nyúlj hozzá ,inkább a sárvédő csavarokat lazítsd fel. Azzal könnyebb a rést beállítani. ;) Kicsit nehezen tudom kinyitni meg lecsukni is.Azért gondoltam,hogy lehet azzal a 4csavarral kéne állítanom rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 Kicsit nehezen tudom kinyitni meg lecsukni is.Azért gondoltam,hogy lehet azzal a 4csavarral kéne állítanom rajta. Azt nem annyira. Azt inkább a behúzó állításával (elején középen) vagy a bowden felfogatásának állításával lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 Üdv mindenkinek! Eladtam az egyik gépemet :blush: Gabibácsi boldog tulajdonosa lett a tetőcsomagtartóknak. Maradt még egy garnitúra rendőrfelnim, a gumik ajándék. ' páros még használható, de a másik kettő elvérzett. Van még egy kesztyűtartó alá való alsó pakolósom fekete színben, valamint egy benzines fordulatmérős óraegységem w=1111 kóddal. Érdeklődők ne kíméljenek, korrekt ajánlatért vihető. Bizony. Már használtam is :) a pakolósat csak bepattintani kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 A pakolós polcot csavarok fogják fel. Sokan kerestetek, ezért nem egyenként ide egyben dobok fel képeket a km óráról és a felnikről. Felni: Műszer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 A pakolós polcot csavarok fogják fel. Sokan kerestetek, ezért nem egyenként ide egyben dobok fel képeket a km óráról és a felnikről. Felni: Műszer: Óra mennyi pénz???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 Anyuék X12XE-corsája szerelőnél van ugye megy műszakira. A csávó is az EGR-takarítással kezdte ugye sárga lámpázik és rángat. Ez neki sem hozott eredményt ezért kicserélte egy 26-ezres bontottal azóta se lámpa se rángatás. Ami még rohadt boszantó hogy pár hónappal és pár 100Kilóméterrel a opel márkaszervizes 8 ezres olajcsere után 2 azaz kettő liter olaj ment bele. Kizárt dolog hogy ennyit megevett ennyi idő alatt lévén hogy nem füstölt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 Anyuék X12XE-corsája szerelőnél van ugye megy műszakira. A csávó is az EGR-takarítással kezdte ugye sárga lámpázik és rángat. Ez neki sem hozott eredményt ezért kicserélte egy 26-ezres bontottal azóta se lámpa se rángatás. Ami még rohadt boszantó hogy pár hónappal és pár 100Kilóméterrel a opel márkaszervizes 8 ezres olajcsere után 2 azaz kettő liter olaj ment bele. Kizárt dolog hogy ennyit megevett ennyi idő alatt lévén hogy nem füstölt. <_< az elsőt értem a másodikkal mit is akarsz mondani? hogy nem raktak bele vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 az elsőt értem a másodikkal mit is akarsz mondani? hogy nem raktak bele vagy mi? Hát valaki hazudik az tuti, vagy a márkaszervíz és nem rakta bele vagy a szerelő aki azt mondja hogy nem volt benne. De az utóbbi miért tenné? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 Összeírtam mit cserélek.... Gyertya, benzinszűrő, vákuumcsövek, trafó Remélem megoldódik a torpanás:) Meg nézegettem a gyári klímakapcsolót. Nincs ötletem hogyan lehetne elektromossá alakítani a belső levegő kapcsolót :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2013 Megoszt Elküldve Május26, 2013 Azt nem annyira. Azt inkább a behúzó állításával (elején középen) vagy a bowden felfogatásának állításával lehet. ...és a két gumi támasztékkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 ...és a két gumi támasztékkal. Igen, azt kihagytam köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Összeírtam mit cserélek.... Gyertya, benzinszűrő, vákuumcsövek, trafó Remélem megoldódik a torpanás:) Meg nézegettem a gyári klímakapcsolót. Nincs ötletem hogyan lehetne elektromossá alakítani a belső levegő kapcsolót :( Mikrokapcsoló beépítésével... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Mikrokapcsoló beépítésével... Kevés vagyok hozzá lehet. Mert úgy van, hogy amikor bekapcsolom, akkor ugye "túlmegy" a kapcsoló, és visszaugrik kicsit, ugyanígy kikapcsolásnál is. Tehát nem tudom a síkjába rakni, mert alapból tovább menne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Kevés vagyok hozzá lehet. Mert úgy van, hogy amikor bekapcsolom, akkor ugye "túlmegy" a kapcsoló, és visszaugrik kicsit, ugyanígy kikapcsolásnál is. Tehát nem tudom a síkjába rakni, mert alapból tovább menne... A nyomó gombok zöme így működik, tehát kivitelezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 A nyomó gombok zöme így működik, tehát kivitelezhető. Hát, ha van valami tipped, vagy valami linked, örömmel venném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 c14nz MAP szenzora jó az én x14nz-mbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 c14nz MAP szenzora jó az én x14nz-mbe? Jah. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Köszi, király vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Sziasztok! Van esetleg valaki aki csinált már 5 ajtós csomagtartójába mélyládát az oldalsó beugró helyek valamelyikébe? Úton a trónörökös és kell a hely a csomagtartóba, így a mostani ládát száműznöm kell, de szeretnék azért jó zenét hallgatni a kocsiba mikor dolgozni megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Sziasztok! Van esetleg valaki aki csinált már 5 ajtós csomagtartójába mélyládát az oldalsó beugró helyek valamelyikébe? Úton a trónörökös és kell a hely a csomagtartóba, így a mostani ládát száműznöm kell, de szeretnék azért jó zenét hallgatni a kocsiba mikor dolgozni megyek. Én egy "SLIM" ládát tettem bele. A semminél jobb. A hátuljára felcsavarozva az erősítő. Van betéve egy gyorscsati amivel egy mozdulattal oldható a kötés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Sziasztok! Van esetleg valaki aki csinált már 5 ajtós csomagtartójába mélyládát az oldalsó beugró helyek valamelyikébe? Úton a trónörökös és kell a hely a csomagtartóba, így a mostani ládát száműznöm kell, de szeretnék azért jó zenét hallgatni a kocsiba mikor dolgozni megyek. Létezik pótkerék helyére való láda is, de úgy nincs pótkereked, az meg nem biztos hogy jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts