riki Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Srácok! Bont valaki fastrát, vagy netán van valakinek elfekvőben felesleges kábelkötege? A fehér 8 pines csati kellene belőle, a nappali menetfényhez: https://lh4.googleus...40/S6304733.JPG Amennyire lehet kábelekkel együtt. Rettentően ismerős ez a kép..... :D Nekem van egy ilyen kötegem feleslegbe, ha kell, kibonthatom belőle neked, mert egyben nem nagyon használható a köteg, mert voltak benne saját bekötéseim is.... Írj privátot, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Elővettem az opeles füzetecskémet...az utolsó olajcsere,2 hónapja volt azóta mentem vele 12 ezer kilométert a vezérlést 2008-ban cseréltük a a Karcsival (pontosabban én csak néztem) azóta mentem 59 ezer kilométert. Nézem az alkatrészeket: Vezérlés szett SKF: 3442 Ft. Vezérlés szett Gates 37148 Ft. Ha külön veszem akkor SKF pumpa:görgő,és Gates szíj :32562 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Elővettem az opeles füzetecskémet...az utolsó olajcsere,2 hónapja volt azóta mentem vele 12 ezer kilométert a vezérlést 2008-ban cseréltük a a Karcsival (pontosabban én csak néztem) azóta mentem 59 ezer kilométert. Nézem az alkatrészeket: Vezérlés szett SKF: 3442 Ft. Vezérlés szett Gates 37148 Ft. Ha külön veszem akkor SKF pumpa:görgő,és Gates szíj :32562 Ft. Gates-t vegyél. Enyémbe is most az került. Előzőleg SKF és continental variálás volt és a feszítőgörgőnek elég csúnya hangja volt és a vízpumpa sem volt épp halk. SKF már csak ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Annyit dícsértem a 3éves, 700ft-os ablaktörlöt, hogy meghallotta... :lol: elszakadt a rohadtja, a bepattintós rész alatt, és volt pofája 2 centis csíkot húzni... felháborító :D szóval élt 3 évet, a balos még hibátlan, de kicseréltem a másik szettre az egészet, kíváncsi vagyok, ez is ilyen lesz -e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Annyit dícsértem a 3éves, 700ft-os ablaktörlöt, hogy meghallotta... :lol: elszakadt a rohadtja, a bepattintós rész alatt, és volt pofája 2 centis csíkot húzni... felháborító :D szóval élt 3 évet, a balos még hibátlan, de kicseréltem a másik szettre az egészet, kíváncsi vagyok, ez is ilyen lesz -e :D Nekem is kellene már venni. Vennék is olyat de gondolom amit 2 meg 3 éve vettél az már nincs vagy nem olyan. Van valami jó tapasztalat még valakinek ablaktörlővel kapcsolatban? Érdemes drágábbat venni pl. Bosch-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Nekem is kellene már venni. Vennék is olyat de gondolom amit 2 meg 3 éve vettél az már nincs vagy nem olyan. Van valami jó tapasztalat még valakinek ablaktörlővel kapcsolatban? Érdemes drágábbat venni pl. Bosch-t? Most is akcijóba van a madarasteszkóban ugyan ez, csak most már 900 :D A sárga-fekete csomagolásos :D Viszont a bal oldalra a 45-ös hosszú, szerintem ez is azért szakadt el, mert ott feküdt föl mindig alaphelyzetben. Na de most... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az angel eyes lámpán valahogy kilehet poliroztatni a burát? eléggé bevan már karcosodva és kicsit homályos is :( köszi a választ elöre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az angel eyes lámpán valahogy kilehet poliroztatni a burát? eléggé bevan már karcosodva és kicsit homályos is :( köszi a választ elöre! Fogkrém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Most is akcijóba van a madarasteszkóban ugyan ez, csak most már 900 :D A sárga-fekete csomagolásos :D Viszont a bal oldalra a 45-ös hosszú, szerintem ez is azért szakadt el, mert ott feküdt föl mindig alaphelyzetben. Na de most... :lol: Akkor kedden megyek a madaras tescoba:) Most akkor milyen hosszút vegyek a két oldalra? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Ezt már hallottam én is, dem ég nem próbáltam ki :) am azér ennyire nem dúrva az enyém, sőt...inkább ugy mondom h kisebb repedések vannak benne, gondolom a napfénytöl meg a fagytól és persze a kortól...gondoloom én Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Ezt már hallottam én is, dem ég nem próbáltam ki :) am azér ennyire nem dúrva az enyém, sőt...inkább ugy mondom h kisebb repedések vannak benne, gondolom a napfénytöl meg a fagytól és persze a kortól...gondoloom én Repedést ritkán hozza ki a polír. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Akkor kedden megyek a madaras tescoba:) Most akkor milyen hosszút vegyek a két oldalra? Köszi Balra 45 cm, jobbra nekem most 42 van. A 45 ott nagyon elállt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Balra 45 cm, jobbra nekem most 42 van. A 45 ott nagyon elállt. Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig! Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig! Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1: Mert akkor alaphelyzetben vagy 5 centit kilóg oldalra, ami elég hülyén néz ki. Nekem 45-45 van, de ha cserélem akkor balra kb 47-48, jobbra meg max 41 lesz. Ilyenkor a függőleges véghelyzetben nem lesz magasabb a jobb, mint a balnak az íve. Ezért nem fog folyton a víz visszacsorogni a szélvédő közepére törlés után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Mert akkor alaphelyzetben vagy 5 centit kilóg oldalra, ami elég hülyén néz ki. Nekem 45-45 van, de ha cserélem akkor balra kb 47-48, jobbra meg max 41 lesz. Ilyenkor a függőleges véghelyzetben nem lesz magasabb a jobb, mint a balnak az íve. Ezért nem fog folyton a víz visszacsorogni a szélvédő közepére törlés után. Nem nagyon értem hogy merre lógna ki 5 centit? A szélvédőről nem lóg le semerre... Amikor meg függőleges helyzetben van, mivel a bal nagyobb mint a jobb (hogy most 47/41 vagy 53/47) az olyan mindegy, visszafelé lehúzza azt amit a jobb odatörölt! nincs ezzel semmi gond, nem csorog senki sehova...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Nekem bal 53 cm a jobb 47,5 és még így is van 8mm hézag az ablak gumi pereméig! Igaz nem flexibilis, de gondolom abban is van hasonló méret... ha már elfér mértne használnánk ki a maximumot!? :icon1: Mert alaphelyzetben állva el fog állni az ablaktörlő, mivel nem tudja lekövetni az ívet, a szélvédő annyira hajlik a szélén. Illetve szintén a nagy visszahajlás miatt, ott ahol leginkább fölfekszik a lapát, hamarabb le fog szakadni a penge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Mert alaphelyzetben állva el fog állni az ablaktörlő, mivel nem tudja lekövetni az ívet, a szélvédő annyira hajlik a szélén. Illetve szintén a nagy visszahajlás miatt, ott ahol leginkább fölfekszik a lapát, hamarabb le fog szakadni a penge. Ahham..ééééééértem :omg: , csak még nem tapasztaltam, ezért fura.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bencepappa Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Sziasztok! Nem feltétlen ide való kérdés, de valaki nem bontogat C Corsát? Kellene pár cucc de a Corsa fórumban nem jutottam előbbre. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Sziasztok! Nem feltétlen ide való kérdés, de valaki nem bontogat C Corsát? Kellene pár cucc de a Corsa fórumban nem jutottam előbbre. Köszi Zolinak van egy koptatója. :D Kb ennyiről tudok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bencepappa Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Aham, értem :icon1: Nekem egy "kopott" balos sárvédő,lámpa,lökös egyveleg helyett kellene kevésbé ilyen. A sérült elemeket szívesen átadom továbbkoptatásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Autórádió táptuning: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Autórádió táptuning: :D Ha hiányozna a lámpavillogás, tudok adni strobit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Ha hiányozna a lámpavillogás, tudok adni strobit :D Ánemkösz. :D Azt sajnálom, hogy a 35 ezer mikrofarádos kondimat nem találtam meg. :D Csak egy ilyen picit sikerült vadásznom gyorsan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Ánemkösz. :D Azt sajnálom, hogy a 35 ezer mikrofarádos kondimat nem találtam meg. :D Csak egy ilyen picit sikerült vadásznom gyorsan. :D Annak kellett volna egy külön rekesz a kesztyűtartóban, amiben elfért volna..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Általában hol fut az antenna vezetéke kombiban ? Sajnos nincs rákötve az antenna a kábelre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts