stirlitz Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Sic transit gloria mundi :unsure: http://auto-motor.vatera.hu/veteran_jarmu/auto/opel_caravan_olimpia_1747011464.html 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Sic transit gloria mundi :unsure: http://auto-motor.vatera.hu/veteran_jarmu/auto/opel_caravan_olimpia_1747011464.html mire ez talpra áll... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 [off] Szolgálati VW T5-be épphogy belepakoltam a 22 ezredik kilométert, mikor feltűnt a műszerfalon az olajszint jelző ikon, ami sárgán világított. 15 perc várakozás sík terepen, majd nívó kihúz és száraz volt. Visszadugtam, majd újra ki és ekkor valamicskét mutatott. Vettem 1 liter 5W30-at 9 ezer forintért a MOL kúton és beleöntöttem az egészet, de így sem éri el a felső nívót közel sem. :D Viszont kimondottam dízel motorhoz való 5W30-at nem kaptam, csak általánosat. Ez mennyire lehet gond? 50km-t nem mertem menni Fehérvárig így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 [off] Szolgálati VW T5-be épphogy belepakoltam a 22 ezredik kilométert, mikor feltűnt a műszerfalon az olajszint jelző ikon, ami sárgán világított. 15 perc várakozás sík terepen, majd nívó kihúz és száraz volt. Visszadugtam, majd újra ki és ekkor valamicskét mutatott. Vettem 1 liter 5W30-at 9 ezer forintért a MOL kúton és beleöntöttem az egészet, de így sem éri el a felső nívót közel sem. :D Viszont kimondottam dízel motorhoz való 5W30-at nem kaptam, csak általánosat. Ez mennyire lehet gond? 50km-t nem mertem menni Fehérvárig így. https://dl.dropboxusercontent.com/u/72903050/2013-05-08%2010.18.10.jpg] 22e után eltünik az olaj belöle. Nem a dízelspecifikátlan létöl lesz baja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 22e után eltünik az olaj belöle. Nem a dízelspecifikátlan létöl lesz baja. :D Ettől félek én is. :D Tegnap takarítottam a belteret és fejembe jutott, hogy olajszintet kéne nézni, de aztán nem tettem meg. Mindig ráérzek. :D 2 éve területi manager autójával álltam át az állomás egyik végéből a másikban lévő szolgálati zárt parkolóba. C combo 1.7 dízel. Akkor mondtam, hogy ez a motor meg fog állni hamarosan. Egy hét múlva be is döglött az elektromos adagoló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Salieri Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Sziasztok! Van valakinek home-made kibelezett kipufogója? Mi a vélemény róla? Esetleg van videó a hangjáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Sziasztok! Van valakinek home-made kibelezett kipufogója? Mi a vélemény róla? Esetleg van videó a hangjáról? Szánalmas, vicces, ciki, és sz.r egyszerre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Szánalmas, vicces, ciki, és sz.r egyszerre :D Egyik ismerősömnek volt régen a szakadt kettes Golfján egy hómméd kipuff, ami fénykorában valami kerítésoszlop volt. Összetolta a gyári csonkkal, pont összeillett, a vége pedig dróttal volt odacsinálva. Nagyon igényes volt és szép hangú. :D Amúgy nem tyúningnak szánta, hanem szükségmegoldásnak. Mondjuk arra jó is volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Mentem egy X14NZ-vel és persze dobta is a pech engine-t. :D 24, útjeladó. :D Bár a műszer mutatott. Fpepe meg csőlátással vezet. Velencén a vasútállomásnál lévő kereszteződésnél mentünk el egymás mellett 11 óra után. :P Ismét egy nagy fehér dobozos VW Töttel voltam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Mentem egy X14NZ-vel és persze dobta is a pech engine-t. :D 24, útjeladó. :D Bár a műszer mutatott. Fpepe meg csőlátással vezet. Velencén a vasútállomásnál lévő kereszteződésnél mentünk el egymás mellett 11 óra után. :P Ismét egy nagy fehér dobozos VW Töttel voltam. :P Ha a saját kocsiddal lettél volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Rakott már valaki az autójába jobb kormányos astra magasságállítós vezetőülés sint? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Rakott már valaki az autójába jobb kormányos astra magasságállítós vezetőülés sint? :unsure: Van ilyen! :) Igazából felesleges... az utasnak nem kell elérnie a pedálokat, meg a kormányt, így tehát kényelmes alaphelyzetben az anyósülés... mármint amilyen kényelmet egy Astra ülés adhat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Rakott már valaki az autójába jobb kormányos astra magasságállítós vezetőülés sint? :unsure: Nekem a borhoz olyan volt anyos alatt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Dupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Van ilyen! :) Igazából felesleges... az utasnak nem kell elérnie a pedálokat, meg a kormányt, így tehát kényelmes alaphelyzetben az anyósülés... mármint amilyen kényelmet egy Astra ülés adhat! :) Nem is az utas kényelme miatt akarnám cserélni. Úgy jobban az ülés alá férne a CD-tár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Nekem a borhoz olyan volt anyos alatt is. Nehéz szerezni? Vagy kérjem meg Gergő barátomat,hogy Angliában bontóban nézzen nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Nem is az utas kényelme miatt akarnám cserélni. Úgy jobban az ülés alá férne a CD-tár. CD tár??? :blink: Az mp3 korszakában CD tárat berakni... :D Egyébként Saabnál is a csomagtartóban volt a CD tár... :) Ott példul jól elfér. Induláskor betöltöd, aztán tudod használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 CD tár??? :blink: Az mp3 korszakában CD tárat berakni... :D Egyébként Saabnál is a csomagtartóban volt a CD tár... :) Ott példul jól elfér. Induláskor betöltöd, aztán tudod használni. Omegákban is ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Cseréltem pollenszűrőt egy G Astrában. Ennyire elb.szottabb helyen nem is lehetne szerintem. Előző gondos gazdája belegyűrte az Audi A6-os szűrőjét. A gyári belevaló meg simán becsúszott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 CD tár??? :blink: Az mp3 korszakában CD tárat berakni... :D Egyébként Saabnál is a csomagtartóban volt a CD tár... :) Ott példul jól elfér. Induláskor betöltöd, aztán tudod használni. A cd tárban a 10 alap lemez van. A lejátszóban van MP3. Ha a gyerek éppen Halász Juditot vagy Gryllus Vilmost akar hallgatni akkor csak átkapcsolok és nem kell lemezt cserélgetni meg keresni,hogy az mp3-al telefosott cd-n hol is lehet. Ha van két gyerek akkor a csomagtartóba inkább a babakocsit teszem és nem a cd tárral furkálom össze a burkolatokat. Az ülés alatt elvan furkálás nélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Nehéz szerezni? Vagy kérjem meg Gergő barátomat,hogy Angliában bontóban nézzen nekem? Majd megnezem h nekem van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 :omg: :D Majd megnezem h nekem van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Cseréltem pollenszűrőt egy G Astrában. Ennyire elb.szottabb helyen nem is lehetne szerintem. Előző gondos gazdája belegyűrte az Audi A6-os szűrőjét. A gyári belevaló meg simán becsúszott. A kesztyűtartó mögött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 A kesztyűtartó mögött? Ott igen és még akkor 3 csavar és 3 pantent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bujdi19 Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 ilyen hátsó lámpát hol lehet szerezni???:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts