Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok.

Tudna nekem valaki képet küldeni,astra F 5ajtósnak a kalaptartójáról,hogy mivel van felakasztva az ajtóra?Mert nekem sima madzaggal van és szerintem nem az a gyárija.

Előre is köszi

Hmmm? http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/utaster_csomagter/kalaptarto_csomagter_rolo/opel_astra_f_kalaptarto_emelogumi_1747773398.html

Megosztás:

Nem lehet fordítva betenni :(

Na, majd azt még megnézem, úgyis szedem szét megint, hogy fordítva kössem be.

Fóliának valami alufix szemeteszsák jó lesz oda?

semminél jobb, de a teleken már láttam szó szerint szétesni, ahogy öregedett. :D A múltkor vettem a bauhauszba, és vettem parketta alá való szivacsos fóliát tekercsben. Abból küldtem 2 réteget, villanyablakosítás után. Azóta el van. Megnézem bent, úgy rémlik van még belöle vagy 10 méter, a 2 hátsó ajtómra nem kell annyi :lol:
Megosztás:

Szuper.Ez az.Legalább most már tudom milyen kell.

Megnézem majd autósboltba.

Köszi

na én pont Tőle vettem és képzeljétek el, hosszabb........nem kicsivel vagy 8-10cm

így most előbb koppan egyet a kalaptartó a helyén utána csukódik be az ajtó, eddig eccere volt, nem is igen értem

egyébként passzol kicsit puhább a gumi, de én nem pakolok a kalaptartóra, szóval nem baj ha nyúlik

Megosztás:

semminél jobb, de a teleken már láttam szó szerint szétesni, ahogy öregedett. :D A múltkor vettem a bauhauszba, és vettem parketta alá való szivacsos fóliát tekercsben. Abból küldtem 2 réteget, villanyablakosítás után. Azóta el van. Megnézem bent, úgy rémlik van még belöle vagy 10 méter, a 2 hátsó ajtómra nem kell annyi :lol:

Ok köszi. Esetleg ha megmutatod hogy milyet vegyek, az is jó :)

Megosztás:

Ok köszi. Esetleg ha megmutatod hogy milyet vegyek, az is jó :)

Télen vettem talán az Aldiban radiátor mögé való aluval kasírozott polifómot olyan 2-3 miliméter vastag majd rászánom magam és azt rakom be az ajtókba meg a tetőkárpit fölé a szétesett fólia helyett.

Vásárolgattam a kocsihoz bár nem volt egyszerű. Az Unixban vettem vezréműszíj szettet, Gates szíj nemtommilyen feszítővel 16500, vízpumpa SKF nem volt Ruville 8350, vízhűtőjük drága volt , átmentem a Lánghoz itt vettem 15145-ért kedvezménnyel. Kimondottan opel boltban kaptam csak a váltóhoz tömítéseket és szimeringet pár kartonfecni meg egy gumikarika 3800. Összesen kábé 42ezer.

1037241-20130521-R2Ueb5.jpg

Megosztás:

Télen vettem talán az Aldiban radiátor mögé való aluval kasírozott polifómot olyan 2-3 miliméter vastag majd rászánom magam és azt rakom be az ajtókba meg a tetőkárpit fölé a szétesett fólia helyett.

Vásárolgattam a kocsihoz bár nem volt egyszerű. Az Unixban vettem vezréműszíj szettet, Gates szíj nemtommilyen feszítővel 16500, vízpumpa SKF nem volt Ruville 8350, vízhűtőjük drága volt , átmentem a Lánghoz itt vettem 15145-ért kedvezménnyel. Kimondottan opel boltban kaptam csak a váltóhoz tömítéseket és szimeringet pár kartonfecni meg egy gumikarika 3800. Összesen kábé 42ezer.

Plusz 3 üveg üdítő, meg a naptár, meg az orrcsepp, meg az a felfordított flakonos valami... :D :D

Megosztás:

Plusz 3 üveg üdítő, meg a naptár, meg az orrcsepp, meg az a felfordított flakonos valami... :D :D

Az naptej, ha leégne a hátam szerelés közben. :D Az röhejes vagy inkább siralmas hogy az asztalon van gyakorlatilag az autó piaci értékének 1/4-e. <_< Ha olajat is cserélnék meg vennék egy nyárigumi szettet plusz teletankolom megdupláztam,volna a kocsi értékét. :omg:

Megosztás:

Az naptej, ha leégne a hátam szerelés közben. :D Az röhejes vagy inkább siralmas hogy az asztalon van gyakorlatilag az autó piaci értékének 1/4-e. <_< Ha olajat is cserélnék meg vennék egy nyárigumi szettet plusz teletankolom megdupláztam,volna a kocsi értékét. :omg:

Sose ezt nézd! ;) Én is épp most költöm rá (újra!!) a kocsira a piaci árának kb felét. És természetesen utána sem fog egy fillérrel sem többet érni...

Megosztás:

lényegesen kevesebbet xD mocskos illegális átépítö... pfuj :lol:

Semeddig nem tart visszaalakítani, egy hf tömítés és egy hf csavar készlet. ;)

Bár én úgy gondoltam, már régen kész van. :)

Majd jól kipróbáljuk Blitzen (vagy valahol) :devlish:

Ti meg miről beszéltek? :huh: :sneaky: :D

Megosztás:

Most reggel megnéztem az utcában, 3 helyre kis tócsa van, 1-2 deci víz. Párhuzamosan a kocsi elejével, kb a hűtő alatt. Remélem csak valami bilincs.

Meló után keresek valami elhagyatott helyet és aláfekszem megvizslatni

Ha lámpával benézel, lehet hogy fölülről is meglátod, hogy csillog. Amúgy van faca kis (elvileg) NE hűtőm, nem érdekel? :D 2 hete ment szét a hűtőm, és kaptam egyet ajándékba, de nem lett jó a termosztát felőli vízcső csonkja, nekem oldalra áll, ennek meg szembe.

Megosztás:

Van jófajta ledes szerelőlámpám, majd megnézem. az NE hűtő mit jelent? Amúgy az enyém is kb 6 éves csak, de ha az csöpög persze hogy érdekel, egy feltétellel, ha segítesz beszerelni :D

C20NE volt. Az enyémen a csere volt kb 20 perc, lakatos anyázással együtt, de ez nagyobb mint a tied, úgyhogy alakítós, meg a Diavia biztos szeretne beleszólni :D nekem a 4 éves Nissens adta meg magát most. elrepedt a műanyag a fölső csonk mellett.

Megosztás:

C20NE volt. Az enyémen a csere volt kb 20 perc, lakatos anyázással együtt, de ez nagyobb mint a tied, úgyhogy alakítós, meg a Diavia biztos szeretne beleszólni :D nekem a 4 éves Nissens adta meg magát most. elrepedt a műanyag a fölső csonk mellett.

azé az csúnya nem? 4éves...

Megosztás:

azé az csúnya nem? 4éves...

De, de elnézem neki, mert közben kapott egy villanyoszlopot oldalról, amiért komplett zárhíd is lett cserélve, és nem állítom, hogy nincs köze hozzá. Bár elég sokáig húzta még utána, úgyhogy azt se állítanám, hogy van. Szóval a franc tudja. :D

Megosztás:

Majd megnézem , most lementem mélygarázsba, ott a tócsa megint... Közben megjött a bontott motorháztetőm, azt is fel kéne majd szerelnem, de egyedül nem tudom :D

Megosztás:

De, de elnézem neki, mert közben kapott egy villanyoszlopot oldalról, amiért komplett zárhíd is lett cserélve, és nem állítom, hogy nincs köze hozzá. Bár elég sokáig húzta még utána, úgyhogy azt se állítanám, hogy van. Szóval a franc tudja. :D

ja így már az érhetőbb, a "csavargatás" nem tesz neki jót

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.