rtomi Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Majd megnezem h nekem van-e. Köszi! Ráér. :icon1:
szaboric Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Sziasztok, Bocsi, hogy itt kérdezem, de szeretnék az F Astra mellé venni egy diesel B Vectrát. 2002-2003 körüli B Vectra (frissített) 2.0 dti motorral. Mit kell erről tudni, milyen motor ez? Új típusú-e vagy még adagolós? Köszi előre is. Ricsi
Maxyy Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Kuplung- és gázbowdent milyen módon lehet karbantartani, ha egyáltalán lehet ?
daykiller Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Kuplung- és gázbowdent milyen módon lehet karbantartani, ha egyáltalán lehet ? Mindkettő porvédős, nem? Egyébként szerintem zsírt neki nem sokat. Olaj az kifolyik.
spzoli Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Sziasztok, Bocsi, hogy itt kérdezem, de szeretnék az F Astra mellé venni egy diesel B Vectrát. 2002-2003 körüli B Vectra (frissített) 2.0 dti motorral. Mit kell erről tudni, milyen motor ez? Új típusú-e vagy még adagolós? Köszi előre is. Ricsi F.O.S.
Maxyy Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Mindkettő porvédős, nem? Egyébként szerintem zsírt neki nem sokat. Olaj az kifolyik. Sajnos halvány fogalmam nincs ,hogy az -e. Csak olvasgattam a neten és egy ilyen jött szemközt. Aztán megnéztem a kis könyvbe, hogy a kuplungpedál fenti és lenti állapota között, ha jól emlékszem 125-132mm között lehet a különbség. Ezt holnap lemérem, elég magasan van a kuplungpedálom.
zotya975 Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Sajnos halvány fogalmam nincs ,hogy az -e. Csak olvasgattam a neten és egy ilyen jött szemközt. Aztán megnéztem a kis könyvbe, hogy a kuplungpedál fenti és lenti állapota között, ha jól emlékszem 125-132mm között lehet a különbség. Ezt holnap lemérem, elég magasan van a kuplungpedálom. Porvédős, de mondjuk a kuplungbowdenen kiszerelve el lehet úgy tologatni a porvédőt hogy majdnem az egészet átt lehet zsírozni.
Maxyy Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Egyébiránt ezek a bowdenek hány km-t bírnak szakadás nélkül kb ? szerk.: Észre lehet venni már jó előre ha gáz lesz velük ?
zotya975 Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Egyébiránt ezek a bowdenek hány km-t bírnak szakadás nélkül kb ? szerk.: Észre lehet venni már jó előre ha gáz lesz velük ? Az eredeti amit beletettek a gyárban kibír több 100ezer kilómétert is, amit később veszel azt meg ki tudja. Ha kiszereled és látszik hogy ki van szőrösödve a bowden akkor ugye ez egyértelmű jel hogy el fog szakadni. A szakadt gáz és kuplungbowdenel is lehet közlekedni mondjuk a kuplung jóval neccesebb.
wookie Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Egyébiránt ezek a bowdenek hány km-t bírnak szakadás nélkül kb ? szerk.: Észre lehet venni már jó előre ha gáz lesz velük ? Az enyém most tapossa a 300.000. km-ét, multkor kivettem,kipucoltam, megkentem, azóta mint a vaj olyan megint a kuplung, és semmi jelét nem adja hogy szét akarna menni. Ellenben fél éve egyszer elpattant az állító müanyag csavar a végén. :)
invictus Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Nem tudom volt-e már szó róla, de előre milyen méretű ablaktörlő lapátokat érdemes venni? Jelenleg 450/450 van fenn, de így a jobb oldali eláll az üvegtől valamelyest. Ahogy néztem, 550/350 vagy 550/400 is jó volna. Ki milyeneket használ?
zotya975 Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Nem tudom volt-e már szó róla, de előre milyen méretű ablaktörlő lapátokat érdemes venni? Jelenleg 450/450 van fenn, de így a jobb oldali eláll az üvegtől valamelyest. Ahogy néztem, 550/350 vagy 550/400 is jó volna. Ki milyeneket használ? Úgy rémlik 450-eset én is. Rámcsörög a Hening Karcsi hogy lakásfestés van , pár apróságtól megszabadulna... :D
daykiller Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Nem tudom volt-e már szó róla, de előre milyen méretű ablaktörlő lapátokat érdemes venni? Jelenleg 450/450 van fenn, de így a jobb oldali eláll az üvegtől valamelyest. Ahogy néztem, 550/350 vagy 550/400 is jó volna. Ki milyeneket használ? 500/400 nálam.
