Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A passatban egyszeruen lefolyt az elektrokrom resz. Mukodik de a felso 1cm sima tukor.

A golfen viszont osszezsugorodott a sotetedo resz aztan mar csak egy foltban mukodott. Egyszeru +-

Elgondolkodtam,hogy kéne szerválni egyet mert a belső lámpa felett van csati plusz is meg test is. :unsure:

Megosztás:

Gyanús a kilóméter és mintha egy soros kijelzőt látnék és nem BC-t. De ettől függetlenül kéne. Ennél ha letekerem mindegyik ablakot mi marad a B-oszlop helyén az a kis fekete sáv?

Semmi. A hátsó ablak nem simán lecsúszik, hanem a fekete vezető akármivel együtt "elborul".

Megosztás:

Linux? :P Win7-tel egyébként nincs annyi baj, mint korábbi társaival. Főleg ha eredeti, mint nekem. :D A törtekkel már több galiba van.

Annyi baj nincs, az igaz. De attól még van:) Persze mindenki azt használ amit szeret.

Linuxom volt sokáig, de már áttértem OSX-re, az nekem a kánaán :) Meg persze IOS. És természetesen mindent megvettem rá, nem jailbreak meg ilyen hülyeségek.

Megosztás:

Annyi baj nincs, az igaz. De attól még van:) Persze mindenki azt használ amit szeret.

Linuxom volt sokáig, de már áttértem OSX-re, az nekem a kánaán :) Meg persze IOS. És természetesen mindent megvettem rá, nem jailbreak meg ilyen hülyeségek.

Tehát azt mondod, hogy Apple-bérenc vagy?

Majd ha kiadják a Guild Wars 2-t Linuxra is, akkor nem fogok win7-ezni. :D Igaz, lesz Mac-re is, csak nem szeretem a túlárazott dolgokat. :D

Kedvencem egyébként, hogy mindenki leszólja a Windows-t, mert tele van hibával, mintha a többivel nem lenne. :D A többi az tökéletes. :D Mondjuk a Vista és a Millenium egy okádék volt. :D

Megosztás:

Majd ha kiadják a Guild Wars 2-t Linuxra is, akkor nem fogok win7-ezni. :D Igaz, lesz Mac-re is, csak nem szeretem a túlárazott dolgokat. :D

Kedvencem egyébként, hogy mindenki leszólja a Windows-t, mert tele van hibával, mintha a többivel nem lenne. :D A többi az tökéletes. :D Mondjuk a Vista és a Millenium egy okádék volt. :D

Nekem meg mindig megy a teszt vista :D
Megosztás:

Üdv mindenkinek! bocs ha rossz helyre írom a bánatom, de még csak ma regisztráltam és még nem látom át a rendszert.

Amit keresnék az a központi zárnak a távkioldójának a műanyag tokja. az elektronika mind a kettőben jó, de a tokjaik eltörtek. hívtam már fel 1-2 opel boltot, de nem jártam sikerrel. e-bayen sem találtam. erről lenne szó:

opel.jpg

Megosztás:

Nem vagyok apple-bérenc, a számomra legjobbat használom :)

Nem tudom mi az a guild wars2 :)

A túlárazottságon meg mindig harsányan felröhögök, mert sokan egy acer-hez hasonlítják árban lopott winnel a macbook airomat, úgy lehet túlárazott, de ha egy minőségi laptopot nézünk ami annyit tud mint az air, olyan vékonyan, ssd-vel.. nos rögtön nem túlárazott :)

az ipad-om meg pláne nem, és a real racing 2 azért odabasz rajta

Megosztás:

Üdv mindenkinek! bocs ha rossz helyre írom a bánatom, de még csak ma regisztráltam és még nem látom át a rendszert.

Amit keresnék az a központi zárnak a távkioldójának a műanyag tokja. az elektronika mind a kettőben jó, de a tokjaik eltörtek. hívtam már fel 1-2 opel boltot, de nem jártam sikerrel. e-bayen sem találtam. erről lenne szó:

Szereld át egy bármilyen másba, amit kapsz, szerintem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.