Tiu Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 rühellem a ######bukot, ha ez fog menni itt, mindenféle golfokat meg ocsmány kocsikat fogok linkelgetni :D Akkor ez Neked nem lesz öröm. ;) Az X-szel pedig az aláírásokat lehet mellőzni opcionálisan vagy az adott felhasználóét vagy mindet. Néha jól jön. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 szóval a kombi csomagtér-világításához milyen lámpatest való ? Az enyémben sajnos nincsen benne csak a helye van meg. http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/opel_corsa_b_csomagter_vilagitas_izzoval_elado_1717074971.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Akkor ez Neked nem lesz öröm. ;) Az X-szel pedig az aláírásokat lehet mellőzni opcionálisan vagy az adott felhasználóét vagy mindet. Néha jól jön. :icon1: Ezt igazából nem is értem mi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 gondolom sofita, mint az ötajtóshoz osztán jobban jársz ha lecsattogsz és megnézed :D vagy úgy cakkpakk hiányzik? Ja , komplett hiányzik belőle, be van kárpitozva a helye, de kitapogatható. http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/opel_corsa_b_csomagter_vilagitas_izzoval_elado_1717074971.html Kösz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Van egy ilyen kerete is, mert enélkül, nem marad benne a tetőkárpitban. Normál esetben a műanyag a kárpiton marad, és csak a plexit pattintod ki belőle, ha izzót akarsz cserélni, vagy bármit csinálni. (a két kiálló füllel szemben, a másik oldalon, még van egy széles, csak erről már letörtem.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Van egy ilyen kerete is, mert enélkül, nem marad benne. (a két kiálló füllel szemben, a másik oldalon, még van egy széles, csak erről már.. Meg belulre a fenyvetohovedo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Meg belulre a fenyvetohovedo... Kicsit hiányos a darab, ezért nem fényképeztem körbe. A hátulja gyakorlatilag síkra van vágva, hogy a 3-as ledhíd szépen álljon benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Kicsit hiányos a darab, ezért nem fényképeztem körbe. A hátulja gyakorlatilag síkra van vágva, hogy a 3-as ledhíd szépen álljon benne :D Mindig csak a mokolas:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Mindig csak a mokolas:D Prototípus volt, és kicsit elfogyott közben. De azóta nem kell a hővédő g.ci fölé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Én meg vaterán le akartam csapni egy világítós kapaszkodóra, de amikor rákérdeztem hogy tényleg f astra -e (én vectrásnak néztem), akkor utána már nem is válaszolt. A qvaannyukat. Meg makulátlan motorháztető, ami kérdések után derül ki hogy mégis horpadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Én meg vaterán le akartam csapni egy világítós kapaszkodóra, de amikor rákérdeztem hogy tényleg f astra -e (én vectrásnak néztem), akkor utána már nem is válaszolt. A qvaannyukat. Meg makulátlan motorháztető, ami kérdések után derül ki hogy mégis horpadt. Makula nincs rajta. :D Horpi lehet hogy van, de makula nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Milyen ragasztót tudnátok nekem ajánlani, amivel viszaragaszthatom a felnikupakra a műgyantás matricát? Pillanatragasztót nem merem használni, mert túl durva szerintem. Bár... Szerintetek? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Milyen ragasztót tudnátok nekem ajánlani, amivel viszaragaszthatom a felni kupakra a műgyantás matricát? Pillanatragasztót nem merem használni, mert túl durva szerintem. Bár... Szerintetek? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Palmatex, Sika, Palmafix, stb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Palmatex, Sika, Palmafix, stb. :rolleyes: Köszi. A Palmatex az nem olyan durva, mint egy pillanatragasztó? Nem marja, vagy rántja össze az anyagot? :blush: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Köszi. A Palmatex az nem olyan durva, mint egy pillanatragasztó? Nem marja, vagy rántja össze az anyagot? :blush: :icon1: Nem, viszont rugalmas marad, és nem pattan le. A Sika, a maradandó, csak flex oldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Én meg vaterán le akartam csapni egy világítós kapaszkodóra, de amikor rákérdeztem hogy tényleg f astra -e (én vectrásnak néztem), akkor utána már nem is válaszolt. A qvaannyukat. Meg makulátlan motorháztető, ami kérdések után derül ki hogy mégis horpadt. Asszem van ket darabom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Nem, viszont rugalmas marad, és nem pattan le. A Sika, a maradandó, csak flex oldja. Most megyek is és veszek! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Makula nincs rajta. :D Horpi lehet hogy van, de makula nincs :D Utálom, hogy a kiváló állapotnak mondott darabról mindig a kérdések után derül ki, hogy mégsem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Asszem van ket darabom... :) Akkor azt majd küldheted is a traktorokKOMBIssal :D Ha nem drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Akkor azt majd küldheted is a traktorokKOMBIssal :D Ha nem drága. Lassan a fuvardij lesz draga... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Szereti ha le van terhelve a gép, jobban veszi a kanyarokat :) Jah, lemostam egy nap alatt a kartervédőt, hát, nem tettem fel még, repedt, meg kéne ragasztani, meg még gondolkozom rajta, tényleg kell-e, nem sok erőt látok benne hogy bármit is megakadályozna... Szóval lehet csak kidobtam a lóvét:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Utálom, hogy a kiváló állapotnak mondott darabról mindig a kérdések után derül ki, hogy mégsem az. Egyetlen embertöl sikerült eddig úgy vásárolni cuccokat, hogy elsöre azt adta, és olyan állapotban, ahogy az meg lett beszélve. Most is várom a csodát, 2 stabrúd személyében, mert voltam olyan hülye, hogy nem vártam meg amíg talál, hanem berendeltem mástól... a múltkor "hibátlan, index nélküli, piros" sárvédöért mentem ki Üllöre. Az ember megmutatta a bordó, bajuszban kicsit megroppant, de legalább rozsdàs sz.rját és én voltam a bunkó, kis köcsög mert elküldtem a qrva anyjába. Jah, tényleg index nélküli volt... az index nem volt rajta, azon a 2 centis lyukon, ami az oldalán virított... sokaknak a hibátlan azt jelenti, hogy nem esik le az autóról, ha fölcsavarozod. Tudod : "Ez csak egy 20 éves astra, mit vársz?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Egyetlen embertöl sikerült eddig úgy vásárolni cuccokat, hogy elsöre azt adta, és olyan állapotban, ahogy az meg lett beszélve. Most is várom a csodát, 2 stabrúd személyében, mert voltam olyan hülye, hogy nem vártam meg amíg talál, hanem berendeltem mástól... a múltkor "hibátlan, index nélküli, piros" sárvédöért mentem ki Üllöre. Az ember megmutatta a bordó, bajuszban kicsit megroppant, de legalább rozsdàs sz.rját és én voltam a bunkó, kis köcsög mert elküldtem a qrva anyjába. Jah, tényleg index nélküli volt... az index nem volt rajta, azon a 2 centis lyukon, ami az oldalán virított... sokaknak a hibátlan azt jelenti, hogy nem esik le az autóról, ha fölcsavarozod. Tudod : "Ez csak egy 20 éves astra, mit vársz?" Na igen, erre mondták nekem is a lakatosok, minek csináltatom meg a kocsit, hiszen alig rozsdás, sokkal rosszabbak szaladgálnak mindenütt. Hát azértmertcsak. Én szerencsére a felnijeimet jól vettem meg, azok tényleg jók voltak, minden garnitúra. Meg itt fórumon pár bontott dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Szereti ha le van terhelve a gép, jobban veszi a kanyarokat :) Nem röhög tényleg. :D két kapaszkodó sokat nem dob rajta, de ha jó magasságba ér a s.gge, akkor tényleg jobb. Most hordom magammal a téli kerekek maradványait, mert így pont jól áll :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Nem röhög tényleg. :D két kapaszkodó sokat nem dob rajta, de ha jó magasságba ér a s.gge, akkor tényleg jobb. Most hordom magammal a téli kerekek maradványait, mert így pont jól áll :D Errefelé nem jössz mostanság? Nekem elvileg van egy bontott fékpedálom tartókonzolostól SP-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts