stirlitz Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 nem tudom milyen konkrétan a hangszóró amit kinéztél, de ha csak két bemenete van akkor szerimtem fölösleges hozzá hangváltó. a szettet meg úgy értettem hogy a dobozban amiben a hangszóró van abban benne van a hozzá való hangváltó is. kiemelő keret nélkül be sem ment volna a helyére az enyém, de így sem fér az ablak, kintebb meg már nem lehet hozni, mert ott már a kárpittol nem fér megmondanád milyen fajta hertz? vagy a beép. mélységét esetleg ha tudnád, csak hogy az én 56mm mélységű befog-e férni vagy neki se lássak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sipi0707 Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 http://kepfeltoltes.hu/130429/IMG_0074_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez a komponens szett, de ebbe nincs a hangváltó:/ most vihetem vissza és kérjek olyat ami tartalmaz hogy frankón szóljon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 megmondanád milyen fajta hertz? vagy a beép. mélységét esetleg ha tudnád, csak hogy az én 56mm mélységű befog-e férni vagy neki se lássak.... dcx 165.3 , aszem ez 64mm-es, a tiednek el kellene férnie Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 dcx 165.3 , aszem ez 64mm-es, a tiednek el kellene férnie hát -8mm, az majd 1cm :D én is úgy gondolom, hogy befér, de így nagyobb elánnal állok neki sok hibádzik az ablaknál neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 http://kepfeltoltes.hu/130429/IMG_0074_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez a komponens szett, de ebbe nincs a hangváltó:/ most vihetem vissza és kérjek olyat ami tartalmaz hogy frankón szóljon? a magasakhoz nem ártana, meg lehet oldani kondikkal is, az olcsóbb, de azért fura hogy nincs a szettben. nekem valami 2000Ft-os magasak vannak bent, ahhoz adtak hangváltót. de van a hertz közepében is magas de oda kell hogy mennyen mély is meg közép is így nem lett rakva elé semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 hát -8mm, én is úgy gondolom, hogy befér, de így nagyobb elánnal álok neki sok hibádzik az ablaknál neked? fél centi környéke :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sipi0707 Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 és hangváltót lehet külön venni hogy úgy szoljon ahogy kell vagy azt komponens szettbe kéne ugy venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 OFFFelénk (békás megye) elég sok van, én nagyon szeretem. Meggyorsítja a forgalmat, már ha tudják használni,és nem téved be egy román. (náluk másképp van az elsőbbség a körforgalomban) Mikor a békéscsabai elkerülőre akartak építeni, sokan tiltakoztak ellene. Nyolc baleset kellett hogy végre megépítsék. Utána csak egyetlen baleset volt, mikor valaki beledurrant a közepébe, mert nem tudta hogy közben át lett építve. ONHogy van a Románoknál az elsőbbség a körforgalomban? Akkor azért jönnek néha be elém,azt hittem simán csak szőröstalpú tirpákok. :DMilyen gumik vannak a rendőrfelniden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 ROmánoknál aki kívülről jön, annak van elsőbbsége, (csak így ugye értelmetlen a körforgalom) és náluk balra kell indexelni benne. :) Dunlop blueresponse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 ROmánoknál aki kívülről jön, annak van elsőbbsége, (csak így ugye értelmetlen a körforgalom) és náluk balra kell indexelni benne. :) Dunlop blueresponse. Én sem érten igazán a logikát benne. De azt sem értem, hogy a táblákat miért olyan nehéz értelmezniük? :D Osztrákiában én is csak lestem, hogy ott nem úgy van, hogy a kereszteződés majdnem mindent felold. Ott ki van táblázva, hogy ettől eddig tilos megállni és várakozni. Akármennyi kereszteződés is van a két tábla között. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 ROmánoknál aki kívülről jön, annak van elsőbbsége, (csak így ugye értelmetlen a körforgalom) és náluk balra kell indexelni benne. :) Dunlop blueresponse. Ezek hülyébbek a hülyénél! :D A sok elsőbbségadó meg várakozik a körforgalomban és ezzel az egész kereszteződést lezárja? No ezért sem köll dacia! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 és hangváltót lehet külön venni hogy úgy szoljon ahogy kell vagy azt komponens szettbe kéne ugy venni? Lehet venni, a boltban kérdezd meg ahol a cuccot vetted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Vettem előre alpine sxe 1750s 16cm es hangszórókat, viszont hangváltó nincs hozzá és úgy tudom az egy fontos kellék lenne a csipogók miatt hogy a csipogóból tényleg csak a magas hangok jöjjenek, na most ilyen hangváltót be lehet külön szerezni, vagy ha hangváltós hangszórót akarok akkor ezt próbáljam visszavinni a boltba és kérjek másikat amibe van? csak az a baj hogy csütörtökre midenképp kell a hangszóró mást Győrbe csak SAL-t meg MAC audiot tudnak adni viszont azokat meg nem ajánlják....valami ötlete/segítsége van valakinek? Tudok venni valahol csak ilyen hangváltót vagy ennek egybe kell lennie a csomag tartalmával? Van a csipogóban egy kis kondi ami megvágja a frekvenciát. Ne vidd vissza,ha már megvetted. Szereld be,próbáld ki és ha nem tetszik akkor vegyél hangváltót. Szerintem nem fog kelleni tuti. Az ALPINE nem sz@r minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Mi a különbség a kettő között? http://opelcentrum.hu/?category_id=231&option=com_virtuemart&page=shop.browse&Itemid=11&vmFilter_tipus=Astra+F&vmFilter_kategoria=229&vmFilter_alkategoria=231 Oké, hogy az egyik 95-ig a másik meg 95-től, de maga a hátsó lökhárító annyiban különbözne, hogy mondjuk egy 98-asra nem menne már fel a "95-ig". Csak azért kérdezem, mert lehet be tudok olcsón szerezni egyet a "95-ig"-ből és érdekelne, hogy mit gondoltok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Valaki próbálta már a gyári motorvédő lakkot (sárgás) leszedni valamivel? Van valami oldószere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Valaki próbálta már a gyári motorvédő lakkot (sárgás) leszedni valamivel? Van valami oldószere? Biztos,hogy az lakk? Szerintem vax csak rá van égve. Régebben nálunk is vaxolták a motorteret de már nem. Amíg nincs ráégve S5-ös benzinnel lehet lemosni de szerintem a nitro higító megoldja egy idő után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Két kérdésem is lenne: 1., Mennyi a c14NZ blokk vége tempóban egy caravan karosszériában ? 2., Ha sima 95 oktános üzemanyag helyett valami komolyabbat tankolok bele, attól lehet valami gondja a motornak, vagy a számítógépnek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Két kérdésem is lenne: 1., Mennyi a c14NZ blokk vége tempóban egy caravan karosszériában ? 2., Ha sima 95 oktános üzemanyag helyett valami komolyabbat tankolok bele, attól lehet valami gondja a motornak, vagy a számítógépnek ? 1. ...körzetük az autópálya, tempójuk halálos... 2....kékhalál esetén rakj fel win7et Vége 150, baja nem lesz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
C5oNtkov4c5 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Sziasztok Uraim! Szeretnék egy kis segítség kérni, van nekem egy 1992-es 75LE-ös ferdehátú, 8 szelepes,1.6-os ,C16NZ motorkodú kis járművem! Az enyém úgye központi befecskendezésű a legegyszerübb GL változat! A kérdésem az lenne, hogy olvastam is meg hallottam is olyat hogy készült ugyan ezek a motorok SI változatban ami azt jelenti hogy hengerenkénti befecskendezés van és így a 75Le feltolható 100LE-ig kereken!! :o :o Ez igaz ?? Ennyi lenne az egész? Megoldható ez az én autom esetében ennek a beszerelése??? Drága mulatság? Sokat kell fabrikálni vagy csak egyszerűen meg kell venni az új hengerenkénti befecskendezőt? Hogy keressek rá erre? Hogy hívják? Hogy tudnék elindulni a legegyszerübben?? Tudnátok segíteni??? Előre is Köszönöm! üdv.: Dávid Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Sziasztok Uraim! Szeretnék egy kis segítség kérni, van nekem egy 1992-es 75LE-ös ferdehátú, 8 szelepes,1.6-os ,C16NZ motorkodú kis járművem! Az enyém úgye központi befecskendezésű a legegyszerübb GL változat! A kérdésem az lenne, hogy olvastam is meg hallottam is olyat hogy készült ugyan ezek a motorok SI változatban ami azt jelenti hogy hengerenkénti befecskendezés van és így a 75Le feltolható 100LE-ig kereken!! :o :o Ez igaz ?? Ennyi lenne az egész? Megoldható ez az én autom esetében ennek a beszerelése??? Drága mulatság? Sokat kell fabrikálni vagy csak egyszerűen meg kell venni az új hengerenkénti befecskendezőt? Hogy keressek rá erre? Hogy hívják? Hogy tudnék elindulni a legegyszerübben?? Tudnátok segíteni??? Előre is Köszönöm! üdv.: Dávid Nem olcsó, és a varázslatos 100lovat se fogja elérni, de ettöl függetlenül meg lehet csinálni. Ha a keresöbe rámozdulsz, kapsz egy pár oldalt. Nagyon sokszor volt már róla szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Sziasztok Uraim! Szeretnék egy kis segítség kérni, van nekem egy 1992-es 75LE-ös ferdehátú, 8 szelepes,1.6-os ,C16NZ motorkodú kis járművem! Az enyém úgye központi befecskendezésű a legegyszerübb GL változat! A kérdésem az lenne, hogy olvastam is meg hallottam is olyat hogy készült ugyan ezek a motorok SI változatban ami azt jelenti hogy hengerenkénti befecskendezés van és így a 75Le feltolható 100LE-ig kereken!! :o :o Ez igaz ?? Ennyi lenne az egész? Megoldható ez az én autom esetében ennek a beszerelése??? Drága mulatság? Sokat kell fabrikálni vagy csak egyszerűen meg kell venni az új hengerenkénti befecskendezőt? Hogy keressek rá erre? Hogy hívják? Hogy tudnék elindulni a legegyszerübben?? Tudnátok segíteni??? Előre is Köszönöm! üdv.: Dávid Neked C16NZ van és C16SE ami meg 100 lovas. úgy keresd, hogy NZ->SE átalakítás. Nekem is NZm van, neki nem állnék, jó pár dolgot cserélni kell azért. pl: http://napivuki.blog.hu/2012/05/15/c16nz_c16se_atepites?token=a0b8cf41f0ad2a16504711f09ef09148 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gerijani Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Sziasztok! Immáron másodszor sikerült bezárnom a kulcsot a szekérbe, csakhogy ezúttal pótkulcs sincs, mert sikerült valahogy kidobni egyszer a szelektívvel. (Ja, ügyes tudom....) Tud valaki vmi módszert hogyan lehetne kinyitni a korábban említett sz*rrá rúgom az ajtót és vagy kinyílik vagy nem módszeren kívül? F Astra Üdv, János Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Sziasztok! Immáron másodszor sikerült bezárnom a kulcsot a szekérbe, csakhogy ezúttal pótkulcs sincs, mert sikerült valahogy kidobni egyszer a szelektívvel. (Ja, ügyes tudom....) Tud valaki vmi módszert hogyan lehetne kinyitni a korábban említett sz*rrá rúgom az ajtót és vagy kinyílik vagy nem módszeren kívül? F Astra Üdv, János El kell feszíteni az első ajtó felső-hátsó élét annyira hogy hurokkal, villanyszerelő védőcsővel vagy más erre alkalmas eszközzel fel lehessen húzni a gombot. Ha van a közelben F-astrás ismerős meg kell próbálni hátha a nyitja a kulcs van "némi átfedés" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 El kell feszíteni az első ajtó felső-hátsó élét annyira hogy hurokkal, villanyszerelő védőcsővel vagy más erre alkalmas eszközzel fel lehessen húzni a gombot. Ha van a közelben F-astrás ismerős meg kell próbálni hátha a nyitja a kulcs van "némi átfedés"Így van. Nem némi átfedés az, hanem a vezetőoldali zár kopása. :)Az én kulcsommal 10 ből 8 F astrát kinyitok. Ezért jó a táv-központi. Az nem koptatja a zárat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Sziasztok! Immáron másodszor sikerült bezárnom a kulcsot a szekérbe, csakhogy ezúttal pótkulcs sincs, mert sikerült valahogy kidobni egyszer a szelektívvel. (Ja, ügyes tudom....) Tud valaki vmi módszert hogyan lehetne kinyitni a korábban említett sz*rrá rúgom az ajtót és vagy kinyílik vagy nem módszeren kívül? F Astra Üdv, János ~2000HUF egy üveg bele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts