Gabibácsi Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 egyébiránt nem kell valakinek egy picit horpadt (lemosva látszik inkább, meg az ívén ha jól megnézed) meg két kis jég okozta horpadásszerűséggel megáldott fehér motorháztető? Mert ha nem, elviszem valami méhbe, vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Van jófajta ledes szerelőlámpám, majd megnézem. az NE hűtő mit jelent? Amúgy az enyém is kb 6 éves csak, de ha az csöpög persze hogy érdekel, egy feltétellel, ha segítesz beszerelni :D Nekem tavaly adta meg magát az akkor 20 éves hűtőm. Letörött a felső (műanyag) csőcsonk, de szerencsére maradt annyi belőle még, hogy rá tudtam a csövet rögzíteni amíg haza gurultam. Csak 3 palack ásványvizet kellett vennem a tecsóban hozzá és már ment is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Hát, nekem ennyire nem súlyos a helyzet, legalábbis csak csöpög... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 egyébiránt nem kell valakinek egy picit horpadt (lemosva látszik inkább, meg az ívén ha jól megnézed) meg két kis jég okozta horpadásszerűséggel megáldott fehér motorháztető? Mert ha nem, elviszem valami méhbe, vagy ilyesmi. En elfogadom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 En elfogadom :) Ok, akkor nem dobom ki, hanem valahogy elviszem, vagy a traktorossal elvitetem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Ok, akkor nem dobom ki, hanem valahogy elviszem, vagy a traktorossal elvitetem :) Mehet, de húzz sorszámot, mert most 2 csütörtökig felniket hozok-viszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Koszi :) meg lampat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Hát, akkor asszony megint nem fog örülni az erkélyen tárolt alkatrészeknek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Koszi :) meg lampat! :D úúú...b.zmeg tényleg. Gyurit fölhívom mi az állapot. Andris felnijét is elfelejtettem elhozni Árpiéktól... kicsit el vagyok tévedve, hogy kedd volt hétfő :D :lol: Mindjárt fölhívom Gyummát és elszaladok érte. (meg megszakértem, mer' ha tetszik, akkor viszek neki 2 Coupe pilácsot is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 En asszonnyal csereltem. :) Am sztem jo az ne huto is sztem. Én is az asszonnyal raktam vissza , azért csak jók valamire. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Én is az asszonnyal raktam vissza , azért csak jók valamire. :D Feltengelyt is tud cserelni? :D Enyem tud. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Feltengelyt is tud cserelni? :D Enyem tud. :P Nana, kocsit szerelni nem engedem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Új hűtő megrendelve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Új hűtő megrendelve.... nah, akkor beszállhatsz a vetélkedöbe, asszony cseréli? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 nah, akkor beszállhatsz a vetélkedöbe, asszony cseréli? :D Nem:) de ha tudtok olyan lányt aki fűszoknyában cserél hűtőt, és persze a mellmérete is limiten felül van, szóljatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Megvolt ma sikeresen a műszaki. :icon1: Nem költöttem rá semmit. :wub: (most :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Feltengelyt is tud cserelni? :D Enyem tud. :P Akkor már tudom, kihez kell majd vinni. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Ha valaki küzd a nyestekkel, akkor találtam egy jó megoldást. Kétkedve fogadtam az ötletet, de mivel nem került semmibe a riasztásuk, így mondom 1 próbát megér. Lényeg, hogy ezek a kis dögök kikezdték a kocsimat. Első körben elrágták a gyújtáskábelt, és kinyírtam emiatt a katalizátort... Oks! Ez még semmi! elkezdte kizabálni a kocsiból a motorház szigetelést... Ekkor olvasgattam trükköket, és jött ez a vizes palack módszer. Fogsz egy kólás, vagy ásványvizes palackot, megtöltöd vízzel, lezárod, és kb 30-50 centire rakod az autó orrától, vagy attól a ponttól, ahol a kis görény, akarom mondani nyest a kocsira mászik. 2 hete használom a trükköt, és bevált. Időközben a szomszédom rákérdezett, hogy itatom a kocsit, vagy ott felejtem mindig a palackot a kocsi előtt. Elmondtam a trükköt, láttam az arcán a hitetlenkedést, de másnap este már nála is kint voltak a palackok... 1 hete már ő is így parkol, én meg röhögtem, hogy esténként itatja a kocsit! :D Lassan az egész utcában azt látom, hogy az autók orra előtt díszeleg egy vízzel töltött műanyag flakon. Ma délután találkoztam a szerelő haverommal, akinek 1 hete szintén elmeséltem a trükköt, és azt mondta, hogy nála is bevált! :D Ezek után elhiszem, hogy nem csak én képzelem be! Időközben a céges skodával ma hazajöttem, és a rohadt nyest estére a tetejére szart, úgyhogy be kell újítanom egy másik flakont is, hogy megóvjam a kincstári példányt is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Ha valaki küzd a nyestekkel, akkor találtam egy jó megoldást. Kétkedve fogadtam az ötletet, de mivel nem került semmibe a riasztásuk, így mondom 1 próbát megér. Lényeg, hogy ezek a kis dögök kikezdték a kocsimat. Első körben elrágták a gyújtáskábelt, és kinyírtam emiatt a katalizátort... Oks! Ez még semmi! elkezdte kizabálni a kocsiból a motorház szigetelést... Ekkor olvasgattam trükköket, és jött ez a vizes palack módszer. Fogsz egy kólás, vagy ásványvizes palackot, megtöltöd vízzel, lezárod, és kb 30-50 centire rakod az autó orrától, vagy attól a ponttól, ahol a kis görény, akarom mondani nyest a kocsira mászik. 2 hete használom a trükköt, és bevált. Időközben a szomszédom rákérdezett, hogy itatom a kocsit, vagy ott felejtem mindig a palackot a kocsi előtt. Elmondtam a trükköt, láttam az arcán a hitetlenkedést, de másnap este már nála is kint voltak a palackok... 1 hete már ő is így parkol, én meg röhögtem, hogy esténként itatja a kocsit! :D Lassan az egész utcában azt látom, hogy az autók orra előtt díszeleg egy vízzel töltött műanyag flakon. Ma délután találkoztam a szerelő haverommal, akinek 1 hete szintén elmeséltem a trükköt, és azt mondta, hogy nála is bevált! :D Ezek után elhiszem, hogy nem csak én képzelem be! Időközben a céges skodával ma hazajöttem, és a rohadt nyest estére a tetejére szart, úgyhogy be kell újítanom egy másik flakont is, hogy megóvjam a kincstári példányt is! :D Nekem az xe-n a trafo ment el emiatt. Az nzn csak a kabelt kellett cserelnem, de a tobbi is meg van ragcsalva. En a gazolajos modszert ismerem, de abbamaradtak a tamadasok igy nem alkalmaztam. Bar most van egy fel liter valtoolaj mellette. :D Fallal szembe allok. Jobbra tole ket dizel all, azokat nem bantottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Mi szülők kocsija alá egy tálkában alami domestost tettünk, az is bevált. Én meg befújtam sprayjel a motorteret ahol feljött a mocsok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Megvolt ma sikeresen a műszaki. :icon1: Nem költöttem rá semmit. :wub: (most :D ) :icon13: Nyest ellen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Végre a fagyoskodás után véletlen bele botlottam a levegő bevezető csőbe, csak azt nem tudom melyik is kell a bal első (vezető ülés) lábteréhez. Illetve hogy hogyan is lehet berakni, pedál előtt között mögött, elejét a végét érdemes előbb betolni akármi. Aki már játszott vele és van valami instrukciója, azt megköszönöm! A kép amelyen pedig kellene, hogy fentről hanyadikat is kellene beraknom; Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Végre a fagyoskodás után véletlen bele botlottam a levegő bevezető csőbe, csak azt nem tudom melyik is kell a bal első (vezető ülés) lábteréhez. Illetve hogy hogyan is lehet berakni, pedál előtt között mögött, elejét a végét érdemes előbb betolni akármi. Aki már játszott vele és van valami instrukciója, azt megköszönöm! A kép amelyen pedig kellene, hogy fentről... A masodikat. Pedalok es a kormany kozott. En kifelejtettem mikor kivettem a muszerfalat es nem erolkodtem hogyan lehet visszatenni ilyenkor. Elegge lehetlennek tunt, de nem is gyotortem magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 :icon13: Nyest ellen Nincs az a nyest amelyik nem ijed meg ennyi notol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 :icon13: Nyest ellen... Nyest ellen 2. verzió: Nyest ellen 2/a verzió: Nyest ellen 2/b verzió: Nyest ellen 2/c verzió: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts