Morpheus Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Ma megcsináltuk a pörkölős lambda tesztet az enyémen, ami a videón is volt. Siralmas lett az eredmény. :D Vagyis kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Vagyis kuka? Erősen. ECU is sír miatta néha-néha. Több hasznom van belőle, ha lehúzom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Erősen. ECU is sír miatta néha-néha. Több hasznom van belőle, ha lehúzom. :D Amit mondtam hogy ha ki tudom mérni és jó, az nem érdekel? oda adom ha kell.....tüzet óttani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Amit mondtam hogy ha ki tudom mérni és jó, az nem érdekel? oda adom ha kell.....tüzet óttani.... Nem kell. Majd veszek újat. :) Köszi azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Nekem volt golf4e..elhalt mint a passatunkban :D 2e ftert vettem mert ember nem tudta mukodesre birni. Persze ekkor meg hibatlan volt hihi A szenzor része nem működött? Ránézésre egyszerűnek tűnik a működése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 A szenzor része nem működött? Ránézésre egyszerűnek tűnik a működése. A passatban egyszeruen lefolyt az elektrokrom resz. Mukodik de a felso 1cm sima tukor. A golfen viszont osszezsugorodott a sotetedo resz aztan mar csak egy foltban mukodott. Egyszeru +- Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 A passatban egyszeruen lefolyt az elektrokrom resz. Mukodik de a felso 1cm sima tukor. A golfen viszont osszezsugorodott a sotetedo resz aztan mar csak egy foltban mukodott. Egyszeru +- Elgondolkodtam,hogy kéne szerválni egyet mert a belső lámpa felett van csati plusz is meg test is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Addig tényleg jól szól szerinted, amíg nem hallottad az én gyárimat. :D gyári nem gyári, hertz lesz benne, az meg nem sz.r :D kétlem hogy a széria blaupunkt jobbat szól a széria lejátszóval(az meg kenwood, nem a csilli villi usb-s, sima cd-s) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 gyári nem gyári, hertz lesz benne, az meg nem sz.r :D kétlem hogy a széria blaupunkt jobbat szól a széria lejátszóval(az meg kenwood, nem a csilli villi usb-s, sima cd-s) Valóban nem üvegezi ki a kocsit a széria blau, de van jóféle gyári fej. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_cabrio_1.8i-16v_power_pack_bertone-6158840 Erről vélemény? Kollégát érdekelni, érdemes megnézni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 http://www.hasznalta...bertone-6158840 Erről vélemény? Kollégát érdekelni, érdemes megnézni ? Gyanús a kilóméter és mintha egy soros kijelzőt látnék és nem BC-t. De ettől függetlenül kéne. Ennél ha letekerem mindegyik ablakot mi marad a B-oszlop helyén az a kis fekete sáv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Gyanús a kilóméter és mintha egy soros kijelzőt látnék és nem BC-t. De ettől függetlenül kéne. Ennél ha letekerem mindegyik ablakot mi marad a B-oszlop helyén az a kis fekete sáv? Semmi. A hátsó ablak nem simán lecsúszik, hanem a fekete vezető akármivel együtt "elborul". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Tényleg, a kijelző nem stimmel. Nem marad semmi fekete sáv, az az ablak része Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Semmi. A hátsó ablak nem simán lecsúszik, hanem a fekete vezető akármivel együtt "elborul". Te nem láttad még ezt a kocsit? A közeledben van. Bár behozott, gondolom csak le van támasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Te nem láttad még ezt a kocsit? A közeledben van. Bár behozott, gondolom csak le van támasztva. de lehet, de nem akartam megvenni, úgyhogy nem szagolgattam körbe. :D nagyon világító baja nem volt, mert azokra emlékezni szoktam. Megnézzem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Hát, ha haver tényleg meg akarja venni, akkor majd felhívlak hogy gyere velünk megnézni, ha nem baj:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Igen, és oprendszer alatt. Ismétlem, oprendszer, nem windows :)Linux? :P Win7-tel egyébként nincs annyi baj, mint korábbi társaival. Főleg ha eredeti, mint nekem. :D A törtekkel már több galiba van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Linux? :P Win7-tel egyébként nincs annyi baj, mint korábbi társaival. Főleg ha eredeti, mint nekem. :D A törtekkel már több galiba van. Annyi baj nincs, az igaz. De attól még van:) Persze mindenki azt használ amit szeret. Linuxom volt sokáig, de már áttértem OSX-re, az nekem a kánaán :) Meg persze IOS. És természetesen mindent megvettem rá, nem jailbreak meg ilyen hülyeségek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Annyi baj nincs, az igaz. De attól még van:) Persze mindenki azt használ amit szeret.Linuxom volt sokáig, de már áttértem OSX-re, az nekem a kánaán :) Meg persze IOS. És természetesen mindent megvettem rá, nem jailbreak meg ilyen hülyeségek.Tehát azt mondod, hogy Apple-bérenc vagy?Majd ha kiadják a Guild Wars 2-t Linuxra is, akkor nem fogok win7-ezni. :D Igaz, lesz Mac-re is, csak nem szeretem a túlárazott dolgokat. :DKedvencem egyébként, hogy mindenki leszólja a Windows-t, mert tele van hibával, mintha a többivel nem lenne. :D A többi az tökéletes. :D Mondjuk a Vista és a Millenium egy okádék volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Tehát azt mondod, hogy Apple-bérenc vagy? Majd ha kiadják a Guild Wars 2-t Linuxra is, akkor nem fogok win7-ezni. :D Igaz, lesz Mac-re is, csak nem szeretem a túlárazott dolgokat. :D Kedvencem egyébként, hogy mindenki leszólja a Windows-t, mert tele van hibával, mintha a többivel nem lenne. :D A többi az tökéletes. :D Mondjuk a Vista és a Millenium egy okádék volt. :D Nekem meg mindig megy a teszt vista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Nekem meg mindig megy a teszt vista :DDe hogy? :D Minden második nap anyázol miatta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraFriend Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Üdv mindenkinek! bocs ha rossz helyre írom a bánatom, de még csak ma regisztráltam és még nem látom át a rendszert. Amit keresnék az a központi zárnak a távkioldójának a műanyag tokja. az elektronika mind a kettőben jó, de a tokjaik eltörtek. hívtam már fel 1-2 opel boltot, de nem jártam sikerrel. e-bayen sem találtam. erről lenne szó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Tehát azt mondod, hogy Apple-bérenc vagy? Majd ha kiadják a Guild Wars 2-t Linuxra is, akkor nem fogok win7-ezni. :D Igaz, lesz Mac-re is, csak nem szeretem a túlárazott dolgokat. :D Kedvencem egyébként, hogy mindenki leszólja a Windows-t, mert tele van hibával, mintha a többivel nem lenne. :D A többi az tökéletes. :D Mondjuk a Vista és a Millenium egy okádék volt. :D Nem vagyok apple-bérenc, a számomra legjobbat használom :) Nem tudom mi az a guild wars2 :) A túlárazottságon meg mindig harsányan felröhögök, mert sokan egy acer-hez hasonlítják árban lopott winnel a macbook airomat, úgy lehet túlárazott, de ha egy minőségi laptopot nézünk ami annyit tud mint az air, olyan vékonyan, ssd-vel.. nos rögtön nem túlárazott :) az ipad-om meg pláne nem, és a real racing 2 azért odabasz rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Üdv mindenkinek! bocs ha rossz helyre írom a bánatom, de még csak ma regisztráltam és még nem látom át a rendszert. Amit keresnék az a központi zárnak a távkioldójának a műanyag tokja. az elektronika mind a kettőben jó, de a tokjaik eltörtek. hívtam már fel 1-2 opel boltot, de nem jártam sikerrel. e-bayen sem találtam. erről lenne szó: Szereld át egy bármilyen másba, amit kapsz, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts