Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!

Eladtam az egyik gépemet :blush:

Gabibácsi boldog tulajdonosa lett a tetőcsomagtartóknak.

Maradt még egy garnitúra rendőrfelnim, a gumik ajándék. ' páros még használható, de a másik kettő elvérzett.

Van még egy kesztyűtartó alá való alsó pakolósom fekete színben, valamint egy benzines fordulatmérős óraegységem w=1111 kóddal.

Érdeklődők ne kíméljenek, korrekt ajánlatért vihető.

Megosztás:

Üdv mindenkinek!

Eladtam az egyik gépemet :blush:

Gabibácsi boldog tulajdonosa lett a tetőcsomagtartóknak.

Maradt még egy garnitúra rendőrfelnim, a gumik ajándék. ' páros még használható, de a másik kettő elvérzett.

Van még egy kesztyűtartó alá való alsó pakolósom fekete színben, valamint egy benzines fordulatmérős óraegységem w=1111 kóddal.

Érdeklődők ne kíméljenek, korrekt ajánlatért vihető.

Bizony. Már használtam is :) a pakolósat csak bepattintani kell?

Megosztás:

Anyuék X12XE-corsája szerelőnél van ugye megy műszakira. A csávó is az EGR-takarítással kezdte ugye sárga lámpázik és rángat. Ez neki sem hozott eredményt ezért kicserélte egy 26-ezres bontottal azóta se lámpa se rángatás. Ami még rohadt boszantó hogy pár hónappal és pár 100Kilóméterrel a opel márkaszervizes 8 ezres olajcsere után 2 azaz kettő liter olaj ment bele. Kizárt dolog hogy ennyit megevett ennyi idő alatt lévén hogy nem füstölt. <_<

Megosztás:

Anyuék X12XE-corsája szerelőnél van ugye megy műszakira. A csávó is az EGR-takarítással kezdte ugye sárga lámpázik és rángat. Ez neki sem hozott eredményt ezért kicserélte egy 26-ezres bontottal azóta se lámpa se rángatás. Ami még rohadt boszantó hogy pár hónappal és pár 100Kilóméterrel a opel márkaszervizes 8 ezres olajcsere után 2 azaz kettő liter olaj ment bele. Kizárt dolog hogy ennyit megevett ennyi idő alatt lévén hogy nem füstölt. <_<

az elsőt értem

a másodikkal mit is akarsz mondani? hogy nem raktak bele vagy mi?

Megosztás:

Összeírtam mit cserélek.... Gyertya, benzinszűrő, vákuumcsövek, trafó

Remélem megoldódik a torpanás:)

Meg nézegettem a gyári klímakapcsolót. Nincs ötletem hogyan lehetne elektromossá alakítani a belső levegő kapcsolót :(

Mikrokapcsoló beépítésével...

Megosztás:

Kevés vagyok hozzá lehet.

Mert úgy van, hogy amikor bekapcsolom, akkor ugye "túlmegy" a kapcsoló, és visszaugrik kicsit, ugyanígy kikapcsolásnál is. Tehát nem tudom a síkjába rakni, mert alapból tovább menne...

A nyomó gombok zöme így működik, tehát kivitelezhető.

Megosztás:

Sziasztok!

Van esetleg valaki aki csinált már 5 ajtós csomagtartójába mélyládát az oldalsó beugró helyek valamelyikébe? Úton a trónörökös és kell a hely a csomagtartóba, így a mostani ládát száműznöm kell, de szeretnék azért jó zenét hallgatni a kocsiba mikor dolgozni megyek.

Megosztás:

Sziasztok!

Van esetleg valaki aki csinált már 5 ajtós csomagtartójába mélyládát az oldalsó beugró helyek valamelyikébe? Úton a trónörökös és kell a hely a csomagtartóba, így a mostani ládát száműznöm kell, de szeretnék azért jó zenét hallgatni a kocsiba mikor dolgozni megyek.

Én egy "SLIM" ládát tettem bele. A semminél jobb.

600x600_156970472.jpg

A hátuljára felcsavarozva az erősítő.

Van betéve egy gyorscsati amivel egy mozdulattal oldható a kötés.

18832423_1_644x461_emphaser-esp-plc-akti

csomidoboz.jpg

Megosztás:

Sziasztok!

Létezik pótkerék helyére való láda is, de úgy nincs pótkereked, az meg nem biztos hogy jó

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.