hetyke Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Sziasztok ! F astra sedan-hoz keresek gyári hátsó spoler-t pótféklámpával ( lehetőleg fehérben),és angel eyes lámpákat. Használtan is jöhetnek Ha van valakinek írjatok ! Üdv.: Ádám Várj amíg spzoli géphez ül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Várj amíg spzoli géphez ül... :) En mar eladtam es nem feklampas volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 En mar eladtam es nem feklampas volt :) Csoda történt..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Csoda történt..... :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 ? Mert hogy nincs meg amúgy sem olyan volt. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Na bekerült a hertz, és hát lényegesen szebben, jobban szól mint a gyári lom :) Annyi hiba van hogy a kiemelő kerettel sem fér az ablak, de a kereten sem igazán lehet már emelni, mert nincs helye a kárpittól. Majd valami lessz vele... Pontosan milyen szetted van? Mekkora a beépítési mélysége? Én Pioneer szettet vettem bele, de még bőven van hely mögötte, igaz az 46mm mély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Pontosan milyen szetted van? Mekkora a beépítési mélysége? Én Pioneer szettet vettem bele, de még bőven van hely mögötte, igaz az 46mm mély. hertz dcx 165.3, ha jól rémlik 64mm, beépítő keret van, az kb 20mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Elszakadt a kilométer óra spirálom, mindenki azt mondja abból csak gyárit, nade az melyik? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Elszakadt a kilométer óra spirálom, mindenki azt mondja abból csak gyárit, nade az melyik? :icon1: Amit bontóból szerzel be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Ja, ismerősöm győri bontóban vett 1500-ért pár hete, (az A Vectráé is ugyanez) vagy kérdezd meg Vktr-t a Csergőben. :icon1: Különben GM a gyári. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 ? Generátorod nincs véletlen? Szerintem az zörög, de lehet csak rosszul hallok, tölteni tölt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Generátorod nincs véletlen? Szerintem az zörög, de lehet csak rosszul hallok, tölteni tölt. Szíj le, megpörget és fülel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Generátorod nincs véletlen? Szerintem az zörög, de lehet csak rosszul hallok, tölteni tölt. 70es es 100as van. Hosszbordas. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Szíj le, megpörget és fülel. :) Izé, végülis jó, nem jutott eszembe:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 70es es 100as van. Hosszbordas. ;) Nos, ha lefényképezem az jó? :) vagy hol látom, mit olvassak le? Amúgy szervós. Szélesszíjas, szerintem bordás lett szervósítás óta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nos, ha lefényképezem az jó? :) vagy hol látom, mit olvassak le? Amúgy szervós. Szélesszíjas, szerintem bordás lett szervósítás óta. A szélesszíjas a hosszbordás. :) Rá van írva egyébként, de a 70A-es bosch, a 100-as Delco-Remy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Köszi. Bosch amúgy, azt legalább tudom:) Zoli, mennyi amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Köszi. Bosch amúgy, azt legalább tudom:) Zoli, mennyi amúgy? Küldtem püt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Küldtem püt. Mocskos kupec! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Mocskos kupec! :D Most fürödtem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Küldtem püt. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 Untam magam hát kiszedtem az elszakadt kilométeróra spirált, pont a váltó felett szakadt el ahogy nem is kanyarodik. Összehegesztettem a két véget aztán kicsit forrasztottam is, kíváncsi vagyok meddig bírja. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 Untam magam hát kiszedtem az elszakadt kilométeróra spirált, pont a váltó felett szakadt el ahogy nem is kanyarodik. Összehegesztettem a két véget aztán kicsit forrasztottam is, kíváncsi vagyok meddig bírja. :icon1: Bowdent heggesztetted?? Csináltam már én is hülyeséget, pl madár ketrecet ívhegesztővel, nade ez felül múl mindenen! Azt lefigyeltem volna hogy vitelezed ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 Bowdent heggesztetted?? Csináltam már én is hülyeséget, pl madár ketrecet ívhegesztővel, nade ez felül múl mindenen! Azt lefigyeltem volna hogy vitelezed ki... Satuba fogtam be a törött végeket, így nincs törés benne. Volt most egy köröm a városban eddig műkszik rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 Bowdent heggesztetted?? Csináltam már én is hülyeséget, pl madár ketrecet ívhegesztővel, nade ez felül múl mindenen! Azt lefigyeltem volna hogy vitelezed ki... Nem volt versenybringád sosem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts