Tiu Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Kész a felnicsere, jöhet a tárcsa hátra. Ezzel a felnivel már elfér. :icon1:
Dáwid Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Kész a felnicsere, jöhet a tárcsa hátra. Ezzel a felnivel már elfér. :icon1: Elöl 256-od van, hátul meg dob? :blink:
daykiller Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Elöl 256-od van, hátul meg dob? :blink: Problem? :D
Tóth Balázs Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Kész a felnicsere, jöhet a tárcsa hátra. Ezzel a felnivel már elfér. :icon1: Szép lett nagyon. Milyen felnik ezek? Gondolom, nem gyári opel. A kilincsek milyen festékkel lettek lefújva?
daykiller Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Szép lett nagyon. Milyen felnik ezek? Gondolom, nem gyári opel. A kilincsek milyen festékkel lettek lefújva? Kilincsfestékkel. :D (Bocs)
Tiu Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Elöl 256-od van, hátul meg dob? :blink: Így biztos nem kerüli el a hátulja az elejét. :D A tárcsához is kellene még 3/20-as patron, de az nem egyszerű. :angry: Akinek van terhelésfüggő szabályzója, annak könnyű. :P
Tóth Balázs Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Kilincsfestékkel. :D (Bocs) Én meg már azt hittem, hogy csavarlazítóval. :D Azért kérdezem, mert a "sima" festéket nem dobja le a műanyag?
daykiller Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Én meg már azt hittem, hogy csavarlazítóval. :D Azért kérdezem, mert a "sima" festéket nem dobja le a műanyag? Dehogynem. Megfelelő kezeléssel nem fogja ledobni, de sztem egyszerűbb venni b veki kilincset ami színrefújt és azt felrakni. Tudtommal működik ez a módszer.
Dáwid Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Így biztos nem kerüli el a hátulja az elejét. :D A tárcsához is kellene még 3/20-as patron, de az nem egyszerű. :angry: Akinek van terhelésfüggő szabályzója, annak könnyű. :P Ha kéred, neked adom. Holnap szedjük le :lol: :D
zotya975 Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Jöhet a mesedélután?.... Üdv, igazából én nem tudom mi lenne a versenytársa az F-nek ár -érték hasonló kategóriában....persze mindenki a sajátját dicséri, de én nem bántam meg hogy ezt vettem na és akkor mi van ha már van egy F-? Most majd lesz kettő. :icon1:
daykiller Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Így biztos nem kerüli el a hátulja az elejét. :D A tárcsához is kellene még 3/20-as patron, de az nem egyszerű. :angry: Akinek van terhelésfüggő szabályzója, annak könnyű. :P Hegesszé fel egyet és neked is lesz. :D
Tiu Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Szép lett nagyon. Milyen felnik ezek? Gondolom, nem gyári opel. A kilincsek milyen festékkel lettek lefújva? Alessio F1 Motip Z283 OPEL javítófesték spray 150ml + 2 komponensű lakk. Előtte műanyag alapozó + szórókitt. http://www.harsmetall.hu/doc/motip.pdf Itt a 13. oldalon vannak ezek, de itt a 75. oldalon elméletileg lehet kapni, nem olcsó. Nem tudom forgalmazzák-e még, de pár éve volt egy akció akkor 275.-Ft volt darabja, de már elfogyott, keveset vettem. :icon1:
Tiu Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Ha kéred, neked adom. Holnap szedjük le :lol: :D :w00t: Ha ilyen egyszerű lenne. :wacko: Akkor már kellenének hozzá a fékcsövek a bekötéshez az elejétől, a rugó, és hegeszthetnék a hídra is amibe beakad. :confused: Szerintem nem bontok fékcsövet csak egy helyen, ahol be kell kötni a munkahengerbe. :)
zotya975 Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Ha kéred, neked adom. Holnap szedjük le :lol: :D Miért?
Dáwid Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Miért? Mert a nagyfékkel fölkerült egy 22-es Kadett GSI főfékhenger is, amiben viszont benne van a patron, így meg kettő van egymás mögött, és nem enged annyit hátra, mint lehetne. A terhelésfüggő állító, az ültetést amúgy is nehezen tudta feldolgozni, úgyhogy ő megy.
riki Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Mert a nagyfékkel fölkerült egy 22-es Kadett GSI főfékhenger is, amiben viszont benne van a patron, így meg kettő van egymás mögött, és nem enged annyit hátra, mint lehetne. A terhelésfüggő állító, az ültetést amúgy is nehezen tudta feldolgozni, úgyhogy ő megy. Nekem is nemrég lett komplett a fékszettem. Elől 256, hátul 260, abs, 22-es főfékhenger. Hátul én benne hagytam a sima, gyári patronokat, ami a dobfékhez volt. Ez gond lehet, érdemes valamit csinálni vele? Mondjuk beszerelni egy ilyen terhelés függő szabályzót? Vagy szerezni kellene másféle patronokat? Nem tervezek semmiféle ültetést, egyebet... :D Köszönöm a választ!
hetyke Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Nekem is nemrég lett komplett a fékszettem. Elől 256, hátul 260, abs, 22-es főfékhenger. Hátul én benne hagytam a sima, gyári patronokat, ami a dobfékhez volt. Ez gond lehet, érdemes valamit csinálni vele? Mondjuk beszerelni egy ilyen terhelés függő szabályzót? Vagy szerezni kellene másféle patronokat? Nem tervezek semmiféle ültetést, egyebet... :D Köszönöm a választ! Nekem gyári ültető szettem van a kocsi alatt, és azzal nincsen gond. Kombi, és van a hídra rögzített terhelés függő szabályozó...
daykiller Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Nekem gyári ültető szettem van a kocsi alatt, és azzal nincsen gond. Kombi, és van a hídra rögzített terhelés függő szabályozó... Caravan.
EDani Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Segítségetekre volna szükség, égen földön keresek caravan hátsó díszléceket budapesten. tud valaki eladókat? És a télen megmakkant a csomagtartó teleszpókom is abból kellene jó állapotú, ha van és jó áron akkor a havernak is vinnék. előre is kösz. budapest XI ker előnyben...
spzoli Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Segítségetekre volna szükség, égen földön keresek caravan hátsó díszléceket budapesten. tud valaki eladókat? És a télen megmakkant a csomagtartó teleszpókom is abból kellene jó állapotú, ha van és jó áron akkor a havernak is vinnék. előre is kösz. budapest XI ker előnyben... Ami a csomiajton van? Nekem van.
Tóth Balázs Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Alessio F1 Motip Z283 OPEL javítófesték spray 150ml + 2 komponensű lakk. Előtte műanyag alapozó + szórókitt. http://www.harsmetall.hu/doc/motip.pdf Itt a 13. oldalon vannak ezek, de itt a 75. oldalon elméletileg lehet kapni, nem olcsó. Nem tudom forgalmazzák-e még, de pár éve volt egy akció akkor 275.-Ft volt darabja, de már elfogyott, keveset vettem. :icon1: Köszönöm. MIndenképp megnézem, úgyis kellene máshol is javítani a fényezést.
Tóth Balázs Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Segítségetekre volna szükség, égen földön keresek caravan hátsó díszléceket budapesten. tud valaki eladókat? És a télen megmakkant a csomagtartó teleszpókom is abból kellene jó állapotú, ha van és jó áron akkor a havernak is vinnék. előre is kösz. budapest XI ker előnyben... Díszléc:http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?sid=g5vqfsdtan8nfe8m2nosmrf7n7&gkgyar=OPE&gkkod=OPEAst___F&ugyfelid=-1&fertek=utal&tkisz= Telszkóp:http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?sid=g5vqfsdtan8nfe8m2nosmrf7n7&gkgyar=OPE&gkkod=OPEAst___F&ugyfelid=-1&fertek=utal&tkisz= Én is rendeltem már innen. 2 nap alatt meg is küldték.
webshark Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 F Astra harmonika csővet ki látott már valamelyik kereskedő adatbázisában? (Vaterán már láttam, csak ugye a posta...)
epk947 Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 F Astra harmonika csővet ki látott már valamelyik kereskedő adatbázisában? (Vaterán már láttam, csak ugye a posta...) Mire gondoltál? Szívócsőre? Én 2009-ben vettem újat a Csergőnél 7150 magyar pénzért.
stirlitz Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 F Astra harmonika csővet ki látott már valamelyik kereskedő adatbázisában? (Vaterán már láttam, csak ugye a posta...) pl https://cromax.hu/110000000-motor/111220000-levego-rendszer/111220509-levegocso/146687-levegocso-szurohazra-opel-astra-f http://www.mullerauto.net/opel-astra-f/438-opel-astra-f-levego-gegecso.html
Recommended Posts