Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok !

F astra sedan-hoz keresek gyári hátsó spoler-t pótféklámpával ( lehetőleg fehérben),és angel eyes lámpákat.

Használtan is jöhetnek

Ha van valakinek írjatok !

Üdv.:

Ádám

Várj amíg spzoli géphez ül... :)

Elküldve

Na bekerült a hertz, és hát lényegesen szebben, jobban szól mint a gyári lom :)

Annyi hiba van hogy a kiemelő kerettel sem fér az ablak, de a kereten sem igazán lehet már emelni, mert nincs helye a kárpittól. Majd valami lessz vele...

Pontosan milyen szetted van? Mekkora a beépítési mélysége?

Én Pioneer szettet vettem bele, de még bőven van hely mögötte, igaz az 46mm mély.

Elküldve

Pontosan milyen szetted van? Mekkora a beépítési mélysége?

Én Pioneer szettet vettem bele, de még bőven van hely mögötte, igaz az 46mm mély.

hertz dcx 165.3, ha jól rémlik 64mm, beépítő keret van, az kb 20mm

Elküldve

Ja, ismerősöm győri bontóban vett 1500-ért pár hete, (az A Vectráé is ugyanez) vagy kérdezd meg Vktr-t a Csergőben. :icon1:

Különben GM a gyári. ;) :D

Elküldve

70es es 100as van. Hosszbordas. ;)

Nos, ha lefényképezem az jó? :) vagy hol látom, mit olvassak le?

Amúgy szervós. Szélesszíjas, szerintem bordás lett szervósítás óta.

Elküldve

Nos, ha lefényképezem az jó? :) vagy hol látom, mit olvassak le?

Amúgy szervós. Szélesszíjas, szerintem bordás lett szervósítás óta.

A szélesszíjas a hosszbordás. :) Rá van írva egyébként, de a 70A-es bosch, a 100-as Delco-Remy.

Elküldve

Untam magam hát kiszedtem az elszakadt kilométeróra spirált, pont a váltó felett szakadt el ahogy nem is kanyarodik. Összehegesztettem a két véget aztán kicsit forrasztottam is, kíváncsi vagyok meddig bírja. :icon1:

Elküldve

Untam magam hát kiszedtem az elszakadt kilométeróra spirált, pont a váltó felett szakadt el ahogy nem is kanyarodik. Összehegesztettem a két véget aztán kicsit forrasztottam is, kíváncsi vagyok meddig bírja. :icon1:

Bowdent heggesztetted?? Csináltam már én is hülyeséget, pl madár ketrecet ívhegesztővel, nade ez felül múl mindenen!

Azt lefigyeltem volna hogy vitelezed ki...

Elküldve

Bowdent heggesztetted?? Csináltam már én is hülyeséget, pl madár ketrecet ívhegesztővel, nade ez felül múl mindenen!

Satuba fogtam be a törött végeket, így nincs törés benne. Volt most egy köröm a városban eddig műkszik rendesen.

Elküldve

Nem volt versenybringád sosem? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.