zotya975 Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Az a szíp zőőőőd gyep! :D Jöhetne már a tavasz.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 köszönöm, má lerángattam, de legalább má tudom hogy van feltéve az eredeti ködlámpa arról nincs képed, hol van a külső hőmérő szenzor, tudni tudom, hogy hol kéne lennie, de most rakom bele jobb lenne egy kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 A második képen látszik, a képen nézve a jobb oldali nagyobb lyuktól jobbra (kb. 8-10 cm-re) egy kisebb lyuk. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 A második képen látszik, a képen nézve a jobb oldali nagyobb lyuktól jobbra (kb. 8-10 cm-re) egy kisebb lyuk. ;) :D pusztuljak meg, de nem látom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 pusztuljak meg, de nem látom Ha el kezded keresni a sajátodon meg fogod találni..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 A lökös bal oldalán, de a képen nézve a jobb oldalon, van a nagy furat és a ködös alatt egy sötét folt. A nagy lyuk és a folt közötti részen 2/3-nál a folt felé, a koptató éléhez nagyon közel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Ha el kezded keresni a sajátodon meg fogod találni.. :) enyimbe nincs ez a baj, levettem keresem, hát azon nincs akkor lik, amibe való lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 megvan, köszönöm egész nap a lökös forgattam, mert most rakom bele az előmelegítőt, de ez a nyamvadt lik nem tűnt fel :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Van pár kérdésem, a MID en az a bizonyos CHECK lámpa midig világít? sose alszik el? tulajdonképpen, mit is jelent? nem hibát közöl? ha mindnen le van testelve, akkor nem kéne el aludnia? Nekem van bennt hűtővíz szint jeladó, ha az tegyük fel szint alatt van(vagyis kézzel hogy tesztelhessem kitekerem és kiveszem) akkor mikor kéne annak jeleznie hogy "helló ######i kevés a víz" ? egyböl mihelyst "kapcsol" a jeladó, vagy a következő indításnál fogja kiirni hogy kevés a vÍz! A BC gomboknak vannak "rejtett funkciói" pl gondolok arra hogy hosszan nyomod egyszerre a kettőt akkor verzió infó, nade ha valamelyik Infóban vagy bennt és ott nincs ilyesmi, hogy az egyiket hosszan nyomod és valami lesz?? arra már rá jöttem hogy az átlagfogyit hogy tudom resetelni! Szóval tulajdonképpen, ennyit tud hogy pillanatnyi fogy, átlag fogy, stopper, átlag seb, megtehető seb, Külső hőfok, és ennyi? Még nem vittem el összehangolni a motorral, de ilyen értékek jötttek ki, hogy üzemanyag szint ipp hogy pirosban a lámpa fel-fel villanásánál azt írta hogy 60km megtehető még, akkor pill. fogyasztásra álló helyetben 11.6 l/h, menet közben nekem összevissza ugrál huzatásnál, tizen huszon, amikor kinyomom a kuplungot, fel megy 39.8 ra, és ott marad ha nem nyomok gázt, viszont ha kicsit nyomom, (sebességgben, vagy nem) akkor újra mér és ha akkor motorfékezek akkor meg 0-át mutat, ezek reálisak nektek is így működik? Amúgy ezeket írta ki amikor megnyomtam a BC-n az S és R t. 065 1 GD 16665 ezek mit jelentenek? Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 megvan, köszönöm egész nap a lökös forgattam, mert most rakom bele az előmelegítőt, de ez a nyamvadt lik nem tűnt fel :omg: Milyent raksz bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Van pár kérdésem, a MID en az a bizonyos CHECK lámpa midig világít? sose alszik el? tulajdonképpen, mit is jelent? nem hibát közöl? ha mindnen le van testelve, akkor nem kéne el aludnia? Nekem van bennt hűtővíz szint jeladó, ha az tegyük fel szint alatt van(vagyis kézzel hogy tesztelhessem kitekerem és kiveszem) akkor mikor kéne annak jeleznie hogy "helló ######i kevés a víz" ? egyböl mihelyst "kapcsol" a jeladó, vagy a következő indításnál fogja kiirni hogy kevés a vÍz! A BC gomboknak vannak "rejtett funkciói" pl gondolok arra hogy hosszan nyomod egyszerre a kettőt akkor verzió infó, nade ha valamelyik Infóban vagy bennt és ott nincs ilyesmi, hogy az egyiket hosszan nyomod és valami lesz?? arra már rá jöttem hogy az átlagfogyit hogy tudom resetelni! Szóval tulajdonképpen, ennyit tud hogy pillanatnyi fogy, átlag fogy, stopper, átlag seb, megtehető seb, Külső hőfok, és ennyi? Még nem vittem el összehangolni a motorral, de ilyen értékek jötttek ki, hogy üzemanyag szint ipp hogy pirosban a lámpa fel-fel villanásánál azt írta hogy 60km megtehető még, akkor pill. fogyasztásra álló helyetben 11.6 l/h, menet közben nekem összevissza ugrál huzatásnál, tizen huszon, amikor kinyomom a kuplungot, fel megy 39.8 ra, és ott marad ha nem nyomok gázt, viszont ha kicsit nyomom, (sebességgben, vagy nem) akkor újra mér és ha akkor motorfékezek akkor meg 0-át mutat, ezek reálisak nektek is így működik? Amúgy ezeket írta ki amikor megnyomtam a BC-n az S és R t. 065 1 GD 16665 ezek mit jelentenek? Köszi a válaszokat! Aktuális beállított kód, passz, passz, impulzusszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Milyent raksz bele? DEFA vellenyos fagydugó helyére, tudom, tudom van jobb is http://www.defa.com/...23dee49/121.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Van pár kérdésem, a MID en az a bizonyos CHECK lámpa midig világít? sose alszik el? tulajdonképpen, mit is jelent? nem hibát közöl? ha mindnen le van testelve, akkor nem kéne el aludnia? Nekem van bennt hűtővíz szint jeladó, ha az tegyük fel szint alatt van(vagyis kézzel hogy tesztelhessem kitekerem és kiveszem) akkor mikor kéne annak jeleznie hogy "helló ######i kevés a víz" ? egyböl mihelyst "kapcsol" a jeladó, vagy a következő indításnál fogja kiirni hogy kevés a vÍz! A BC gomboknak vannak "rejtett funkciói" pl gondolok arra hogy hosszan nyomod egyszerre a kettőt akkor verzió infó, nade ha valamelyik Infóban vagy bennt és ott nincs ilyesmi, hogy az egyiket hosszan nyomod és valami lesz?? arra már rá jöttem hogy az átlagfogyit hogy tudom resetelni! Szóval tulajdonképpen, ennyit tud hogy pillanatnyi fogy, átlag fogy, stopper, átlag seb, megtehető seb, Külső hőfok, és ennyi? Még nem vittem el összehangolni a motorral, de ilyen értékek jötttek ki, hogy üzemanyag szint ipp hogy pirosban a lámpa fel-fel villanásánál azt írta hogy 60km megtehető még, akkor pill. fogyasztásra álló helyetben 11.6 l/h, menet közben nekem összevissza ugrál huzatásnál, tizen huszon, amikor kinyomom a kuplungot, fel megy 39.8 ra, és ott marad ha nem nyomok gázt, viszont ha kicsit nyomom, (sebességgben, vagy nem) akkor újra mér és ha akkor motorfékezek akkor meg 0-át mutat, ezek reálisak nektek is így működik? Amúgy ezeket írta ki amikor megnyomtam a BC-n az S és R t. 065 1 GD 16665 ezek mit jelentenek? Köszi a válaszokat! A bc altal kiirt ertekkel addig ne foglalkozz, mig nincs atprogramozva a te motorkododra! 065 1 GD 16665 ebbol meg a 065 a BC program kodja. Ezt fogjak atirni a te motorkododhoz. a 16665, meg az impulzus jelado szama. azt is at irjak majd ha szukseges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Van pár kérdésem, ... Ezt láttad? :icon1: Van itt is egy leírás, még fordítóval is egész érthető. ;) Ha azt megmondod milyen nyelvet szeretnél (a BC-n), ha pillanatnyi átlagsebességet mérsz az jól mutat-e (ez mutatja meg, hogy a 16xxx-es vagy a 8xxx-es részből kell választani) és van-e gyári rádiód, akkor tudunk javasolni kódot is a C14SE-hez. (a 065 kód C18XE-é volt, azért mutat most hülyeségeket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 A bc altal kiirt ertekkel addig ne foglalkozz, mig nincs atprogramozva a te motorkododra! 065 1 GD 16665 ebbol meg a 065 a BC program kodja. Ezt fogjak atirni a te motorkododhoz. a 16665, meg az impulzus jelado szama. azt is at irjak majd ha szukseges... Előfordult az már hogy valakinek akkora mákja volt hogy pont passzolt egy ismeretlen bontóból származó és nem kellett programozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Előfordult az már hogy valakinek akkora mákja volt hogy pont passzolt egy ismeretlen bontóból származó és nem kellett programozni? Ha xe-d vagy ne-d van, akkor talán. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Bűrt valaki? :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/astra_f_gsi_bor_belso_17_felnik Én gondolkoztam rajta erősen, de aztán rájöttem, hogy nekem nem is bőrülés kell. Hanem újrakárpitozott, felújított garnitúra fűtött rekároly. :D Ugyanolyra áthúzott ajtókárpitokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2013 Megoszt Elküldve Február19, 2013 Bűrt valaki? :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/astra_f_gsi_bor_belso_17_felnik Én gondolkoztam rajta erősen, de aztán rájöttem, hogy nekem nem is bőrülés kell. Hanem újrakárpitozott, felújított garnitúra fűtött rekároly. :D Ugyanolyra áthúzott ajtókárpitokkal... Nemkeee..van jobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Bűrt valaki? :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/astra_f_gsi_bor_belso_17_felnik Én gondolkoztam rajta erősen, de aztán rájöttem, hogy nekem nem is bőrülés kell. Hanem újrakárpitozott, felújított garnitúra fűtött rekároly. :D Ugyanolyra áthúzott ajtókárpitokkal... neked amúgy is túl sok ajtód van ehhez a szetthez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 neked amúgy is túl sok ajtód van ehhez a szetthez :D Én meg itt udvarolhatok üzikben neked:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Amilyen hetem van, azt se veszem észre, ha fölhívnak :D Írj valamelyik topicba, azt megtalálom :lol: De komolyan, nagyon el vagyok úszva, egyedül vagyok egész héten, és gőz van, úgyhogy nem tudok még semmit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Nem bőr, de ha valakinek kellene: http://aprod.hu/hirdetes/sport-ules-IDJ7Mj.html#41afc95053;r:;s: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Bűrt valaki? :) http://racing-bazar....belso_17_felnik Én gondolkoztam rajta erősen, de aztán rájöttem, hogy nekem nem is bőrülés kell. Hanem újrakárpitozott, felújított garnitúra fűtött rekároly. :D Ugyanolyra áthúzott ajtókárpitokkal... ha ötajtós lenne esetleg kicserélném rá a plüssömet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Amilyen hetem van, azt se veszem észre, ha fölhívnak :D Írj valamelyik topicba, azt megtalálom :lol: De komolyan, nagyon el vagyok úszva, egyedül vagyok egész héten, és gőz van, úgyhogy nem tudok még semmit. :rolleyes: Jól van, majd ha ráérsz, akkor szerelhetnénk egyet, mert megvan az óra :) De nem merem szétszedni én :) Meg a számlapot majd kéne tudnom hogy kell kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Jól van, majd ha ráérsz, akkor szerelhetnénk egyet, mert megvan az óra :) De nem merem szétszedni én :) Meg a számlapot majd kéne tudnom hogy kell kicserélni. Régi leszed új felrak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts