Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Van pár kérdésem, a MID en az a bizonyos CHECK lámpa midig világít? sose alszik el? tulajdonképpen, mit is jelent? nem hibát közöl? ha mindnen le van testelve, akkor nem kéne el aludnia?

Nekem van bennt hűtővíz szint jeladó, ha az tegyük fel szint alatt van(vagyis kézzel hogy tesztelhessem kitekerem és kiveszem)

akkor mikor kéne annak jeleznie hogy "helló ######i kevés a víz" ? egyböl mihelyst "kapcsol" a jeladó, vagy a következő indításnál fogja kiirni hogy kevés a vÍz!

A BC gomboknak vannak "rejtett funkciói" pl gondolok arra hogy hosszan nyomod egyszerre a kettőt akkor verzió infó, nade ha valamelyik Infóban vagy bennt és ott nincs ilyesmi, hogy az egyiket hosszan nyomod és valami lesz?? arra már rá jöttem hogy az átlagfogyit hogy tudom resetelni!

Szóval tulajdonképpen, ennyit tud hogy pillanatnyi fogy, átlag fogy, stopper, átlag seb, megtehető seb, Külső hőfok, és ennyi?

Még nem vittem el összehangolni a motorral, de ilyen értékek jötttek ki, hogy üzemanyag szint ipp hogy pirosban a lámpa fel-fel villanásánál azt írta hogy 60km megtehető még, akkor pill. fogyasztásra álló helyetben 11.6 l/h, menet közben nekem összevissza ugrál huzatásnál, tizen huszon, amikor kinyomom a kuplungot, fel megy 39.8 ra, és ott marad ha nem nyomok gázt, viszont ha kicsit nyomom, (sebességgben, vagy nem) akkor újra mér és ha akkor motorfékezek akkor meg 0-át mutat, ezek reálisak nektek is így működik?

Amúgy ezeket írta ki amikor megnyomtam a BC-n az S és R t.

065 1 GD 16665

ezek mit jelentenek?

Köszi a válaszokat!

Megosztás:

Van pár kérdésem, a MID en az a bizonyos CHECK lámpa midig világít? sose alszik el? tulajdonképpen, mit is jelent? nem hibát közöl? ha mindnen le van testelve, akkor nem kéne el aludnia?

Nekem van bennt hűtővíz szint jeladó, ha az tegyük fel szint alatt van(vagyis kézzel hogy tesztelhessem kitekerem és kiveszem)

akkor mikor kéne annak jeleznie hogy "helló ######i kevés a víz" ? egyböl mihelyst "kapcsol" a jeladó, vagy a következő indításnál fogja kiirni hogy kevés a vÍz!

A BC gomboknak vannak "rejtett funkciói" pl gondolok arra hogy hosszan nyomod egyszerre a kettőt akkor verzió infó, nade ha valamelyik Infóban vagy bennt és ott nincs ilyesmi, hogy az egyiket hosszan nyomod és valami lesz?? arra már rá jöttem hogy az átlagfogyit hogy tudom resetelni!

Szóval tulajdonképpen, ennyit tud hogy pillanatnyi fogy, átlag fogy, stopper, átlag seb, megtehető seb, Külső hőfok, és ennyi?

Még nem vittem el összehangolni a motorral, de ilyen értékek jötttek ki, hogy üzemanyag szint ipp hogy pirosban a lámpa fel-fel villanásánál azt írta hogy 60km megtehető még, akkor pill. fogyasztásra álló helyetben 11.6 l/h, menet közben nekem összevissza ugrál huzatásnál, tizen huszon, amikor kinyomom a kuplungot, fel megy 39.8 ra, és ott marad ha nem nyomok gázt, viszont ha kicsit nyomom, (sebességgben, vagy nem) akkor újra mér és ha akkor motorfékezek akkor meg 0-át mutat, ezek reálisak nektek is így működik?

065 1 GD 16665

ezek mit jelentenek?

Köszi a válaszokat!

Aktuális beállított kód, passz, passz, impulzusszám.

Megosztás:

065 1 GD 16665

ezek mit jelentenek?

Köszi a válaszokat!

A bc altal kiirt ertekkel addig ne foglalkozz, mig nincs atprogramozva a te motorkododra!

065 1 GD 16665 ebbol meg a 065 a BC program kodja. Ezt fogjak atirni a te motorkododhoz.

a 16665, meg az impulzus jelado szama. azt is at irjak majd ha szukseges...

Megosztás:

Van pár kérdésem, ...

Ezt láttad? :icon1:

Van itt is egy leírás, még fordítóval is egész érthető. ;)

Ha azt megmondod milyen nyelvet szeretnél (a BC-n), ha pillanatnyi átlagsebességet mérsz az jól mutat-e (ez mutatja meg, hogy a 16xxx-es vagy a 8xxx-es részből kell választani) és van-e gyári rádiód, akkor tudunk javasolni kódot is a C14SE-hez. (a 065 kód C18XE-é volt, azért mutat most hülyeségeket)

Megosztás:

A bc altal kiirt ertekkel addig ne foglalkozz, mig nincs atprogramozva a te motorkododra!

065 1 GD 16665 ebbol meg a 065 a BC program kodja. Ezt fogjak atirni a te motorkododhoz.

a 16665, meg az impulzus jelado szama. azt is at irjak majd ha szukseges...

Előfordult az már hogy valakinek akkora mákja volt hogy pont passzolt egy ismeretlen bontóból származó és nem kellett programozni?

Megosztás:

Amilyen hetem van, azt se veszem észre, ha fölhívnak :D Írj valamelyik topicba, azt megtalálom :lol: De komolyan, nagyon el vagyok úszva, egyedül vagyok egész héten, és gőz van, úgyhogy nem tudok még semmit. :rolleyes:

Jól van, majd ha ráérsz, akkor szerelhetnénk egyet, mert megvan az óra :) De nem merem szétszedni én :)

Meg a számlapot majd kéne tudnom hogy kell kicserélni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.