daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Király. :D Vidékiek nem kapnak. Legalábbis itthon senki nem kapott. :goofy: Én kaptam. Egyébként minden autótulajdonos kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Oda, nekem is ilyen volt benn, automatikás nincs? Látom csomagbontás volt :D Nekem is ilyenek voltak első körben aztán mind2 lecseréltem, a bal oldali nagy dobozos az nem becsip. gátlós, na az nekem megdöglött, ezek a legelsők közül valók. Jaja, csomagbontás volt! Az nem baj, hogy nem becsipődésgátlós, majd vigyázok! :D Annyi kérésem lenne még, hogy a GYIK ban van leírás hogy kell bekötni, az addig oké is. DE van egy olyan rész benne, idézem: - A jobb oldalon kössük össze a kapcsoló kék-piros vezetékét (7-es pont) illetve zöld-szürke vezetékét (8-as pont) a motor azonos színű vezetékével Na most a jobb oldali motoron olyan csatlakozó van, amin kettő kábel van, egy 12V és egy negatív. (képen is látható) Szóval akkor oda hogy is kell kötözgetni a drótokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Én is vidéki vagyok és kaptam esemest. Nemsokára indulok a gyerekért a nagymamához és a tank majdnem üres. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 egy kicsit más.....Off egy kicsit tud a nyugdíjas bácsika, lehet a forma egy nél volt valami hekus? ...On.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Király. :D Vidékiek nem kapnak. Legalábbis itthon senki nem kapott. :goofy: A feleségem kapott, pedig még a jogsija is rég lejárt, a kocsi meg az enyém. Mindketten 06 harmincasok vagyunk. Bár ha belegondolok, hogy ha ketten ülünk a kocsiban akkor is eljut az üzenet hozzánk. Szerintem ezen nem keres senki, mert a katasztrófa (elleni) védelem szerintem vészhelyzetben kötelezheti a szolgáltatókat erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 A feleségem kapott, pedig még a jogsija is rég lejárt, a kocsi meg az enyém. Mindketten 06 harmincasok vagyunk. Bár ha belegondolok, hogy ha ketten ülünk a kocsiban akkor is eljut az üzenet hozzánk. Szerintem ezen nem keres senki, mert a katasztrófa (elleni) védelem szerintem vészhelyzetben kötelezheti a szolgáltatókat erre. én meg nem kaptam, pedig ha tudom, akkor szólok a Gusztinak, hogy nem húzom haza, csak üljön át :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 A feleségem kapott, pedig még a jogsija is rég lejárt, a kocsi meg az enyém. Mindketten 06 harmincasok vagyunk. Bár ha belegondolok, hogy ha ketten ülünk a kocsiban akkor is eljut az üzenet hozzánk. Szerintem ezen nem keres senki, mert a katasztrófa (elleni) védelem szerintem vészhelyzetben kötelezheti a szolgáltatókat erre. Tudtommal a szolgáltatókat értesítették, és automata dobálja sorban ki... Azért van pár millió telefonszám... Az egyik számomra hajnalban érkezett, másikra csak most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 De hogy ezt is ki volt az az agytröszt aki ki találta, el tudom képzelni hogy egy 60 km es dugóban az utólsó autóban 1200-an fognak ülni!!! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Jaja, csomagbontás volt! Az nem baj, hogy nem becsipődésgátlós, majd vigyázok! :D Annyi kérésem lenne még, hogy a GYIK ban van leírás hogy kell bekötni, az addig oké is. DE van egy olyan rész benne, idézem: - A jobb oldalon kössük össze a kapcsoló kék-piros vezetékét (7-es pont) illetve zöld-szürke vezetékét (8-as pont) a motor azonos színű vezetékével Na most a jobb oldali motoron olyan csatlakozó van, amin kettő kábel van, egy 12V és egy negatív. (képen is látható) Szóval akkor oda hogy is kell kötözgetni a drótokat? neked ez a rajzot kell nézni: http://liftesek.hu/auto/elablak1.jpg mivel 2-2 vezetékről van szó, csak össze kell kötne max elsőre fordítva megy fel/le a kék és sárga vezeték közül egyik sem a "negatív" ha így adod rá felmegy, ha meg fordítva, akkor meg le Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 De hogy ezt is ki volt az az agytröszt aki ki találta, el tudom képzelni hogy egy 60 km es dugóban az utólsó autóban 1200-an fognak ülni!!! :omg: Ó te agyoniskolázott... Arra gondolnak, hogy lehetőleg egy autót járassanak és ha abból kifogy, üljenek át másikba. Tehát ha valaki egyedül van a kocsijában, akkor üljön át olyanba, ahova befér, tehát töltsék meg és úgy járjon. Így tovább kihúzzák a melegben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ó te agyoniskolázott... Arra gondolnak, hogy lehetőleg egy autót járassanak és ha abból kifogy, üljenek át másikba. Tehát ha valaki egyedül van a kocsijában, akkor üljön át olyanba, ahova befér, tehát töltsék meg és úgy járjon. Így tovább kihúzzák a melegben. abban egyetértek, hogy Morpheus egy agytröszt :D (meg közlés kényszere is van) DE megfogalmazhatták volna egy kicsit jobban azt az SMS-t, én is láttam olyat, aki nem fogta fel mit is jelent.... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Sztem nem érthetetlen a szöveg, de ha nem érti és megfagy, akkor ezt vehetjük természetes szelekciónak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 "Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!" lehet direkt 90 karakter, de ha jól tom 160-at minden telefon tud egy nem műszaki beállítottságú embernek nem biztos, hogy egyértelmű, főleg ha mondjuk pánikol, mert vele van a gyereke "Úton a segítség! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha MÉGIS elfogyNA az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe MELEGEDNI!" - inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 "Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!" lehet direkt 90 karakter, de ha jól tom 160-at minden telefon tud egy nem műszaki beállítottságú embernek nem biztos, hogy egyértelmű, főleg ha mondjuk pánikol, mert vele van a gyereke "Úton a segítség! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha MÉGIS elfogyNA az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe MELEGEDNI!" - inkább Csak jelzem, hogy egy ékezet több karakterhelyet is felhasznál, nem csak egyet. Másrészt ilyen helyzetben teljesen logikusan gondolkodva nem egyedül ülök a kocsimban és járatom, hanem összefogok az autós társaimmal, akikkel bajba jutottam és megpróbáljuk minél jobban átvészelni a szitut. Ezért kell egymás kocsijába ülni és nem egyenként járatni egy ember miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Sztem nem érthetetlen a szöveg, de ha nem érti és megfagy, akkor ezt vehetjük természetes szelekciónak.... :D :D Lenne egy kérdésem: olyan ékszíjtárcsavédő kerékjárati burkolatod van-é eladó, és mennyit engedsz a feléből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 :D :D Lenne egy kérdésem: olyan ékszíjtárcsavédő kerékjárati burkolatod van-é eladó, és mennyit engedsz a feléből? Törött biztos van. :D Egészséges meg lehet, meg kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Törött biztos van. :D Egészséges meg lehet, meg kell nézni. Az nekem is, rajta az Astrámon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Sziasztok! Olvastam a fórumban a régebbi hozzászólások között, hogy próbálkozott valaki tempomat beépítésével F Astrába, de nem láttam sehol, hogy volt-e valami eredmény. Sikerült valakinek ilyet végrehajtani? :D Milyen autó alkatrészei kellenének hozzá? Olvastam valahol, hogy B Omega benzines tempomatja jó lehet bele. Ez mennyire igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Köszi szépen stirlitz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Sziasztok! Olvastam a fórumban a régebbi hozzászólások között, hogy próbálkozott valaki tempomat beépítésével F Astrába, de nem láttam sehol, hogy volt-e valami eredmény. Sikerült valakinek ilyet végrehajtani? :D Milyen autó alkatrészei kellenének hozzá? Olvastam valahol, hogy B Omega benzines tempomatja jó lehet bele. Ez mennyire igaz? Nem kell kitalálni, csak megvenni. http://www.tempomat.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Sziasztok! Olvastam a fórumban a régebbi hozzászólások között, hogy próbálkozott valaki tempomat beépítésével F Astrába, de nem láttam sehol, hogy volt-e valami eredmény. Sikerült valakinek ilyet végrehajtani? :D Milyen autó alkatrészei kellenének hozzá? Olvastam valahol, hogy B Omega benzines tempomatja jó lehet bele. Ez mennyire igaz? Igen, sikerült. A B Omi benzines bowdenes tempomatja jó Astrába. Be kell rakni a gázkarhoz, van egy kis elektronikája kuplungpedál kapcsoló is kell és persze a féklámpakapcsolót is rá kell kötni. Meg ugye az indexkar. :D És ennyi. Bekötési rajzot tudok dobni esetleg. Nem kell kitalálni, csak megvenni. http://www.tempomat.hu/ Minek az utólagos nem gyári fos, mikor meglehet ezt oldani gyári GM Opel alkatrésszel is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Igen, sikerült. A B Omi benzines bowdenes tempomatja jó Astrába. Be kell rakni a gázkarhoz, van egy kis elektronikája kuplungpedál kapcsoló is kell és persze a féklámpakapcsolót is rá kell kötni. Meg ugye az indexkar. :D És ennyi. Bekötési rajzot tudok dobni esetleg. Minek az utólagos nem gyári fos, mikor meglehet ezt oldani gyári GM Opel alkatrésszel is? :) Köszi a választ! Én is inkább egy gyári cuccot favorizálnék. A bekötési rajzot megköszönném. A kuplung pedál kapcsolónak van konzolja a pedál fölött, vagy szerkeszteni kell oda valamit? E-mail: kisoroszerick@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 1 Ó te agyoniskolázott... 2 Arra gondolnak, 3 hogy lehetőleg egy autót járassanak és ha abból kifogy, üljenek át másikba. 4Tehát ha valaki egyedül van a kocsijában, akkor üljön át olyanba, ahova befér, tehát töltsék meg és úgy járjon. Így tovább kihúzzák a melegben. 1 Irigylem a bátorságod, csak nehogy reagáljak erre. 2 Arra gondolsz TE !! (vagy felhívtad a belügyminisztert?) 3 Egyszer mindböl ki fog fogyni, senki se készült erre és nyakamat rá hogy 80% ának nem volt tele a tank! 4 ha most átül oda ahova befér majd kifogy abból a benya, akkor visszaülnek az övébe, és abból is akkor ugyanott vannak ha nem ült volna senki sehova annyi hogy késöbb fagynak meg! És akkor az az 5 ember hova fog beülni? egy 3 ik autóba amiben 3 an vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 1 abban egyetértek, hogy Morpheus egy agytröszt :D 2 (meg közlés kényszere is van) DE megfogalmazhatták volna egy kicsit jobban azt az SMS-t, 3 én is láttam olyat, aki nem fogta fel mit is jelent.... :omg: 1 Szintén zenész, csak tudnám hogy mi alapján! 2 A TE reakciód talán nam az? (feltétlen közölnöd kellett ezt mindenkivel és nagy szüksége volt a társadalomnak erre az információra) 3 Ha célzás volt, elhiheted hogy értettem! Mivel túlontúl túlzások volatak a hozzászolásomban és bíztam benne hogy nem veszitek komolyan a Hü l y eséget, hát csalodnom kell, hogy hü l y eséget komolyanvenni csak ........ tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Na megkaptam én is az SMS-t....átmentem beültünk a szomszéd kocsijába, ők meg átjöttek beültek az enyémbe. Eddig mindketten a meleg szobában ültünk, de parancs az parancs még szerencse hogy wifi a kocsinál is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts