Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

De, sokan vannak, akik részt vennének, ezért is teszik meg minden csütörtökön a Lurdyban, Nyáron nagyjából havonta a Hungaroringen, a Ringmoziban, a Blitzen, Jennersdorfban, meg a többi állandó találkozón :rolleyes: Egyszerűbb csatlakozni valahova, mint kitalálni egy 3ezrediket szerintem ;) :rolleyes:

Köszi,idővel mi is benézünk az egyikhez, tervbe volt már..:)

Megosztás:

Sziasztok! :)

Egy kérdéssel fordulok Hozzátok. Nem rég alapítottunk egy klubot a Facebookon F Astrások számára. A közeljövőben tervezzük,hogy megszervezünk egy nagyobb találkozót,ahol ismerkedhetünk,beszélgethetünk :) Esetleg van itt olyan,aki szívesen részt venne egy ilyen eseményen? Ha igen,jelezzétek és megosztom Veletek az oldalt! Várom a válaszokat,remélem lesztek páran,akik szívesen csatlakoznának kis csoportunkhoz. Szép napot Mindenkinek! :)

Ha nem kell hozzá lófosbuk, akkor érdekel:) De van a lurdys is, amúgy

Megosztás:

Van honlapjuk is :D

A fordulatszámmérőm olyan 95%-os, tehát örülök neki :D (néha nem esik vissza leállításkor, meg 500-zal többet mér nagyon ritkán, de lesz@rom)

17 tagnak, nem hiszem :)

Rohadjak meg, ha értem :blink: Lehet, hogy tényleg ECU-t kéne cserélni?

Megosztás:

Lehet nem ártana feszültség stabilizátort cserélni abban a műszeregységben. :rolleyes:

kicsit hosszabb az a müszeregység. Volt fordszámmérö nélküki benne, tettem bele egy ford.számosat, ami elkezdett ugrálni, és volt egy mérföldes, fordulatszámmérös, ami állatul néz ki, csak a fordulatszám méröje, olyan 1000-el többet mutatott folyamatosan, a mérföldes óra meg csalt mint állat. Nah ezekböl hoztam létre egyet, ami most benne van :lol: a stabIC rendben van, az összesben. A mérföldesnek a számlapját tettem föl, az eredeti w1111-es órára, amit átpattintottam a minden nélküli müszer házába, a saját fordulatszám mérö nyákjával, de az angol elejével, plexijével, számlapjával. Egyéb variációkban nem müködött. Cserérlgettem mindent, mindennel, és nem volt jó. Ez a szett, így, viszont igen. :lol:
Megosztás:

Azt tudod e hogy mostmár tiltva van?

Persze,de ki tiltja? Kovács zászlós aki mérés alszik a sötétített fóbiában? :D Ha blokkol úgyis satufék és kikapcs. Birtokolni szabad csak használni nem. Am elbizonytalanodtam erősen,főnököm most kapott csekket. Pedig a legújabb Laser Interceptor van neki vastag rendszámkeretbe integrált változat. Meg sem nyikkat,átlőtték,mint a sz*rt. Lehet már a legújabb speedpax 401-es trafi volt. Akkor az olcsó blokkolók meg semmit nem érnek innentől kezdve...

Megosztás:

Persze,de ki tiltja? Kovács zászlós aki mérés alszik a sötétített fóbiában? :D Ha blokkol úgyis satufék és kikapcs. Birtokolni szabad csak használni nem. Am elbizonytalanodtam erősen,főnököm most kapott csekket. Pedig a legújabb Laser Interceptor van neki vastag rendszámkeretbe integrált változat. Meg sem nyikkat,átlőtték,mint a sz*rt. Lehet már a legújabb speedpax 401-es trafi volt. Akkor az olcsó blokkolók meg semmit nem érnek innentől kezdve...

;)

ajánlom figyelmedbe

http://stop.hu/m/belfold/rendszambotrany-tizezres-trukkel-kijatszhato-a-gyorshajtasi-birsag/917232/

Megosztás:

Szerintem előadod ezt a rendszám elvesztéses történetet,akkor legjobb esetben nem kell kifizetned a bírságot viszont csináltatnak veled új rendszámot 23 rugóért,hogy körözhessék a régit. Meg azért egy-két nyomozó is kíváncsi lesz rutineljárás miatt hogyan hagytad el a rendszámot. Igazi adrenalinbomba lehet olyan jól hazudni,hogy ne jöjjönek rá,hogy te most éppen nem akarod félrevezetni a hatóságot,egy közigbírság megúszásának reményében :D :D

Rossz esetben bírságot is fizetsz mivel nem hülyék,így rögtön eljárást indítanak ellened. De mind1,ez nem működik az biztos.

Megosztás:

Szerintem előadod ezt a rendszám elvesztéses történetet,akkor legjobb esetben nem kell kifizetned a bírságot viszont csináltatnak veled új rendszámot 23 rugóért,hogy körözhessék a régit. Meg azért egy-két nyomozó is kíváncsi lesz rutineljárás miatt hogyan hagytad el a rendszámot. Igazi adrenalinbomba lehet olyan jól hazudni,hogy ne jöjjönek rá,hogy te most éppen nem akarod félrevezetni a hatóságot,egy közigbírság megúszásának reményében :D :D

Rossz esetben bírságot is fizetsz mivel nem hülyék,így rögtön eljárást indítanak ellened. De mind1,ez nem működik az biztos.

Megosztás:

Van itt valakinek tapasztalata Kiyo blokkolóval? Vajon elég-e a konzervdobozra (korza b )kettő fej előre egy hátra?

Korza topik is van,ja,de ott teljesen felesleges lenne ilyet kérdezni. :D

Ha találatjelzőt akarsz, akkor jó. (vagy arra se). Sajnos hamis biztonságérzetet ad. Ha már kell akkor Laser Interceptor, de ez nem az az árkategória. És ebből is 2-2 fej előre hátra.

• Like 1
Megosztás:

Ha találatjelzőt akarsz, akkor jó. (vagy arra se). Sajnos hamis biztonságérzetet ad. Ha már kell akkor Laser Interceptor, de ez nem az az árkategória. És ebből is 2-2 fej előre hátra.

Főnökömnek a legújabb LI-je van,elöl-hátul és bemérték úgy,hogy meg sem mukkant a blokkoló.Hátulról mérték,a képet is láttam. Szerintem hátulról a tükröt célozták vagy frekvenciát váltottak,mind1, ha akarnak bemérnek. Az a tanulság.

Megosztás:

Nekem is elöl hátul az van,és sose mértek be. Persze nem mindegy hogy ki és hogy szerelte, letesztelte e stb. stb. Persze tökéletes védelem nincs , komoly védelem mellett is be lehet futni a dologba (van amikor trükkösek a sünök- de ez ritka , ált alszanak a kocsiban , az scs103 meg megy automata módban :) ), de hidd el, a kiyo hamis biztonságérzetet ad, sokkal nagyobb eséllyel nem blokkol, vagy pár pillanatra kihagy, és máris ott a csekk.

Megosztás:

Ha már témánál vagyunk. Olyat hallottam, hogy ahol pl útfelújítás van pl 30-as tábla ami már 2-3hete kint van és a munka meg sehol elvileg ott nem mérhetnek? Most arra gondolok, hogy pl 30-as táblánál 40-el ne szívjam már meg. Hiába megyek lassan ha mindenki a s*ggembe van.

Megosztás:

Nem blokkolni kell a trafit, hanem a rendszám olvashatóságát kell megakadályozni.

Ha gátolod a rendszám olvashatóságát akkor meg azért büntetnek meg mert akadályozod a témát. Ill régebben ezt olvastam mikor volt, hogy lakk és egyéb csodaszerek befúlyása ami miatt visszatükröződés miatt olvashatatlan volt.

Vagy betartani a sebességhatárokat.

Ezt én már nem is mertem leírni! :icon6:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.