alexa1221 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 De, sokan vannak, akik részt vennének, ezért is teszik meg minden csütörtökön a Lurdyban, Nyáron nagyjából havonta a Hungaroringen, a Ringmoziban, a Blitzen, Jennersdorfban, meg a többi állandó találkozón :rolleyes: Egyszerűbb csatlakozni valahova, mint kitalálni egy 3ezrediket szerintem ;) :rolleyes: Köszi,idővel mi is benézünk az egyikhez, tervbe volt már..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Sziasztok! :) Egy kérdéssel fordulok Hozzátok. Nem rég alapítottunk egy klubot a Facebookon F Astrások számára. A közeljövőben tervezzük,hogy megszervezünk egy nagyobb találkozót,ahol ismerkedhetünk,beszélgethetünk :) Esetleg van itt olyan,aki szívesen részt venne egy ilyen eseményen? Ha igen,jelezzétek és megosztom Veletek az oldalt! Várom a válaszokat,remélem lesztek páran,akik szívesen csatlakoznának kis csoportunkhoz. Szép napot Mindenkinek! :) Ha nem kell hozzá lófosbuk, akkor érdekel:) De van a lurdys is, amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Ha nem kell hozzá lófosbuk, akkor érdekel:) De van a lurdys is, amúgy Gaabiii :D Facebookon alapított klubhoz, tippelj mi kellhet :lurker: Fordulatszámmérőd milyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Gaabiii :D Facebookon alapított klubhoz, tippelj mi kellhet :lurker: Fordulatszámmérőd milyen? :lol: Van honlapjuk is :D A fordulatszámmérőm olyan 95%-os, tehát örülök neki :D (néha nem esik vissza leállításkor, meg 500-zal többet mér nagyon ritkán, de lesz@rom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Van honlapjuk is :D A fordulatszámmérőm olyan 95%-os, tehát örülök neki :D (néha nem esik vissza leállításkor, meg 500-zal többet mér nagyon ritkán, de lesz@rom) 17 tagnak, nem hiszem :) Rohadjak meg, ha értem :blink: Lehet, hogy tényleg ECU-t kéne cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 17 tagnak, nem hiszem :) Rohadjak meg, ha értem :blink: Lehet, hogy tényleg ECU-t kéne cserélni? Én cserélnék, csak a kiváncsiság miatt is, de azt sem tudom hol van, meg mi kell hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Én cserélnék, csak a kiváncsiság miatt is, de azt sem tudom hol van, meg mi kell hozzá :D Anyós oldali lábtér, torx, meg egy tuti jó cseredarab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Na, már csak a tuti jó cseredarab kell akkor :D Motorkód elég hozzá, vagy van még egyéb variációs lehetőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Lehet nem ártana feszültség stabilizátort cserélni abban a műszeregységben. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Na, már csak a tuti jó cseredarab kell akkor :D Motorkód elég hozzá, vagy van még egyéb variációs lehetőség? Van egy négy karakteres kód,azt sem árt tudni,még azonos motorkód esetén is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Lehet nem ártana feszültség stabilizátort cserélni abban a műszeregységben. :rolleyes: kicsit hosszabb az a müszeregység. Volt fordszámmérö nélküki benne, tettem bele egy ford.számosat, ami elkezdett ugrálni, és volt egy mérföldes, fordulatszámmérös, ami állatul néz ki, csak a fordulatszám méröje, olyan 1000-el többet mutatott folyamatosan, a mérföldes óra meg csalt mint állat. Nah ezekböl hoztam létre egyet, ami most benne van :lol: a stabIC rendben van, az összesben. A mérföldesnek a számlapját tettem föl, az eredeti w1111-es órára, amit átpattintottam a minden nélküli müszer házába, a saját fordulatszám mérö nyákjával, de az angol elejével, plexijével, számlapjával. Egyéb variációkban nem müködött. Cserérlgettem mindent, mindennel, és nem volt jó. Ez a szett, így, viszont igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Jah, cseréltem hütöt vasárnap. A drága péntek este elpukkantotta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Van itt valakinek tapasztalata Kiyo blokkolóval? Vajon elég-e a konzervdobozra (korza b )kettő fej előre egy hátra? Korza topik is van,ja,de ott teljesen felesleges lenne ilyet kérdezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Azt tudod e hogy mostmár tiltva van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Azt tudod e hogy mostmár tiltva van? Persze,de ki tiltja? Kovács zászlós aki mérés alszik a sötétített fóbiában? :D Ha blokkol úgyis satufék és kikapcs. Birtokolni szabad csak használni nem. Am elbizonytalanodtam erősen,főnököm most kapott csekket. Pedig a legújabb Laser Interceptor van neki vastag rendszámkeretbe integrált változat. Meg sem nyikkat,átlőtték,mint a sz*rt. Lehet már a legújabb speedpax 401-es trafi volt. Akkor az olcsó blokkolók meg semmit nem érnek innentől