wookie Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 Azé' mer' vízparti képet akarsz, még nem kell behajtani a pocsolyába. :D
Palesz191 Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 úgy néz ki, mint amit egy gyomorrontásos elefánt lefosta volna......... :D azaz elefánt egy nissan terepjááró volt :D @wookie : Nem akartam én vízparti képet.. csak lusta voltam lesétálni, és már a sárból nem bírtam kitolatni, aztán jött az a remek ötlet, hogy bele vízbe nagy gázzal, simán átmegy .. :) hát nem ment
megadave Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 Sziasztok. Tudom nem ide tartozik.Olyanra lenne szükségem,hogy bal oldali napellenzőnek az a kis müanyagja kéne amibe bele lehet pattintani a napellenzőt. Meg olyan kérdésem lenne,hogy váltógomb valakinek?Vagy esetleg a rúddal együtt? Előre is köszi. Az a napellenzős bepattintó mindenkinek törik. Nekem is kéne egy! :D Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom.
rtomi Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 Sziasztok. Tudom nem ide tartozik.Olyanra lenne szükségem,hogy bal oldali napellenzőnek az a kis müanyagja kéne amibe bele lehet pattintani a napellenzőt. Az a napellenzős bepattintó mindenkinek törik. Nekem is kéne egy! :D 500 forintos tétel autósboltban vagy Opel kereskedésben de lehet,hogy 6-800. Nem drága.
rtomi Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 De az 1.6-os méretei, szóval az hogy 4x100 as az stimmel?szóval rá lehet tenni az 1.8-as gólyalábra? Persze. F Astrában gyárilag nem volt csak 4X100-as osztókör. ;)
wookie Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 Az a napellenzős bepattintó mindenkinek törik. Nekem is kéne egy! :D Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom. Nekem még mindig a gyári 22 éves darabok vannak. Nem értme hogy tudjátok mind letörni. :)
megadave Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 Ki tervez kimenni szombaton a ring moziba? Csak mert akkor megyek én is, ha lesz ott ismerős.
Dáwid Elküldve Április23, 2013 Elküldve Április23, 2013 Ki tervez kimenni szombaton a ring moziba? Csak mert akkor megyek én is, ha lesz ott ismerős. Tervben volt, de bukó lett. Én leiratkoztam :D
zotya975 Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 Nekem még mindig a gyári 22 éves darabok vannak. Nem értme hogy tudjátok mind letörni. :) Ki vagy bepattintom, és eltörik. :icon1:
zozo astra1.6 16v Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 500 forintos tétel autósboltban vagy Opel kereskedésben de lehet,hogy 6-800. Nem drága. Megnézem majd autósboltba.
zozo astra1.6 16v Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom. Tudsz róla egy képet küldeni?
daykiller Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 Gyári hangrendszer tuning megtörtént. :) Olyan jól sikerült, hogy vissza kellett venni a hangszínszabályzókat a rádión. :D
stirlitz Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 Gyári hangrendszer tuning megtörtént. :) Olyan jól sikerült, hogy vissza kellett venni a hangszínszabályzókat a rádión. :D Semmi kép? mit/hova/hogyan?
daykiller Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 Semmi kép? mit/hova/hogyan? Sajnos nem árulhatom el. Erre még nincs felkészülve az emberiség. :D
zotya975 Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 Sajnos nem árulhatom el. Erre még nincs felkészülve az emberiség. :D Azért mond el nekünk. :D A fönököm árulja a vez szíjszakadásos céges trakit 60 ezerért. :D :D :D
megadave Elküldve Április24, 2013 Elküldve Április24, 2013 Tudsz róla egy képet küldeni? http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Dáwid Elküldve Április25, 2013 Elküldve Április25, 2013 Azért mond el nekünk. :D A fönököm árulja a vez szíjszakadásos céges trakit 60 ezerért. :D :D :D van remek motorom hozzá, nem kell? :D az nem akadt össze, tavaly még átforgattam egyszer próbaképp, "csak" kompresszijjója nincs :D
rtomi Elküldve Április25, 2013 Elküldve Április25, 2013 http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hát ez qva ronda. :unsure:
zotya975 Elküldve Április25, 2013 Elküldve Április25, 2013 van remek motorom hozzá, nem kell? :D az nem akadt össze, tavaly még átforgattam egyszer próbaképp, "csak" kompresszijjója nincs :D Ha nem lenne kocsim elhoznám, de ezer sebből vérzik lelakott bagós melósautó szerintem lenne 300 mire azt mondom hogy talán elmegy. Ráadásul úgy rémlik a motorcserénél is elfelejtettek papírozni. Amúgy alapból nem volt baj a motorral, de szerintem a végén már ugrott a szíj, nem is ment meg melegedett mint az állat, ahhoz képest hogy a fele szíj nem volt meg ment még 3 hétig mire nagy nehezen elszakadt. Deee persze mi tehetünk róla, és nem az aki sajnál rá egy párezres szíjat.
megadave Elküldve Április25, 2013 Elküldve Április25, 2013 Hát ez qva ronda. :unsure: Ezért eladó. :D
daykiller Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Idei első vízhűtés üzempróba megvolt. Kellett neki 6 perc, mire annyira lehűlt a víz 95 fokra, hogy a ventilátorok leálljanak. Viszont a generátorom cicereg. :(
sipi0707 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!!
zotya975 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!! A kárpitot le kell szedni ott már látni fogod a szerkezetet . Nem egy bonyolult dolog tuti rájössz hogy mi a megoldás. Meg lehet próbálni azt is hogy valaki két oldalról két tenyérrel tolja felfele az üveget amíg te megpróbálod tekerni. 1
hetyke Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!! Nálam egyszerűen eltört 2 popszegecs ami tartotta magát a szerkezetet, és így nem tudtam feltekerni, csak le, mert ugye befeszült. 1
sipi0707 Elküldve Április27, 2013 Elküldve Április27, 2013 Köszi a válaszokat, zotya a te módszered már próbáltuk de nem jó sajnos, úgyhogy ebből ajtó szétszedés lesz, remélem megtudjuk csinálni...
Recommended Posts