ManoBeer Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Sziasztok! Kellene egy kis segítség :hiya: abban, hogy az F Astra hűtőventillátora leállítás után, meleg motornál megy gyújtás nélkül, vagy sem :confused: ? Szégyellem, mert az enyém volt a sógor kis '98-os F-je és én már nem emlékszem, hogy volt anno :(! Neki most nem megy csak gyújtással, de nekem rémlik, hogy anélkül is ment, vagy nem :confused: Azt tuti, hogy a Verában megy :icon13:
spzoli Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Sziasztok! Kellene egy kis segítség :hiya: abban, hogy az F Astra hűtőventillátora leállítás után, meleg motornál megy gyújtás nélkül, vagy sem :confused: ? Szégyellem, mert az enyém volt a sógor kis '98-os F-je és én már nem emlékszem, hogy volt anno :(! Neki most nem megy csak gyújtással, de nekem rémlik, hogy anélkül is ment, vagy nem :confused: Azt tuti, hogy a Verában megy :icon13: Gyújtás levétele után nem megy.
ManoBeer Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Ok! Köszönöm a gyors választ :D , én tényleg nem emlékeztem már rá :rolleyes:
rtomi Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Úgy rémlik 450-eset én is. Rámcsörög a Hening Karcsi hogy lakásfestés van , pár apróságtól megszabadulna... :D A bicaj jöhet! ;)
zotya975 Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 A bicaj jöhet! ;) A bicaj saját, csak pont elé pakoltam le a cumókat. :D
rtomi Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 A bicaj saját, csak pont elé pakoltam le a cumókat. :D Gondoltam. Ezek a cumók amiket hirdetett elvitelre?
zotya975 Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Gondoltam. Ezek a cumók amiket hirdetett elvitelre? Egy részük szerintem az, de sokmindent nem hoztam el pölö dobféket, tárcsát, nyerget. A ködösön és a világítós napellenzőn kívül minden elvihető, csak nálam több a hely, de már nem sokkal. :D
rtomi Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 Egy részük szerintem az, de sokmindent nem hoztam el pölö dobféket, tárcsát, nyerget. A ködösön és a világítós napellenzőn kívül minden elvihető, csak nálam több a hely, de már nem sokkal. :D A dísztárcsák mekkorák?
zotya975 Elküldve Május12, 2013 Elküldve Május12, 2013 A dísztárcsák mekkorák? Nézem....13-asok annyit mondott hogy az egyik kábelkötegelős-feljátszós.
alexa1221 Elküldve Május13, 2013 Elküldve Május13, 2013 Sziasztok! :) Egy kérdéssel fordulok Hozzátok. Nem rég alapítottunk egy klubot a Facebookon F Astrások számára. A közeljövőben tervezzük,hogy megszervezünk egy nagyobb találkozót,ahol ismerkedhetünk,beszélgethetünk :) Esetleg van itt olyan,aki szívesen részt venne egy ilyen eseményen? Ha igen,jelezzétek és megosztom Veletek az oldalt! Várom a válaszokat,remélem lesztek páran,akik szívesen csatlakoznának kis csoportunkhoz. Szép napot Mindenkinek!:)
Dáwid Elküldve Május13, 2013 Elküldve Május13, 2013 Sziasztok! :) Egy kérdéssel fordulok Hozzátok. Nem rég alapítottunk egy klubot a Facebookon F Astrások számára. A közeljövőben tervezzük,hogy megszervezünk egy nagyobb találkozót,ahol ismerkedhetünk,beszélgethetünk :) Esetleg van itt olyan,aki szívesen részt venne egy ilyen eseményen? Ha igen,jelezzétek és megosztom Veletek az oldalt! Várom a válaszokat,remélem lesztek páran,akik szívesen csatlakoznának kis csoportunkhoz. Szép napot Mindenkinek! :) De, sokan vannak, akik részt vennének, ezért is teszik meg minden csütörtökön a Lurdyban, Nyáron nagyjából havonta a Hungaroringen, a Ringmoziban, a Blitzen, Jennersdorfban, meg a többi állandó találkozón :rolleyes: Egyszerűbb csatlakozni valahova, mint kitalálni egy 3ezrediket szerintem ;) :rolleyes:
Recommended Posts