kezdve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Persze,de ki tiltja? Kovács zászlós aki mérés alszik a sötétített fóbiában? :D Ha blokkol úgyis satufék és kikapcs. Birtokolni szabad csak használni nem. Am elbizonytalanodtam erősen,főnököm most kapott csekket. Pedig a legújabb Laser Interceptor van neki vastag rendszámkeretbe integrált változat. Meg sem nyikkat,átlőtték,mint a sz*rt. Lehet már a legújabb speedpax 401-es trafi volt. Akkor az olcsó blokkolók meg semmit nem érnek innentől kezdve... ;) ajánlom figyelmedbehttp://stop.hu/m/belfold/rendszambotrany-tizezres-trukkel-kijatszhato-a-gyorshajtasi-birsag/917232/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 ;)ajánlom figyelmedbehttp://stop.hu/m/belfold/rendszambotrany-tizezres-trukkel-kijatszhato-a-gyorshajtasi-birsag/917232/Szerintem előadod ezt a rendszám elvesztéses történetet,akkor legjobb esetben nem kell kifizetned a bírságot viszont csináltatnak veled új rendszámot 23 rugóért,hogy körözhessék a régit. Meg azért egy-két nyomozó is kíváncsi lesz rutineljárás miatt hogyan hagytad el a rendszámot. Igazi adrenalinbomba lehet olyan jól hazudni,hogy ne jöjjönek rá,hogy te most éppen nem akarod félrevezetni a hatóságot,egy közigbírság megúszásának reményében :D :DRossz esetben bírságot is fizetsz mivel nem hülyék,így rögtön eljárást indítanak ellened. De mind1,ez nem működik az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 ;)ajánlom figyelmedbehttp://stop.hu/m/belfold/rendszambotrany-tizezres-trukkel-kijatszhato-a-gyorshajtasi-birsag/917232/Szerintem előadod ezt a rendszám elvesztéses történetet,akkor legjobb esetben nem kell kifizetned a bírságot viszont csináltatnak veled új rendszámot 23 rugóért,hogy körözhessék a régit. Meg azért egy-két nyomozó is kíváncsi lesz rutineljárás miatt hogyan hagytad el a rendszámot. Igazi adrenalinbomba lehet olyan jól hazudni,hogy ne jöjjönek rá,hogy te most éppen nem akarod félrevezetni a hatóságot,egy közigbírság megúszásának reményében :D :DRossz esetben bírságot is fizetsz mivel nem hülyék,így rögtön eljárást indítanak ellened. De mind1,ez nem működik az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 Van itt valakinek tapasztalata Kiyo blokkolóval? Vajon elég-e a konzervdobozra (korza b )kettő fej előre egy hátra? Korza topik is van,ja,de ott teljesen felesleges lenne ilyet kérdezni. :D Ha találatjelzőt akarsz, akkor jó. (vagy arra se). Sajnos hamis biztonságérzetet ad. Ha már kell akkor Laser Interceptor, de ez nem az az árkategória. És ebből is 2-2 fej előre hátra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Ha találatjelzőt akarsz, akkor jó. (vagy arra se). Sajnos hamis biztonságérzetet ad. Ha már kell akkor Laser Interceptor, de ez nem az az árkategória. És ebből is 2-2 fej előre hátra. Főnökömnek a legújabb LI-je van,elöl-hátul és bemérték úgy,hogy meg sem mukkant a blokkoló.Hátulról mérték,a képet is láttam. Szerintem hátulról a tükröt célozták vagy frekvenciát váltottak,mind1, ha akarnak bemérnek. Az a tanulság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Nekem is elöl hátul az van,és sose mértek be. Persze nem mindegy hogy ki és hogy szerelte, letesztelte e stb. stb. Persze tökéletes védelem nincs , komoly védelem mellett is be lehet futni a dologba (van amikor trükkösek a sünök- de ez ritka , ált alszanak a kocsiban , az scs103 meg megy automata módban :) ), de hidd el, a kiyo hamis biztonságérzetet ad, sokkal nagyobb eséllyel nem blokkol, vagy pár pillanatra kihagy, és máris ott a csekk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Nem blokkolni kell a trafit, hanem a rendszám olvashatóságát kell megakadályozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Nem blokkolni kell a trafit, hanem a rendszám olvashatóságát kell megakadályozni. Vagy betartani a sebességhatárokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Ha már témánál vagyunk. Olyat hallottam, hogy ahol pl útfelújítás van pl 30-as tábla ami már 2-3hete kint van és a munka meg sehol elvileg ott nem mérhetnek? Most arra gondolok, hogy pl 30-as táblánál 40-el ne szívjam már meg. Hiába megyek lassan ha mindenki a s*ggembe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Nem blokkolni kell a trafit, hanem a rendszám olvashatóságát kell megakadályozni. Ha gátolod a rendszám olvashatóságát akkor meg azért büntetnek meg mert akadályozod a témát. Ill régebben ezt olvastam mikor volt, hogy lakk és egyéb csodaszerek befúlyása ami miatt visszatükröződés miatt olvashatatlan volt. Vagy betartani a sebességhatárokat. Ezt én már nem is mertem leírni! :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts