rtomi Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Üdv Srácok! Anyósnak van egy G Astrája! Ma lettem figyelmes arra, hogy ha bezárom az autót, és utána még egyszer rányomok a bezár gombra, még egyszer villan az index lámpa, és még egyszer adja a bezáró hangot.... :huh: Kövezetek meg, de nekem 17éves autó tulajdonosnak ez teljesen új :unsure: Mi történik akkor amikor megnyomom másodszor a bezár gombot? :huh: Tartsd nyomva a gombot akkor lehet felhúzza az elektromos ablakokat is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Dáwid, kellenél mint egy falat kenyér:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Dáwid, kellenél mint egy falat kenyér:) Csütörtök délután-estefelé? Igyekszem, de van baj rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Csütörtök délután-estefelé? Igyekszem, de van baj rendesen :D Foleg, hogy FB-s irsz vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Foleg, hogy FB-s irsz vissza... ooooof.szom... csak egy van belölem :rolleyes: szúúszáá, akksit cserelélek, és megyek, nézem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Csütörtök délután-estefelé? Igyekszem, de van baj rendesen :D Nekem minden csütörtökön este 9 squash :) Kell a mozgás, kövér vagyok. Péntek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Foleg, hogy FB-s irsz vissza... Az FB a pedofilok játékszere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Nekem minden csütörtökön este 9 squash :) Kell a mozgás, kövér vagyok. Péntek? cink. OKJ vizsga+ ami csütörtökröl marad. Hívlak majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 cink. OKJ vizsga+ ami csütörtökröl marad. Hívlak majd. akkor tanulj :D csütörtökön csak 11 után érek rá, éjszaka, de te vizsgázol pénteken:) szombat reggel még ráérek, aztán főznöm kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Üdv ! Kombiba hátulra milyen lámpa(bura?) kell ? Valakinek eladó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Üdv ! Kombiba hátulra milyen lámpa(bura?) kell ? Valakinek eladó ? Igazából nem értem a kérdést...hát belevaló.... http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/opel_astra_f_caravan_hatso_lampa_1721239337.html pölö.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Igazából nem értem a kérdést...hát belevaló.... http://auto-motor.va...1721239337.html pölö.... Igaziból elb@sztam a kérdést ... csomagtér lámpa kellene nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Igazából nem értem a kérdést...hát belevaló.... http://auto-motor.va...1721239337.html pölö.... Zotya, Kipróbáltam a "KÖSZI" gombot. Nálad történt valami? Kaptál üzenetet vagy valami? :rolleyes: Nálam annyit változott a képernyő, hogy vissza is tudom vonni. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Zotya, Kipróbáltam a "KÖSZI" gombot. Nálad történt valami? Kaptál üzenetet vagy valami? :rolleyes: Nálam annyit változott a képernyő, hogy vissza is tudom vonni. :D Megköszöntem, hogy kipróbáltad. Valami történés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Megköszöntem, hogy kipróbáltad. Valami történés? :D :w00t: Kaptam egy olyan értesítést, mint Te fogsz mindjárt. :P :devlish: Szerk.: Nem fogsz kapni, mert ezt írta ki: "Elérted az engedélyezett pozitív hírnév szavazatot a mai napra" :lol: Limites a cucc. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Zotya, Kipróbáltam a "KÖSZI" gombot. Nálad történt valami? Kaptál üzenetet vagy valami? :rolleyes: Nálam annyit változott a képernyő, hogy vissza is tudom vonni. :D Kiirta hogy megköszönted... :D én is visszaköszöngessem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Kipróbálom, hogy visszavonom és akkor tudom-e újra használni. Az X az mi lehet az aláírás sorában a jobb szélen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Kiirta hogy megköszönted... :D én is visszaköszöngessem? :D Vigyázz, csak 1x lehet 1 nap használni. :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Visszavontam, és engedte újra használni Dáwid-nak. :D Sőt azt is visszavontam, maradt az eredeti állapot. :confused: Zotya a visszavonásról is ment értesítés? A fórumadmin pedig fogja a hasát a nevetéstől, adott egy gumicsontot a user-eknek. :omg: :lol: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Megpróbáltam megköszönni magamnak, de túlléptem a napi limitet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 am neha egy like gomb is elferne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 am neha egy like gomb is elferne... fogd föl annak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 szóval a kombi csomagtér-világításához milyen lámpatest való ? Az enyémben sajnos nincsen benne csak a helye van meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 rühellem a ######bukot, ha ez fog menni itt, mindenféle golfokat meg ocsmány kocsikat fogok linkelgetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 szóval a kombi csomagtér-világításához milyen lámpatest való ? Az enyémben sajnos nincsen benne csak a helye van meg. gondolom sofita, mint az ötajtóshoz osztán jobban jársz ha lecsattogsz és megnézed :D vagy úgy cakkpakk hiányzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts