stirlitz Elküldve Május7, 2013 Elküldve Május7, 2013 Sic transit gloria mundi :unsure: http://auto-motor.vatera.hu/veteran_jarmu/auto/opel_caravan_olimpia_1747011464.html 1
Dáwid Elküldve Május7, 2013 Elküldve Május7, 2013 Sic transit gloria mundi :unsure: http://auto-motor.vatera.hu/veteran_jarmu/auto/opel_caravan_olimpia_1747011464.html mire ez talpra áll... :(
daykiller Elküldve Május8, 2013 Elküldve Május8, 2013 [off] Szolgálati VW T5-be épphogy belepakoltam a 22 ezredik kilométert, mikor feltűnt a műszerfalon az olajszint jelző ikon, ami sárgán világított. 15 perc várakozás sík terepen, majd nívó kihúz és száraz volt. Visszadugtam, majd újra ki és ekkor valamicskét mutatott. Vettem 1 liter 5W30-at 9 ezer forintért a MOL kúton és beleöntöttem az egészet, de így sem éri el a felső nívót közel sem. :D Viszont kimondottam dízel motorhoz való 5W30-at nem kaptam, csak általánosat. Ez mennyire lehet gond? 50km-t nem mertem menni Fehérvárig így.
Dáwid Elküldve Május8, 2013 Elküldve Május8, 2013 [off] Szolgálati VW T5-be épphogy belepakoltam a 22 ezredik kilométert, mikor feltűnt a műszerfalon az olajszint jelző ikon, ami sárgán világított. 15 perc várakozás sík terepen, majd nívó kihúz és száraz volt. Visszadugtam, majd újra ki és ekkor valamicskét mutatott. Vettem 1 liter 5W30-at 9 ezer forintért a MOL kúton és beleöntöttem az egészet, de így sem éri el a felső nívót közel sem. :D Viszont kimondottam dízel motorhoz való 5W30-at nem kaptam, csak általánosat. Ez mennyire lehet gond? 50km-t nem mertem menni Fehérvárig így. https://dl.dropboxusercontent.com/u/72903050/2013-05-08%2010.18.10.jpg] 22e után eltünik az olaj belöle. Nem a dízelspecifikátlan létöl lesz baja. :D
daykiller Elküldve Május8, 2013 Elküldve Május8, 2013 22e után eltünik az olaj belöle. Nem a dízelspecifikátlan létöl lesz baja. :D Ettől félek én is. :D Tegnap takarítottam a belteret és fejembe jutott, hogy olajszintet kéne nézni, de aztán nem tettem meg. Mindig ráérzek. :D 2 éve területi manager autójával álltam át az állomás egyik végéből a másikban lévő szolgálati zárt parkolóba. C combo 1.7 dízel. Akkor mondtam, hogy ez a motor meg fog állni hamarosan. Egy hét múlva be is döglött az elektromos adagoló. :D
Salieri Elküldve Május9, 2013 Elküldve Május9, 2013 Sziasztok! Van valakinek home-made kibelezett kipufogója? Mi a vélemény róla? Esetleg van videó a hangjáról?
Dáwid Elküldve Május9, 2013 Elküldve Május9, 2013 Sziasztok! Van valakinek home-made kibelezett kipufogója? Mi a vélemény róla? Esetleg van videó a hangjáról? Szánalmas, vicces, ciki, és sz.r egyszerre :D
megadave Elküldve Május9, 2013 Elküldve Május9, 2013 Szánalmas, vicces, ciki, és sz.r egyszerre :D Egyik ismerősömnek volt régen a szakadt kettes Golfján egy hómméd kipuff, ami fénykorában valami kerítésoszlop volt. Összetolta a gyári csonkkal, pont összeillett, a vége pedig dróttal volt odacsinálva. Nagyon igényes volt és szép hangú. :D Amúgy nem tyúningnak szánta, hanem szükségmegoldásnak. Mondjuk arra jó is volt...
daykiller Elküldve Május9, 2013 Elküldve Május9, 2013 Mentem egy X14NZ-vel és persze dobta is a pech engine-t. :D 24, útjeladó. :D Bár a műszer mutatott. Fpepe meg csőlátással vezet. Velencén a vasútállomásnál lévő kereszteződésnél mentünk el egymás mellett 11 óra után. :P Ismét egy nagy fehér dobozos VW Töttel voltam. :P
FPepe Elküldve Május9, 2013 Elküldve Május9, 2013 Mentem egy X14NZ-vel és persze dobta is a pech engine-t. :D 24, útjeladó. :D Bár a műszer mutatott. Fpepe meg csőlátással vezet. Velencén a vasútállomásnál lévő kereszteződésnél mentünk el egymás mellett 11 óra után. :P Ismét egy nagy fehér dobozos VW Töttel voltam. :P Ha a saját kocsiddal lettél volna... :D
rtomi Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Rakott már valaki az autójába jobb kormányos astra magasságállítós vezetőülés sint? :unsure:
hetyke Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Rakott már valaki az autójába jobb kormányos astra magasságállítós vezetőülés sint? :unsure: Van ilyen! :) Igazából felesleges... az utasnak nem kell elérnie a pedálokat, meg a kormányt, így tehát kényelmes alaphelyzetben az anyósülés... mármint amilyen kényelmet egy Astra ülés adhat! :)
spzoli Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Rakott már valaki az autójába jobb kormányos astra magasságállítós vezetőülés sint? :unsure: Nekem a borhoz olyan volt anyos alatt is.
rtomi Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Van ilyen! :) Igazából felesleges... az utasnak nem kell elérnie a pedálokat, meg a kormányt, így tehát kényelmes alaphelyzetben az anyósülés... mármint amilyen kényelmet egy Astra ülés adhat! :) Nem is az utas kényelme miatt akarnám cserélni. Úgy jobban az ülés alá férne a CD-tár.
rtomi Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Nekem a borhoz olyan volt anyos alatt is. Nehéz szerezni? Vagy kérjem meg Gergő barátomat,hogy Angliában bontóban nézzen nekem?
hetyke Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Nem is az utas kényelme miatt akarnám cserélni. Úgy jobban az ülés alá férne a CD-tár. CD tár??? :blink: Az mp3 korszakában CD tárat berakni... :D Egyébként Saabnál is a csomagtartóban volt a CD tár... :) Ott példul jól elfér. Induláskor betöltöd, aztán tudod használni.
FPepe Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 CD tár??? :blink: Az mp3 korszakában CD tárat berakni... :D Egyébként Saabnál is a csomagtartóban volt a CD tár... :) Ott példul jól elfér. Induláskor betöltöd, aztán tudod használni. Omegákban is ott van.
daykiller Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Cseréltem pollenszűrőt egy G Astrában. Ennyire elb.szottabb helyen nem is lehetne szerintem. Előző gondos gazdája belegyűrte az Audi A6-os szűrőjét. A gyári belevaló meg simán becsúszott.
rtomi Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 CD tár??? :blink: Az mp3 korszakában CD tárat berakni... :D Egyébként Saabnál is a csomagtartóban volt a CD tár... :) Ott példul jól elfér. Induláskor betöltöd, aztán tudod használni. A cd tárban a 10 alap lemez van. A lejátszóban van MP3. Ha a gyerek éppen Halász Juditot vagy Gryllus Vilmost akar hallgatni akkor csak átkapcsolok és nem kell lemezt cserélgetni meg keresni,hogy az mp3-al telefosott cd-n hol is lehet. Ha van két gyerek akkor a csomagtartóba inkább a babakocsit teszem és nem a cd tárral furkálom össze a burkolatokat. Az ülés alatt elvan furkálás nélkül is.
spzoli Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Nehéz szerezni? Vagy kérjem meg Gergő barátomat,hogy Angliában bontóban nézzen nekem? Majd megnezem h nekem van-e.
FPepe Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 Cseréltem pollenszűrőt egy G Astrában. Ennyire elb.szottabb helyen nem is lehetne szerintem. Előző gondos gazdája belegyűrte az Audi A6-os szűrőjét. A gyári belevaló meg simán becsúszott. A kesztyűtartó mögött?
daykiller Elküldve Május11, 2013 Elküldve Május11, 2013 A kesztyűtartó mögött? Ott igen és még akkor 3 csavar és 3 pantent.
Recommended Posts