Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

úgy néz ki, mint amit egy gyomorrontásos elefánt lefosta volna......... :D

azaz elefánt egy nissan terepjááró volt :D

@wookie : Nem akartam én vízparti képet.. csak lusta voltam lesétálni, és már a sárból nem bírtam kitolatni, aztán jött az a remek ötlet, hogy bele vízbe nagy gázzal, simán átmegy .. :) hát nem ment

Megosztás:

Sziasztok.

Tudom nem ide tartozik.Olyanra lenne szükségem,hogy bal oldali napellenzőnek az a kis müanyagja kéne amibe bele lehet pattintani a napellenzőt.

Meg olyan kérdésem lenne,hogy váltógomb valakinek?Vagy esetleg a rúddal együtt?

Előre is köszi.

Az a napellenzős bepattintó mindenkinek törik. Nekem is kéne egy! :D

Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom.

Megosztás:

Sziasztok.

Tudom nem ide tartozik.Olyanra lenne szükségem,hogy bal oldali napellenzőnek az a kis müanyagja kéne amibe bele lehet pattintani a napellenzőt.

500 forintos tétel autósboltban vagy Opel kereskedésben de lehet,hogy 6-800.

Nem drága.

Megosztás:

Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom.

Nekem még mindig a gyári 22 éves darabok vannak. Nem értme hogy tudjátok mind letörni. :)

Megosztás:

van remek motorom hozzá, nem kell? :D az nem akadt össze, tavaly még átforgattam egyszer próbaképp, "csak" kompresszijjója nincs :D

Ha nem lenne kocsim elhoznám, de ezer sebből vérzik lelakott bagós melósautó szerintem lenne 300 mire azt mondom hogy talán elmegy. Ráadásul úgy rémlik a motorcserénél is elfelejtettek papírozni. Amúgy alapból nem volt baj a motorral, de szerintem a végén már ugrott a szíj, nem is ment meg melegedett mint az állat, ahhoz képest hogy a fele szíj nem volt meg ment még 3 hétig mire nagy nehezen elszakadt. Deee persze mi tehetünk róla, és nem az aki sajnál rá egy párezres szíjat.

Megosztás:

Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!!

Megosztás:

Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!!

A kárpitot le kell szedni ott már látni fogod a szerkezetet . Nem egy bonyolult dolog tuti rájössz hogy mi a megoldás. Meg lehet próbálni azt is hogy valaki két oldalról két tenyérrel tolja felfele az üveget amíg te megpróbálod tekerni.

• Like 1
Megosztás:

Nálam egyszerűen eltört 2 popszegecs ami tartotta magát a szerkezetet, és így nem tudtam feltekerni, csak le, mert ugye befeszült.

• Like 1
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.