Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

egy lehet láma kérdés, km műszer egységben létezik olyan hogy W1111 és 100-as a skála a hőfoknál? vagy csak W1102-es be létezik?ja és 7e ig legyen a ford mérő...

Kinyírtam a fordulatszámmérőt!! :) véletlenül eakadt a ford, mérőnek a mutató visszahúzó rugója, és ez miatt kell vennem egy komplett műszeregységet... vagy lehet kapni ilyet külön is?? spzoli? neked van ilyened? vagy csak rugó vagy csak ford. szám. mérő egység? Köszi a választ!

Nekem van egy játszós fordulatmérőm, aminek az üzaszint jelző része nem jól működik (nem mindig világít a szegénységjelző mikor porzik a tank és ez tud meglepit okozni), de a rugó benne van. :D Sőt 110-es hőmérő és 260-as ( tuning) kmó van hozzá. ;) :lol:

Megosztás:

Nekem van egy játszós fordulatmérőm, aminek az üzaszint jelző része nem jól működik (nem mindig világít a szegénységjelző mikor porzik a tank és ez tud meglepit okozni), de a rugó benne van. :D Sőt 110-es hőmérő és 260-as ( tuning) kmó van hozzá. ;) :lol:

A vicces az, hogy a fordulatszámmérő nyákján van a szegénységjelző vezérlése is. :D

Megosztás:

Mondjuk én nem így szedtem szét, hanem úgy komplett az állórésszel. :D

Egyébként a mérőt lehet külön cserélni. Nem szükséges egyezni a W számnak. A W szám csak a sebességmérő órára vonatkozik. Mondjuk km óránál sem mindegy, hogy melyik gyártó...

Nade jól gondolom hogy a ford, mérőnél azért az se mindegy hogy 6 ig mér vagy 7e ig mert a 6-osokból M1-est lehet vele rekeszteni hó helyett! a 7-ek meg olyan ritka mint a hókotró a hófuvásban...

Megosztás:

Nade jól gondolom hogy a ford, mérőnél azért az se mindegy hogy 6 ig mér vagy 7e ig mert a 6-osokból M1-est lehet vele rekeszteni hó helyett! a 7-ek meg olyan ritka mint a hókotró a hófuvásban...

A 6-osok dízelesekhez való. Annak teljesen más is az elektronikája, ezt eleve ki kell zárni. 7 ezerig skálázottat kell keresni mindenképp.

(Hókotró meg mit sem ér 100-110kmh-ás hófúvásban)

Megosztás:

Úgyis ültetni akarja még. ;) :lol:

így van. Egy ujjnyival vékonyabb gumi lett fölpattintva az Irmscherekre, és már befér az ujjam vízszintesen a sárvédö, és a kerék közé. Tarthatatlan :D

Hova? :D Múltkor láttam lurdyban, de sztem egy papírlap nem fér már be a karter ész aszfalt közé. :D

deee, sajnos kib.szott terepjáró. :D én vagyok az egyetlen, aki Gyumma mühelyébe úgy be tud állni, hogy csak egy helyen ér le.

Dehogy is!! Az égben van az a kocsi, botrányosan magas. Egy tank is aláférne. :D

mondom én. Majd ha meg lesz varrva a bádikitt, akkor ahhoz beállítjuk a magasságát, és lehet hogy akár egy évig nem is nyúlok majd hozzá :D
Megosztás:

Ezért írtam, hogy a higanyosról beszélek. Egyébként tudtommal a higanyos is a fémhalogén lámpák csoportjába tartozik, de ezen nem veszünk össze :icon1: Van itthon mindkét fajta, a rúd alakú, átlátszó búrás nátriumlámpa is; aprópó, a vasúton nem futottál össze véletlen olyan kültéri lámpatesttel, amibe beépíthetném? :rolleyes:

Utána nézek, lehet van még valahol egy Z1-es tungsram schréder vagy MC2-es.

Megosztás:

így van. Egy ujjnyival vékonyabb gumi lett fölpattintva az Irmscherekre, és már befér az ujjam vízszintesen a sárvédö, és a kerék közé. Tarthatatlan :D

deee, sajnos kib.szott terepjáró. :D én vagyok az egyetlen, aki Gyumma mühelyébe úgy be tud állni, hogy csak egy helyen ér le.

mondom én. Majd ha meg lesz varrva a bádikitt, akkor ahhoz beállítjuk a magasságát, és lehet hogy akár egy évig nem is nyúlok majd hozzá :D

Egy egész évig?? :D nyilván... :D

Megosztás:

Behalt a bal első mélyközép. :( Szólni szól, de elég halovány. Hallani, hogy nem tökély, de azért még így is eszeveszettül jól szól a rencer a kocsiban. :D

Megadave: gondolom holnap nem jössz Lurdyba és hozod el nekem a tarcsy hangszóródat. :D

két alighasznált nemérdekel? :D :D :D

LPhWulB.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.