csabi16v Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy mostanság elég sürün, kb minden héten 1szer, ledobálja tütükém az ékszíjat :( eddig jó állapotba volt a szíj, a feszitö görgöt vettem hibásnak...kb 1 hónapja rohantam boltba, hála kaptam is azonnal raktárról egyet 10ezerér,még jó hogy lehet kapni :) kicseréltem és sajna ugyan ugy dobálja le...most vettem egy szíjat, 9ezerér...no comment..most szeretnék neki állni feltenni...az lenne a kérdésem hogy nem lehet esetleg valamin állitani hogy ne vigye félre a szíjat? pl generátor v szervószivattyú?? hogy álljak neki egyáltalán hogy egyszerü legyen mint az 1*1?? :) köszi elöre a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy mostanság elég sürün, kb minden héten 1szer, ledobálja tütükém az ékszíjat :( eddig jó állapotba volt a szíj, a feszitö görgöt vettem hibásnak...kb 1 hónapja rohantam boltba, hála kaptam is azonnal raktárról egyet 10ezerér,még jó hogy lehet kapni :) kicseréltem és sajna ugyan ugy dobálja le...most vettem egy szíjat, 9ezerér...no comment..most szeretnék neki állni feltenni...az lenne a kérdésem hogy nem lehet esetleg valamin állitani hogy ne vigye félre a szíjat? pl generátor v szervószivattyú?? hogy álljak neki egyáltalán hogy egyszerü legyen mint az 1*1?? :) köszi elöre a választ Először azt kéne kideríteni hogy mi nincs síkban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Ma reggel akarom indítani a verdát, de nagyon nem akart. Tekert, tekert és csak tekert. Már majdnem feladtam erre beröffent. Töltésjelző kialudt, aztán újra világított. :D Szervó volt, úgyhogy MHT felpattint és nini, tele van hóval a motortér. :D Városhatárt elhagyva kialudt a töltésjelző is, a benzinkúton meg folyott a megolvadt hólé a kocsi alá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Világítós kapaszkodó, kész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Világítós kapaszkodó, kész :) Király...akkor most szedd szétt és ledezd be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Király...akkor most szedd szétt és ledezd be. :D Erre már én is gondoltam, de akkor megszűnne működni a királyul összerakott remek "belső világítás elhalványítva kikapcsoló" elektronikám. :D Azt is fejlesztenem kéne, hogy kpzárra is reagáljon (már tudna :D ) és gyújtásra, valamint kulcs kivételre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Ma reggel akarom indítani a verdát, de nagyon nem akart. Tekert, tekert és csak tekert. Már majdnem feladtam erre beröffent. Töltésjelző kialudt, aztán újra világított. :D Szervó volt, úgyhogy MHT felpattint és nini, tele van hóval a motortér. :D Városhatárt elhagyva kialudt a töltésjelző is, a benzinkúton meg folyott a megolvadt hólé a kocsi alá. :D Az meg hogy? Ki lapátolta be a oda a havat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Az meg hogy? Ki lapátolta be a oda a havat? :rolleyes: A Széll Kálmán. :D Egyébként az alsó védőburkolat el van törve, azóta minden be tud hatolni a motortérbe. :( Bánom, hogy nem fotóztam le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 A Széll Kálmán. :D Egyébként az alsó védőburkolat el van törve, azóta minden be tud hatolni a motortérbe. :( Bánom, hogy nem fotóztam le. :D Nekem egyáltalán nincs, de egyre inkább gondolkozom rajta, hogy valamit alkotok az aljára. Ma este is elment a töltésem, mert telibe kapta a generátor a vizet. Egy kartervédö is jó lenne dobbetéttöl dobbetétig. Ha lesz egy ráérös hétvégém, meg egy 2x2 méteres kazánlemezem, majd legózok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Nekem egyáltalán nincs, de egyre inkább gondolkozom rajta, hogy valamit alkotok az aljára. Ma este is elment a töltésem, mert telibe kapta a generátor a vizet. Egy kartervédö is jó lenne dobbetéttöl dobbetétig. Ha lesz egy ráérös hétvégém, meg egy 2x2 méteres kazánlemezem, majd legózok :D Kartervédőm nekem sincs, csak generátorvédő, de az is darabokban. :D Víz ellen még véd azért. :D De hányas kazánlemez? 5-ös? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Úgyis ültetni akarja még. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Úgyis ültetni akarja még. ;) :lol: Hova? :D Múltkor láttam lurdyban, de sztem egy papírlap nem fér már be a karter ész aszfalt közé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 egy ilyen teljes faca lenne mondjuk: http://www.riderauto.hu/large.php?fac=%&ctype=%&des=142&rownum=15362 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Zolink (spzoli) mindjárt írja, hogy van eladó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Zolink mindjárt írja, hogy van eladó. :D Gabibacsi elvitte az utolso elottit...szoval meg van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 csak az a kérdés, hogy mennyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 egy ilyen teljes faca lenne mondjuk: http://www.riderauto...42&rownum=15362 Konkrétan ilyen a teljes gyárilag is. :) Zolink (spzoli) mindjárt írja, hogy van eladó. :D Szerintem már le is tárgyalták, hogy csütörtökön viszi neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 egy lehet láma kérdés, km műszer egységben létezik olyan hogy W1111 és 100-as a skála a hőfoknál? vagy csak W1102-es be létezik?ja és 7e ig legyen a ford mérő... Kinyírtam a fordulatszámmérőt!! :) véletlenül eakadt a ford, mérőnek a mutató visszahúzó rugója, és ez miatt kell vennem egy komplett műszeregységet... vagy lehet kapni ilyet külön is?? spzoli? neked van ilyened? vagy csak rugó vagy csak ford. szám. mérő egység? Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Hova? :D Múltkor láttam lurdyban, de sztem egy papírlap nem fér már be a karter ész aszfalt közé. :D Dehogy is!! Az égben van az a kocsi, botrányosan magas. Egy tank is aláférne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Jah..mar jott pu :D Dawid mar tudja hogy kell szallitani :D Fordszam nincs 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Gabibacsi elvitte az utolso elottit...szoval meg van :D Stipistopi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Jah...am ma kiserlet volt a klasszik ultetesere..de ami gyari rugom volt azzal se ment lejjebb...ugyh marad az eibach pro kit xD mar ossze is raktam a golyat csak be kell dobni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 egy lehet láma kérdés, km műszer egységben létezik olyan hogy W1111 és 100-as a skála a hőfoknál? vagy csak W1102-es be létezik?ja és 7e ig legyen a ford mérő... Kinyírtam a fordulatszámmérőt!! :) véletlenül eakadt a ford, mérőnek a mutató visszahúzó rugója, és ez miatt kell vennem egy komplett műszeregységet... vagy lehet kapni ilyet külön is?? spzoli? neked van ilyened? vagy csak rugó vagy csak ford. szám. mérő egység? Köszi a választ! Legjobb emlékeim szerint a fordulatszámmérőnek nincsen visszahúzó rugója, csak a sebességmérőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Legjobb emlékeim szerint a fordulatszámmérőnek nincsen visszahúzó rugója, csak a sebességmérőnek. Tévedni emberi dolog... ;) (erre írtam egyszer hogy tök szar hogy emberekből vagyunk és elfelejtünk dolgokat, bezzeg ha robotok lennénk..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 Tévedni emberi dolog... :) Mondjuk én nem így szedtem szét, hanem úgy komplett az állórésszel. :D Egyébként a mérőt lehet külön cserélni. Nem szükséges egyezni a W számnak. A W szám csak a sebességmérő órára vonatkozik. Mondjuk km óránál sem mindegy, hogy melyik gyártó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts