Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Errefelé nem jössz mostanság? Nekem elvileg van egy bontott fékpedálom tartókonzolostól SP-nél. de, 1-2 héten belül lesz arra köröm. Intézem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Errefelé nem jössz mostanság? Nekem elvileg van egy bontott fékpedálom tartókonzolostól SP-nél. de, 1-2 héten belül lesz arra köröm. Intézem ;) Fú az hány helyen volt már azóta... :D :D Holnap ezt is vigyem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Fú az hány helyen volt már azóta... :D :D Holnap ezt is vigyem? :D jah. Meg csapj egy szállítólevelet mellé, mert kezdem nem tudni, ki van kivel, és mit kell nekem kifizetnem, mit nem nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Meg belulre a fenyvetohovedo... Az hogy néz ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 jah. Meg csapj egy szállítólevelet mellé, mert kezdem nem tudni, ki van kivel, és mit kell nekem kifizetnem, mit nem nekem. :D Tök egyszerű. Nekem mindent te fizetsz...a többi a te dolgod. :D Az hogy néz ki ? Egy műanyag lap boltívre hajlítva, ill megcsinálva a széle, h beakadjon a lámpa foglalathoz. Képem nincs...majd Zotya linkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Az hogy néz ki ? egy U alakú lemez a tetején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Tök egyszerű. Nekem mindent te fizetsz...a többi a te dolgod. :D Cinkes. Nincs most akkora forgatni való tökém, hogy raktárkészletet tartsak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Egyetlen embertöl sikerült eddig úgy vásárolni cuccokat, hogy elsöre azt adta, és olyan állapotban, ahogy az meg lett beszélve. ... Ja, spzolitól én olyanokat is kaptam, ami meg sem volt beszélve. ;) :icon13: Ritka az ilyen. (Köszi gomb) :icon1: Jut eszembe, még egy gyújtáskapcsoló porvédő gumi kellene nekem, ami volt az szétesett atomjaira. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Cinkes. Nincs most akkora forgatni való tökém, hogy raktárkészletet tartsak :D 'kko összeírom :) Ja, spzolitól én olyanokat is kaptam, ami meg sem volt beszélve. ;) :icon13: Ritka az ilyen. (Köszi gomb) :icon1: Jut eszembe, még egy gyújtáskapcsoló porvédő gumi kellene nekem, ami volt az szétesett atomjaira. :huh: De megvolt...csak nem mostanra. ;) Van olyan gumi is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Egy műanyag lap boltívre hajlítva, ill megcsinálva a széle, h beakadjon a lámpa foglalathoz. Képem nincs...majd Zotya linkel :D Nekem nincs olyan, ledhez nem kell.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 'kko összeírom :) De megvolt...csak nem mostanra. ;) Van olyan gumi is. :) Én a többi cuccra is gondoltam. :icon10: Tegyél el egyet nekem. ;) Járok arra kb. 1-2 hónap múlva, ha kész lesz a szörnyeteg. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Sziasztok! Kezembe akadt az elmúlt két vizsgáztatásom költsége, megosztom veletek (Bp. XI. kerületi szerviz): 2011. márc. Motorolaj 10.800 Olajszűrő 980 Levegőszűrő 2.000 Fékfolyadék 2.600 Tisztító 1.700 Hátsó rugók 24.400 Izzó 2db 220 Munkadíj 25.000 Vizsgadíj 25.200 Összesen 95.900 Ft-ot fizettem. 2013. márc. Pollenszűrő 1.440 Benzin szűrő 2.600 Vezérműszíj 5.530 Szíjfeszítő 11.000 Vízpumpa 9.900 Gyertyák 7.200 Fagyálló 4.200 Tisztító 1.700 Munkadíj 33.000 Vizsgadíj 25.000 Összesen 101.570 Ft-ot fizettem. Mindkét vizsgán lehetett csúszópénz is, hogy ne vegyék észre a kavicsfelverődéses szélvédőt és fényszórót (na azokat nem vagyok hajlandó kicseréltetni, hamar betörik megint). Az összegeket nem sokallom, bár tény, hogy lassan az autóm értéke nem lesz annyi, mint amit két év alatt ráköltök. Ez az ára az üzembiztosságnak - benyelem zokszó nélkül. Két vizsga között más-más szervizekben volt egy futómű állítás gömbcsapcserével, egy motorolaj csere, generátor felújíttatás és klíma-hűtő ventilátor és hűtőközeg-szűrő csere - ezek költségeit nem írtam fel, saccra 160eFt lehet együtt az összes. Leírtam, láthatja aki maga szereli az autót, hogy mit spórol meg alkatrészen és munkadíjon egyaránt. Jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Én csak tavaly 3x cseréltem olajat... Amúgy a szélvédő dolgot nem értem. Itt van az enyém és még a gyári szélvédő van benne, és nincs megütve sehol. Pedig járok/jártunk vele földúttól az autópályáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Én csak tavaly 3x cseréltem olajat... Amúgy a szélvédő dolgot nem értem. Itt van az enyém és még a gyári szélvédő van benne, és nincs megütve sehol. Pedig járok/jártunk vele földúttól az autópályáig. 5 éve eleve úgy vásároltam a kocsimat, hogy középtájt van egy kavicsfelverődés a szélvédőben, de annyira nehéz megtalálni, hogy csak akkor látni, ha pont úgy süt a nap vagy ha direkt keresed, esetleg olyan szögből nézel befele. Egyszer sem szóltak érte, azt mondták, hogy nincs a látómezőben és amíg nem indul el, addig nem is fognak szólni. Természetesen gyári szélvédő. Egyébként engem inkább az zavar, hogy annyira karcos már a szélvédő kívül, hogy erős napfénynél zavar. Majd csinálok vele valamit tavasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Én csak tavaly 3x cseréltem olajat... Amúgy a szélvédő dolgot nem értem. Itt van az enyém és még a gyári szélvédő van benne, és nincs megütve sehol. Pedig járok/jártunk vele földúttól az autópályáig. azta 3x? ráértél? múlt 7ig nekem sem volt rajta nagyobb sérülés(92óta), aztán M2esen 80 körül egy hatalmas csatt és, egy majd 1forintos helyen "hólyagos" lett a szélvédő, előttem egy nagyobbacska teher ment sztem ez lutri.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 5 éve eleve úgy vásároltam a kocsimat, hogy középtájt van egy kavicsfelverődés a szélvédőben, de annyira nehéz megtalálni, hogy csak akkor látni, ha pont úgy süt a nap vagy ha direkt keresed, esetleg olyan szögből nézel befele. Egyszer sem szóltak érte, azt mondták, hogy nincs a látómezőben és amíg nem indul el, addig nem is fognak szólni. Természetesen gyári szélvédő. Egyébként engem inkább az zavar, hogy annyira karcos már a szélvédő kívül, hogy erős napfénynél zavar. Majd csinálok vele valamit tavasszal. az hogyan vmi polir? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 azta 3x? ráértél? múlt 7ig nekem sem volt rajta nagyobb sérülés(92óta), aztán M2esen 80 körül egy hatalmas csatt és, egy majd 1forintos helyen "hólyagos" lett a szélvédő, előttem egy nagyobbacska teher ment sztem ez lutri.... Gondolom annyi km-t haladt a verdával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 az hogyan vmi polir? Létezik, de esélyes, hogy attól megindul a felverődés. Lehet szélvédőcsere lesz belőle inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 5 éve eleve úgy vásároltam a kocsimat, hogy középtájt van egy kavicsfelverődés a szélvédőben, de annyira nehéz megtalálni, hogy csak akkor látni, ha pont úgy süt a nap vagy ha direkt keresed, esetleg olyan szögből nézel befele. Egyszer sem szóltak érte, azt mondták, hogy nincs a látómezőben és amíg nem indul el, addig nem is fognak szólni. Természetesen gyári szélvédő. Egyébként engem inkább az zavar, hogy annyira karcos már a szélvédő kívül, hogy erős napfénynél zavar. Majd csinálok vele valamit tavasszal. Nekem ugyanez csak apró pöttyök fomájában. A bkv-nál is polírozzák a buszok szélvédőjét, majd én is elviszem valami ilyen helyre. azta 3x? ráértél? múlt 7ig nekem sem volt rajta nagyobb sérülés(92óta), aztán M2esen 80 körül egy hatalmas csatt és, egy majd 1forintos helyen "hólyagos" lett a szélvédő, előttem egy nagyobbacska teher ment sztem ez lutri.... Nem, csak betartom a 10ezres olajcsereperiódust. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Sziasztok, egy kérdés, ha megyek összehangolni a MID et a motorral akkor miket kell megnézni "adatokat" elötte, ami alapján be állítják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Én csak tavaly 3x cseréltem olajat... Amúgy a szélvédő dolgot nem értem. Itt van az enyém és még a gyári szélvédő van benne, és nincs megütve sehol. Pedig járok/jártunk vele földúttól az autópályáig. Sokat jelent ha nem mászol rá vele az előtted haladó seggére.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Sokat jelent ha nem mászol rá vele az előtted haladó seggére.... Nekem már sokszor patant úgy kö a szélvédőn hogy a szembe jövő teherautóról pattant fel. Szóval sajna ez kiszámíthatatlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Én csak tavaly 3x cseréltem olajat... Amúgy a szélvédő dolgot nem értem. Itt van az enyém és még a gyári szélvédő van benne, és nincs megütve sehol. Pedig járok/jártunk vele földúttól az autópályáig. A céges autók alattam is sokat mennek, de a sajátom csak hétvégi ótó - volt hogy ez is ment évi 27ekm-t, de manapság inkább 7ekm/év. Kavics a fényszóróra úgy történt, hogy belecsúsztam előttem menőbe - pont berepedt az üveg. Vettem egy pár új fényszórót, rá két hónapra beütötte egy kő. Ottrohadszmeg. Na azóta nem kapott egy követ sem, de ez a lyuk kb. 7 éve ott figyel <_< Leragasztottam, legalább a víz ne költözzön bele foncsort rohasztani. A szélvédőm nekem is gyári, de valahogy országúton sikeresen elkaptam pár követ. Egyik pont közepén van és minden szögből látható. Úgy tudom vizsgán bele szoktak kötni ha ilyen az ablaktörlés területén van. Kő márcsak ilyen: van hogy évekig nem kapsz, aztán van hogy havonta kettőt. Akinek van F Astrán ködlámpája, az tudna mesélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Sokat jelent ha nem mászol rá vele az előtted haladó seggére.... ez igaz én pont akkor kaptam, mikor besoroltam a pályára, siettem, nyomtam mint állat, hogy beférjek 2 közé, na akkor jött az előttem jövőtől Nekem már sokszor patant úgy kö a szélvédőn hogy a szembe jövő teherautóról pattant fel. Szóval sajna ez kiszámíthatatlan. elhiszem, csak nem értem onnét hogy verődik fel? szemből mikor elment melleted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 A céges autók alattam is sokat mennek, de a sajátom csak hétvégi ótó - volt hogy ez is ment évi 27ekm-t, de manapság inkább 7ekm/év. Kavics a fényszóróra úgy történt, hogy belecsúsztam előttem menőbe - pont berepedt az üveg. Vettem egy pár új fényszórót, rá két hónapra beütötte egy kő. Ottrohadszmeg. Na azóta nem kapott egy követ sem, de ez a lyuk kb. 7 éve ott figyel <_< Leragasztottam, legalább a víz ne költözzön bele foncsort rohasztani. A szélvédőm nekem is gyári, de valahogy országúton sikeresen elkaptam pár követ. Egyik pont közepén van és minden szögből látható. Úgy tudom vizsgán bele szoktak kötni ha ilyen az ablaktörlés területén van. Kő márcsak ilyen: van hogy évekig nem kapsz, aztán van hogy havonta kettőt. Akinek van F Astrán ködlámpája, az tudna mesélni... Ködössel már rengeteg galambot elkapram :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts