I_S Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Gondolom, az állítómotor is beadhatja a kulcsot. Aláírom csak mivel nekem nincsen ilen, így nem tudom, hogy egy motor állítja e a 2 lámpát, vagy mindegyikhet külön motor van és csak a vezérlő egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Aláírom csak mivel nekem nincsen ilen, így nem tudom, hogy egy motor állítja e a 2 lámpát, vagy mindegyikhet külön motor van és csak a vezérlő egy. Két motor 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Két motor ??? Hogy lehet a két motort szinkronba hozni ? Húúú, így is rámegy a gatyám a karosszériásra. :smt017 Hát még ennyi járulékos hiba. Majd azt sk.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Két motor ??? Hogy lehet a két motort szinkronba hozni ? Húúú, így is rámegy a gatyám a karosszériásra. :smt017 Hát még ennyi járulékos hiba. Majd azt sk.:-) manuálisan kell beállítani a lámpát (a motor végén ott az állító, ami kézzel tekerhető) ha ez megvolt, akkor lehet a "rakománytól függően" állítgatni a lámpamagasságot Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Köszöntem a megerősítést, akkor tehát 2 motor, így szvsz marad a kontakthiba a vezérlőjénél vagy bizti, vagy mindenképp valami elektronyos hiba a lámpák motorjaitól függetlenül ... szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Köszi a lámpaállítással kapcsolatos segítségeteket. Visszakapom a verdát, átnézem.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Simán lehet rossz mindkét motor is. :lol: Általában azonos ideig bírják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 fékolajból mennyi kell egy géjesibe?? mer az enyémet gyanitom még a gyártósornál töltötték fel :? mer állitolag OMV kútnál van DOT 5.1es 250ml 1000 huf-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Elég a DOT4, semmivel sem lesz jobb az 5.1-el, amíg gumicsövek vannak a rendszerben. :lol: Egyébként fél liter kell bele hivatalosan, de több is szokott kelleni az átnyomás/légtelenítés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Elég a DOT4, semmivel sem lesz jobb az 5.1-el, amíg gumicsövek vannak a rendszerben. :lol: Egyébként fél liter kell bele hivatalosan, de több is szokott kelleni az átnyomás/légtelenítés miatt. majd a gumicső is megoldódik :lol: tudod a fék nem játék, ezen nem spórolok a minőségen..... jut eszembe..az eladó azt mondta, hogy Brembo tárcsa van fönn.....ez remekül hangzik....de hogyan lehetne megbizonyosodni tutira?? és ehhez ugye jók a Ferrodo meg Texstar betétek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 LOL a népszerűség Gabi...... :lol: :lol: ;) beirtam gugliba hogy "Ferrodo" beállítottam, hogy csak a magyar lapok között keressen...szted mi a 3.-ik találat? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Nem hiszem hogy venni akarsz teflonos fémszövetes gumicsőgarnitúrát 50-ért. :lol: Teljesen értelmetlen az 5.1, inkább egy jó minőségű DOT4-et keress! Nekem most Bosch van benne, az jó, és 1200/fél liter. De a Ferodo is jó, csak azt nem tudom Bazs tud-e hozni (Bazst nyaggasd a Ferodo betét miatt. :lol: ). Tárcsa oldalán (ahol a hűtésjáratok jönnek ki) ott szokott lenni a Brembo felirat, bár idővel lerohad elég rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Tárcsa oldalán (ahol a hűtésjáratok jönnek ki) ott szokott lenni a Brembo felirat, bár idővel lerohad elég rendesen. akkor ez valószínűleg már sohasem derül ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Bele van nyomva mélynyomással, úgyhogy ha körbecsiszolod a tárcsa szélét, lehet hogy még megtalálod a rozsda alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 ez nem rozsdás 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Akkor az vagy új, vagy nem nézted meg jobban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Bele kell tenni a Ferodo betétet, és hadd szóljon. Ha lekopik a tárcsa, akkor nem Brembo volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Azért szólhat a rendőr, teszem azt ha egy teherautó platóján a zárt (ponyvázott) raktérben műszaki hibás autót szállítunk ? Vagy az tilos ??? (vagy csak az első lehajtóig :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Szabyka ! Nem szólhat a rendőr, de a rakományrögzítésnek és a menetokmányok vezetésének, tachográf korong használatának tegyen eleget a járművezető. Legyen az az autó tisztességen lerögzítva a rakfelületen, elmozdulás ellen legyen biztosítva, a menetlevélen legyen feltűntetve a szállított áru megnevezésénél, hogy 1 db személyautó. De ha fehér rendszámos teherautóval akarja valaki csak baráti szívességen alapulva elszállítani az autót, akkor abba a Közlekedési Felügyelet ellenőre nagyon szépen bele fog kötni és nagyon csúnya engedély nélküli áruszállításba lehet belehúzni ezáltal a teherautó gazdáját, 400-800 e Ft a díja... Érdemesebb lenne sárga rendszámos, azaz fuvarozásra jogosult teherautóval megoldani az ilyet a kellemetlenségek elkerülése miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Na ma kicseréltem az ajtókilincs rugóját a vezető felöli oldalon! Iszonyat zsír lett,mintha új autóm lenne!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Na ma kicseréltem az ajtókilincs rugóját a vezető felöli oldalon! Iszonyat zsír lett,mintha új autóm lenne!!! :lol: Hogy férsz ahhoz az ajtókilincs rugóhoz ? Nagy meló kicserélni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Hogy férsz ahhoz az ajtókilincs rugóhoz ? Nagy meló kicserélni ? Ajtókárpit le,két 6-os csavar le a kilincsnél belülről,aztán azt a szárat,ami a zárat tolja/nyitja kiakasztod és óvatosan kiveszed a kilincset kifelé! Aztán kitolod a tengelyt,rugócsere,és visszafelé ugyanez! A legjobb,ha az embernek elég kicsi a kézfeje,mert elég szűk a hely,de megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Na ma kicseréltem az ajtókilincs rugóját a vezető felöli oldalon! Iszonyat zsír lett,mintha új autóm lenne!!! :lol: Honnan lettek neked ezek az új rugók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Szabyka ! Nem szólhat a rendőr, de a rakományrögzítésnek és a menetokmányok vezetésének, tachográf korong használatának tegyen eleget a járművezető. Legyen az az autó tisztességen lerögzítva a rakfelületen, elmozdulás ellen legyen biztosítva, a menetlevélen legyen feltűntetve a szállított áru megnevezésénél, hogy 1 db személyautó. De ha fehér rendszámos teherautóval akarja valaki csak baráti szívességen alapulva elszállítani az autót, akkor abba a Közlekedési Felügyelet ellenőre nagyon szépen bele fog kötni és nagyon csúnya engedély nélküli áruszállításba lehet belehúzni ezáltal a teherautó gazdáját, 400-800 e Ft a díja... Érdemesebb lenne sárga rendszámos, azaz fuvarozásra jogosult teherautóval megoldani az ilyet a kellemetlenségek elkerülése miatt. Köszi! Sárga rendszámos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 1.4 16V-ben van légtömegmérő? Vagy csak MAP szenzor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts