Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

szól az attol :-)

csak így membrán nélkül néha olyan mintha lenne benne egy marék sóder.

a cseredarab már megvan, de kiemelő keretet még nem kaptam meg

Persze, mert hozzáér a tekercs a mágneshez. :D Enyém is hasonló hangot produkál, mikor nyomom a közepét. :(

Cseredarab az csak gyári lehet, így nem kéne kiemelővel szenvedned. :P

Megosztás:

Persze, mert hozzáér a tekercs a mágneshez. :D Enyém is hasonló hangot produkál, mikor nyomom a közepét. :(

Cseredarab az csak gyári lehet, így nem kéne kiemelővel szenvedned. :P

bízok benne hogy a csere jobb lessz a gyárinál, itt szobában kipróbáltam és nagyon jót szól :-D

Megosztás:

Hallod Day ez a riderauto ez Veszprémben van.

Legalábbis amikor még vetem tőlük a hátsó dob betéteket akkor még ott voltak mert onnan jött csomag.

Valaki rakott már F Astrába elektromosan sötétedő belső tükröt? :unsure:

Nekem volt golf4e..elhalt mint a passatunkban :D 2e ftert vettem mert ember nem tudta mukodesre birni. Persze ekkor meg hibatlan volt hihi

Megosztás:

Behalt a bal első mélyközép. :( Szólni szól, de elég halovány. Hallani, hogy nem tökély, de azért még így is eszeveszettül jól szól a rencer a kocsiban. :D

Megadave: gondolom holnap nem jössz Lurdyba és hozod el nekem a tarcsy hangszóródat. :D

De éppenséggel megyek Lurdyba. :D

Amúgy a kiszedett hangszórók már nincsenek meg. Le lettek adva az elektronikai hulladék gyűjtőbe, gyári rádióval együtt valamikor tavaly. Bár nem volt szakadt egyik sem, csak poros, meg vízfoltos. Szerintem akkor is sz.rul szóltak és kész. :D:D

Megosztás:

De éppenséggel megyek Lurdyba. :D

Amúgy a kiszedett hangszórók már nincsenek meg. Le lettek adva az elektronikai hulladék gyűjtőbe, gyári rádióval együtt valamikor tavaly. Bár nem volt szakadt egyik sem, csak poros, meg vízfoltos. Szerintem akkor is sz.rul szóltak és kész. :D :D

Jó fej kell hozzá és mint az álom, úgy szólnak. :P Enyém a bizonyíték. :D

Megosztás:

Ezek szerint te jó fej vagy... :omg: :D

Most akkor jól értem, hogy ott leszel Lurdyban holnap?

Fejegységre gondoltam. :D

Igen ott. Megyek a relétartómért, mert sikeresen eltörtem múlt hónapban és az AC relé veri a küszöbburkolatot. :D Kaptam tippet, hogy purhabbal nyomjam ki. :D

Megosztás:

Miért nem lepődöm meg? :D

Elképzelni nem tudom. :D Spzoli meg már egy hete hordja magával a relétartóm. :D

Ilyen blodseget... :D van am hangszorom is xD

Akkor holnap várom azt is. :D Úgyis cserélni kell a balos ablakemelőt, mert már nagyon oda van. Tiv. adott egy szettet előre 2 éve és azóta sem kerültek be. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.