wookie Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Azé' mer' vízparti képet akarsz, még nem kell behajtani a pocsolyába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Palesz191 Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 úgy néz ki, mint amit egy gyomorrontásos elefánt lefosta volna......... :D azaz elefánt egy nissan terepjááró volt :D @wookie : Nem akartam én vízparti képet.. csak lusta voltam lesétálni, és már a sárból nem bírtam kitolatni, aztán jött az a remek ötlet, hogy bele vízbe nagy gázzal, simán átmegy .. :) hát nem ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Sziasztok. Tudom nem ide tartozik.Olyanra lenne szükségem,hogy bal oldali napellenzőnek az a kis müanyagja kéne amibe bele lehet pattintani a napellenzőt. Meg olyan kérdésem lenne,hogy váltógomb valakinek?Vagy esetleg a rúddal együtt? Előre is köszi. Az a napellenzős bepattintó mindenkinek törik. Nekem is kéne egy! :D Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Sziasztok. Tudom nem ide tartozik.Olyanra lenne szükségem,hogy bal oldali napellenzőnek az a kis müanyagja kéne amibe bele lehet pattintani a napellenzőt. Az a napellenzős bepattintó mindenkinek törik. Nekem is kéne egy! :D 500 forintos tétel autósboltban vagy Opel kereskedésben de lehet,hogy 6-800. Nem drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 De az 1.6-os méretei, szóval az hogy 4x100 as az stimmel?szóval rá lehet tenni az 1.8-as gólyalábra? Persze. F Astrában gyárilag nem volt csak 4X100-as osztókör. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Az a napellenzős bepattintó mindenkinek törik. Nekem is kéne egy! :D Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom. Nekem még mindig a gyári 22 éves darabok vannak. Nem értme hogy tudjátok mind letörni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Ki tervez kimenni szombaton a ring moziba? Csak mert akkor megyek én is, ha lesz ott ismerős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Ki tervez kimenni szombaton a ring moziba? Csak mert akkor megyek én is, ha lesz ott ismerős. Tervben volt, de bukó lett. Én leiratkoztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Nekem még mindig a gyári 22 éves darabok vannak. Nem értme hogy tudjátok mind letörni. :) Ki vagy bepattintom, és eltörik. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 500 forintos tétel autósboltban vagy Opel kereskedésben de lehet,hogy 6-800. Nem drága. Megnézem majd autósboltba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Váltókarom van kompletten, de nem gyári hanem tyúning váltógombbal. Az a baja, hogy pár centivel meghosszabbítja a kart és ettől olyan Ikarus váltó feelingje van. De ha kell, akkor adom. Tudsz róla egy képet küldeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Gyári hangrendszer tuning megtörtént. :) Olyan jól sikerült, hogy vissza kellett venni a hangszínszabályzókat a rádión. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Gyári hangrendszer tuning megtörtént. :) Olyan jól sikerült, hogy vissza kellett venni a hangszínszabályzókat a rádión. :D Semmi kép? mit/hova/hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Semmi kép? mit/hova/hogyan? Sajnos nem árulhatom el. Erre még nincs felkészülve az emberiség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Sajnos nem árulhatom el. Erre még nincs felkészülve az emberiség. :D Azért mond el nekünk. :D A fönököm árulja a vez szíjszakadásos céges trakit 60 ezerért. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Tudsz róla egy képet küldeni? http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Azért mond el nekünk. :D A fönököm árulja a vez szíjszakadásos céges trakit 60 ezerért. :D :D :D van remek motorom hozzá, nem kell? :D az nem akadt össze, tavaly még átforgattam egyszer próbaképp, "csak" kompresszijjója nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130424/v_lt__006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hát ez qva ronda. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 van remek motorom hozzá, nem kell? :D az nem akadt össze, tavaly még átforgattam egyszer próbaképp, "csak" kompresszijjója nincs :D Ha nem lenne kocsim elhoznám, de ezer sebből vérzik lelakott bagós melósautó szerintem lenne 300 mire azt mondom hogy talán elmegy. Ráadásul úgy rémlik a motorcserénél is elfelejtettek papírozni. Amúgy alapból nem volt baj a motorral, de szerintem a végén már ugrott a szíj, nem is ment meg melegedett mint az állat, ahhoz képest hogy a fele szíj nem volt meg ment még 3 hétig mire nagy nehezen elszakadt. Deee persze mi tehetünk róla, és nem az aki sajnál rá egy párezres szíjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Hát ez qva ronda. :unsure: Ezért eladó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2013 Megoszt Elküldve Április26, 2013 Idei első vízhűtés üzempróba megvolt. Kellett neki 6 perc, mire annyira lehűlt a víz 95 fokra, hogy a ventilátorok leálljanak. Viszont a generátorom cicereg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sipi0707 Elküldve Április27, 2013 Megoszt Elküldve Április27, 2013 Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2013 Megoszt Elküldve Április27, 2013 Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!! A kárpitot le kell szedni ott már látni fogod a szerkezetet . Nem egy bonyolult dolog tuti rájössz hogy mi a megoldás. Meg lehet próbálni azt is hogy valaki két oldalról két tenyérrel tolja felfele az üveget amíg te megpróbálod tekerni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április27, 2013 Megoszt Elküldve Április27, 2013 Sziasztok, tegnap éjjelre mentem melóba a nagy melegbe teljesen letekert ablakkal megálltam a parkolóba feltekertem semmi gond. Ma reggel jövök haza éppen csak letekert ablakkal hogy járjon a levegő, viszont itthon észre vettem hogy feltekerni már nem engedi magát mert megakad a tekerő, lefele próbáltam egy picit avval semmi gondja sincs viszont fel meg egyáltalán nem megy, és vasárnap is meló van de így nem tudok menni kocsival. Orvosolható ez a probléma házilag ha leszedem a kárpitot délután megtudom csinálni magamnak, vagy valami tippet tudok mondani hogy zárt állapotba eljuttassam az ablakot addig legalább amíg szerelőhöz elviszem mert így nem nagyon tudom használni a kocsit anélkül meg megvagyok lőve:/ köszi a segítséget előre is!!! Nálam egyszerűen eltört 2 popszegecs ami tartotta magát a szerkezetet, és így nem tudtam feltekerni, csak le, mert ugye befeszült. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sipi0707 Elküldve Április27, 2013 Megoszt Elküldve Április27, 2013 Köszi a válaszokat, zotya a te módszered már próbáltuk de nem jó sajnos, úgyhogy ebből ajtó szétszedés lesz, remélem megtudjuk csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts