Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

gondolom sofita, mint az ötajtóshoz osztán jobban jársz ha lecsattogsz és megnézed :D vagy úgy cakkpakk hiányzik?

Ja , komplett hiányzik belőle, be van kárpitozva a helye, de kitapogatható.

Kösz !

Megosztás:

Van egy ilyen kerete is, mert enélkül, nem marad benne a tetőkárpitban. Normál esetben a műanyag a kárpiton marad, és csak a plexit pattintod ki belőle, ha izzót akarsz cserélni, vagy bármit csinálni. (a két kiálló füllel szemben, a másik oldalon, még van egy széles, csak erről már letörtem.)934097-20130306-pNzrbX.jpg

Megosztás:

Én meg vaterán le akartam csapni egy világítós kapaszkodóra, de amikor rákérdeztem hogy tényleg f astra -e (én vectrásnak néztem), akkor utána már nem is válaszolt. A qvaannyukat. Meg makulátlan motorháztető, ami kérdések után derül ki hogy mégis horpadt.

Makula nincs rajta. :D Horpi lehet hogy van, de makula nincs :D

Megosztás:

Én meg vaterán le akartam csapni egy világítós kapaszkodóra, de amikor rákérdeztem hogy tényleg f astra -e (én vectrásnak néztem), akkor utána már nem is válaszolt. A qvaannyukat. Meg makulátlan motorháztető, ami kérdések után derül ki hogy mégis horpadt.

Asszem van ket darabom... :)

Megosztás:

Szereti ha le van terhelve a gép, jobban veszi a kanyarokat :)

Jah, lemostam egy nap alatt a kartervédőt, hát, nem tettem fel még, repedt, meg kéne ragasztani, meg még gondolkozom rajta, tényleg kell-e, nem sok erőt látok benne hogy bármit is megakadályozna... Szóval lehet csak kidobtam a lóvét:)

Megosztás:

Utálom, hogy a kiváló állapotnak mondott darabról mindig a kérdések után derül ki, hogy mégsem az.

Egyetlen embertöl sikerült eddig úgy vásárolni cuccokat, hogy elsöre azt adta, és olyan állapotban, ahogy az meg lett beszélve. Most is várom a csodát, 2 stabrúd személyében, mert voltam olyan hülye, hogy nem vártam meg amíg talál, hanem berendeltem mástól... a múltkor "hibátlan, index nélküli, piros" sárvédöért mentem ki Üllöre. Az ember megmutatta a bordó, bajuszban kicsit megroppant, de legalább rozsdàs sz.rját és én voltam a bunkó, kis köcsög mert elküldtem a qrva anyjába. Jah, tényleg index nélküli volt... az index nem volt rajta, azon a 2 centis lyukon, ami az oldalán virított... sokaknak a hibátlan azt jelenti, hogy nem esik le az autóról, ha fölcsavarozod. Tudod : "Ez csak egy 20 éves astra, mit vársz?"
Megosztás:

Egyetlen embertöl sikerült eddig úgy vásárolni cuccokat, hogy elsöre azt adta, és olyan állapotban, ahogy az meg lett beszélve. Most is várom a csodát, 2 stabrúd személyében, mert voltam olyan hülye, hogy nem vártam meg amíg talál, hanem berendeltem mástól... a múltkor "hibátlan, index nélküli, piros" sárvédöért mentem ki Üllöre. Az ember megmutatta a bordó, bajuszban kicsit megroppant, de legalább rozsdàs sz.rját és én voltam a bunkó, kis köcsög mert elküldtem a qrva anyjába. Jah, tényleg index nélküli volt... az index nem volt rajta, azon a 2 centis lyukon, ami az oldalán virított... sokaknak a hibátlan azt jelenti, hogy nem esik le az autóról, ha fölcsavarozod. Tudod : "Ez csak egy 20 éves astra, mit vársz?"

Na igen, erre mondták nekem is a lakatosok, minek csináltatom meg a kocsit, hiszen alig rozsdás, sokkal rosszabbak szaladgálnak mindenütt. Hát azértmertcsak. Én szerencsére a felnijeimet jól vettem meg, azok tényleg jók voltak, minden garnitúra. Meg itt fórumon pár bontott dolog.

Megosztás:

Nem röhög tényleg. :D két kapaszkodó sokat nem dob rajta, de ha jó magasságba ér a s.gge, akkor tényleg jobb. Most hordom magammal a téli kerekek maradványait, mert így pont jól áll :D

Errefelé nem jössz mostanság? Nekem elvileg van egy bontott fékpedálom tartókonzolostól SP-nél.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.